Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszon éves kor után mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszon éves kor után mi a jellemzőbb? egyből szex vagy először pár alkalomig csak petting?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha már petting van, akkor szex is.
2013. márc. 9. 13:10
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Pettingnek nincs értelme, akkor már inkább a szex.
2013. márc. 9. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
petting önmagában már nincs :D vagy szex,vagy semmi.
2013. márc. 9. 13:17
 4/8 Picúr/Pom-pom nélkül/ ***** válasza:
59%

A petting a tiniknél divat.

Személy szerint úgy vagyok vele,hogy ha megvan a kölcsönös szimpátia,és kezdjük egymást megismerni,akkor 5.-6. randin itt alhat nálam a férfi.:)

2013. márc. 9. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Ha nem szűzen újra ismerkednék, akkor tuti nem húznám napokig az időt pettingeléssel, na de én az előjátékot sem szeretem.

24/N

2013. márc. 9. 13:22
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Én szeretem a pettinget. Ilyenkor ismerik meg az emberek a másik testét, mire érzékeny az, mit szeret, mit nem. Ha már kellőképpen ismeritek egymást, akkor jöhet a szex.

Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy pasi csak úgy magától tudja, hogy nekem mi a jó...

Szóval én nem tartom értelmetlennek.

2013. márc. 9. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek az útólsóval.

Sajnálom, hogy a mai fiatalok többsége ódivatúnak tartja a pettinget. Nekem volt már olyan kapcsolatom is, amiből ezt kihagytuk, és volt olyan is, amibe belevettük. És azt kell, hogy mondjam, hogy a pettinges sokkal izgalmasabb volt, az egésznek a menete, egymás érzékeny pontjának fölfedezése...csodálatos! :)És a szexre is sokkal hamarabb ráhangolódtunk, mint a másik kapcsolatomba.

Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de egy isteni finom tejszínhabos sütiről én szeretem először lenyalogatni a tejszínt...vagy legalábbis külön megkóstolni. Nem tömöm be az egész szeletet egyszerre. ;)

29/n

2013. márc. 10. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem a petting kihagyása a lényeg, mert azt én is szeretem, hanem az, hogy harmincasként, ha már petting van, akkor szex IS van. :)
2013. márc. 10. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!