Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszon éves kor után mi a jellemzőbb? egyből szex vagy először pár alkalomig csak petting?
A petting a tiniknél divat.
Személy szerint úgy vagyok vele,hogy ha megvan a kölcsönös szimpátia,és kezdjük egymást megismerni,akkor 5.-6. randin itt alhat nálam a férfi.:)
Ha nem szűzen újra ismerkednék, akkor tuti nem húznám napokig az időt pettingeléssel, na de én az előjátékot sem szeretem.
24/N
Én szeretem a pettinget. Ilyenkor ismerik meg az emberek a másik testét, mire érzékeny az, mit szeret, mit nem. Ha már kellőképpen ismeritek egymást, akkor jöhet a szex.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy pasi csak úgy magától tudja, hogy nekem mi a jó...
Szóval én nem tartom értelmetlennek.
Egyetértek az útólsóval.
Sajnálom, hogy a mai fiatalok többsége ódivatúnak tartja a pettinget. Nekem volt már olyan kapcsolatom is, amiből ezt kihagytuk, és volt olyan is, amibe belevettük. És azt kell, hogy mondjam, hogy a pettinges sokkal izgalmasabb volt, az egésznek a menete, egymás érzékeny pontjának fölfedezése...csodálatos! :)És a szexre is sokkal hamarabb ráhangolódtunk, mint a másik kapcsolatomba.
Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de egy isteni finom tejszínhabos sütiről én szeretem először lenyalogatni a tejszínt...vagy legalábbis külön megkóstolni. Nem tömöm be az egész szeletet egyszerre. ;)
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!