Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon melyik nem képviselőire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?

Figyelt kérdés
Kérlek fejtsétek is ki a véleményeteket.

2015. aug. 20. 14:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/176 anonim ***** válasza:
93%
16:05, már meg ne sértődj, de szerintem a KSH kicsit jobban átlátja a dolgokat, mint te, vagy én, vagy bárki más. Ezért fizetik őket, nem? Levezettél egy korrekt matematikai számítást, ami rendben van, papíron tényleg remekül néz ki, kérdés, hogy ezt a miliőt mennyire lehet leképezni a valóságra...na és itt van a kutya elásva.
2015. aug. 20. 16:12
 52/176 A kérdező kommentje:

Ne lopd el a ügyfeleimet!

Just kidding, viheted őket.

Volt egy aranyos vicc a témában, amivel semmi esetre sem szeretnék állás foglalni:

[link]

2015. aug. 20. 16:13
 53/176 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell ide linkelgess, ha kell valami, akkor privátban elérsz. Mióta ebben a topikban mozgok, még a teljesen semleges, gyűlölettől mentes válaszaim is lepontozzák. 20%-ot zuhant az értékelésem és a legrosszabb, hogy annyira szélsőséges emberek vannak itt, akikkel felnőttek módjára nem lehet vitázni, csak veszekedni. Szóval majd ha fontos, akkor várom a leveled privátban.
2015. aug. 20. 16:15
 54/176 anonim ***** válasza:
92%

40-es.

Kérlek szépen szerinted melyik a jobb,ha 20-ból 20-nak adunk esélyt férfiként arra,hogy megismerjük,majd utána döntsünk vagy 20-ból 1-nek adtok esélyt nőként,csak azt az egyet ismeritek meg,és még akkor sem biztos semmi?Nos melyik is az optimálisabb és több esélyt kínáló verzió,amiből nagyobb eséllyel lehet egy értelmes kapcsolat,ami nem csak a külsőségek függvényéből származik? Egyértelmű eléggé.

41-es.

Ha te az állatokhoz hasonlítod magad,akkor gratulálok.De akkor élj te is az erdőbe,ne tudj olvasni sem, stb...

44-es.

A kommentedből látszik a mai tipikus magyar női hozzáállás a dolgokhoz.A nők is bárkiből válogathatnak,hiszen nincsen előírva hogy a nőnek vagy a férfinak kell kezdeményezni,ezt végre meg lehetne érteni a nőknek,és ez nem csak neked szól ezáltal.

Az a baj az egésszel,hogy a nők ha kezdeményeznének,ugyanúgy csak a legjóképűbb,izmos bunkó gyerekeknél tennék ezt,tehát nem lenne különbség a végeredményt tekintve,amit ma is láthatunk...

24/F

2015. aug. 20. 16:21
 55/176 A kérdező kommentje:

#46 - one man

Nem akarok veled összeveszni ma is, szóval nincs kifogásom ellened, ha türtőzteted magad, hanyagolod a gyűlöletbeszédet és nyelvtanilag helyesen próbálsz zsörtölődni.

(húgom, álszent, leírom, mekkora...)

Neked is aláhúzza a szövegszerkesztő a hibákat nem?

Vagy azt hitted, hogy a piros hullámok díszítőelemek?

2015. aug. 20. 16:24
 56/176 anonim ***** válasza:
4%

"Kérlek szépen szerinted melyik a jobb,ha 20-ból 20-nak adunk esélyt férfiként arra,hogy megismerjük,majd utána döntsünk vagy 20-ból 1-nek adtok esélyt nőként,csak azt az egyet ismeritek meg,és még akkor sem biztos semmi?Nos melyik is az optimálisabb és több esélyt kínáló verzió,amiből nagyobb eséllyel lehet egy értelmes kapcsolat,ami nem csak a külsőségek függvényéből származik? Egyértelmű eléggé. "

Ha egy pasi 20 nőnél próbálkozik, akkor az pont azt jelenti, hogy semmi más alapján nem szűr, csak és kizárólag a külső alapján. Annál a 20 lánynál próbálkozik be, aki KÜLSŐRE megfelel a számára. Nyilván nem megy oda egy olyan lányhoz, aki ronda, mint a bűn, azzal, hogy "biztosan nagyon kedves".

Nekem nőként a kapcsolataim úgy alakultak ki, hogy először megismertem BELSŐLEG az illetőt (értsd: összebarátkoztunk), és utána pedig ha a belső tulajdonságai megfeleltek, akkor eldöntöttem, hogy kívülről is okés-e számomra vagy sem. És tudom, meglepő: de bizony aki az első szűrőn nálam átment, az sosem bukott el a másodikon. Nem tudok olyan férfit mondani, aki belülről tökéletes lenne számomra, de a külsője miatt nem kezdek vele.

2015. aug. 20. 16:27
 57/176 anonim ***** válasza:
0%

54 -es bizony állat vagy te is én is. Az hogy tudsz most olvasni az csak azért van mert megatanítottak rá. Az ösztön az benne van mindenkiben.Erdőben farkasok közt felnőtt vadgyerekek teljes mértékben állatként viselkednek és emberek közé kerülve sem fordítható vissza a folyamat. Nézz utána az ilyen eseteknek. Szóval ne csodálkozz ha párválasztásban is ösztönszinten mennek a dolgok. Erre mondják nagy okosan hogy megvan a "kémia"

Viszont működik a kontraszelekció ami a csúnyák szerencsétlenek biztos mentsvára! Tehát a maradék: az "én se kellek senkinek -te se kellesz senkinek így egymásnak jók leszünk " alapon, szépen párt talál!

2015. aug. 20. 16:29
 58/176 anonim ***** válasza:
93%
ez miért lenne gyülölet beszéd? ez vélemény nyílvánítás! bezzeg 1 'nő' tele pithoghassa az oldalt hogy mekkora szemetek a férfiak 1 kutya mind!
2015. aug. 20. 16:30
 59/176 anonim ***** válasza:
5%

16:27, ha 20 nőnél vagy még többnél próbálkozik, az konkrétan azt jelenti hogy azt csinálja amit mindig szajkóztok itt neki: hogy ne rinyáljon ne picsogjon, hanem próbálkozzon, igyekezzen, keressen. Tessék, azt csinálja amit tanácsoltatok neki. Most meg akkor ez a baj?

Na elmentek ti a... :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

2015. aug. 20. 16:30
 60/176 anonim ***** válasza:
93%
50-es adatokból annyi derül ki hogy kb 46 ezer faxi biztos pár nélkül marad és ide irkál a gyakorira :D
2015. aug. 20. 16:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!