Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?
Te szeretsz kötekedni. Most meghívnálak egy italra :)
Természetesen elismerem, hogy nem tudhatod a választ. Talán senki se tudja, de én csak a személyes véleményre és a benyomásokra voltam kíváncsi.
Azért reagáltam az első válaszodra, mert nem érzetem reálisnak, hogy egyfelől te szembesülj mondjuk az anállal, mint elvárással, aminek következtében a kapcsolat megszakad/létre sem jön, másfelől meg úgy láttam, hogy több ilyet is kiírtál, mármint valószerűtlen elvárást.
Ettől még lehet, hogy igazad van és én tévedek és ezekkel egy mai nő simán elcsúszhat...
Az átlagos nőkre is jut legalább 20 pasas. Nem egyszerre, nyilván, de zsinórban igen. Még ennél jóval több is. Most képzelheted akkor hogy a megamulti szupermacák minden egyes ujjára hány pasi jut...
A helyesírás elvárása meg nem felszínesség, elég szomorú hogy manapság helytelenül írni lett a divatos és a követendő, aki meg helyesen ír, az nyelvtannáci. Nem véletlen szoktam zárójelben odaírni a helytelen formáját is egy-egy szónak.
Az átlagos nőkre is jut legalább 20 pasas. Nem egyszerre, nyilván, de zsinórban igen. Még ennél jóval több is. Most képzelheted akkor hogy a megamulti szupermacák minden egyes ujjára hány pasi jut...
Látom, nem nagyon látod át a folyamatot. Ha minden nőre jutott 20 pasas, aki nála probálkozott, az azt jelenti, hogy egy férfire is jutott 20 nő, akinél a férfi próbálkozott. Tehát a kapcsolatteremtésre, választásra mindkét félnek 20 lehetősége volt.
Törpi, már megint baromságot beszélsz:D Ha 20 férfi jutna egy nőre, akkor, ahogy már írták, közel 95 és 5% lenne a férfiak és nők aránya. Matek:P
Nem értem amúgy, hogy miért szenvednek ezen ennyit az emberek. Ha valakinek olyan elvárásai vannak, amiket én akkor sem tudok teljesíteni, ha megszakadok, akkor mi a francért bánkódjak rajta? Nem illünk össze és kész. Nekem még sosem jutott eszembe azon sírni, hogy az XY-nak csak a G-s mellű lányok jönnek be, jajmostmilesz....:D
Hát mi lenne? Semmi. Nem én vagyok az embere, ő sem az enyém. Keresek olyat, akinek az én B-s mellem is megfelel.
Az a baj, hogy az emberek olyanok miatt sírnak, akikkel baromira nem passzolnak össze. Olyat kell keresni, akinek az igényei is hasonlóak.
Én azokat az elvárásokat érzem túlzónak, amik nem kölcsönösségre épülnek.
Pl. hogy a férfi legyen kőgazdag, miközben a nő a kisujját sem hajlandó megmozdítani
vagy hogy a nő nézzen ki úgy, mintha valami divatmagazinból húzták volna elő, de a férfi semmit nem ad magára
vagy ha bármelyik fél elvárja, hogy csak a másik nem csábítsa el, ő meg hátradől és várja a sültgalambot...
Ilyesmik.
Feladom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!