Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?
#109 - Visszeres Törpicsek
Sztem vigyázz az olyan szavakkal, hogy kizárólag, csak és nagyon, mert egyszerűen nem lesz igaz, amit mondasz.
Én nem vagyok se magas, se jóképű, de gazdag sem és mégis volt már pár nőm.
Ezek szerint anomália volnék? Nem hiszem.
Árnyalni kéne azt, amit írsz, hogy igaz lehessen.
Javíts ki ha tévedek, de te is bejutottál már pár bugyiba, nem?
És én mégis miért lennék troll, hmm? Erre válaszolj már.
Ja, mert én is leírom a véleményem, ha hülyeségeket magyaráznak nekem azt nem hagyom + igyekszem tanácsot adni, annak akinek szüksége van rá? Értem. Akarom mondani nem..
Különben is, ha van barátnőd, akkor miért itt csüngsz és szidod a nőket agyfa-főbe? Kedves barátnőd mit szól ehhez, hogy itt mocskolod az összes nőt kivétel nélkül és közlöd, hogy egyik se ér 5 fillért se? Biztos nagyon harmonikus kapcsolat lehet.
Odatettem a kitételt is. Azonkívül meg szerencséje bárkinek lehet. Az se kizárható, hogy akad még 1-2 normális nő, akik nem taxisofőrnek meg sétáló hitelkártyának akarják a pasit, de ez sajnos az elenyésző százalék.
Igen, volt pár barátnőm - nem túl sok, sejtheted,miért - túlnyomó többségben azok a lányok voltak, akikről kiderült menet közben, hogy csak beleülnének a kényelembe, érdekvezéreltek. Ezekkel pedig érthető módon nem is jöttem össze. Na rájuk 20 forintot is sajnálok. Hogy miért lett vége? Amint kifogtak egy nagyobb halat, a kicsit (engem) visszadobtak. Igazából nekem tettek szívességet...
A kérdésed se nem jogos, se nem fair.
Nem tudhatja, hogy mennyiben voltak jobbak nála, de tovább megyek, a lányok se.
Azért nem fair, mert a kérdésnek nem arról kéne szólnia, hogy jobb-e egy másik, mint akim most van, vagy szerinted igen?
Te pl. szükségképpen mindig lecseréled az aktuális párod, ha egy jobbnak tűnő party van a láthatáron?
Komolyan kérdezem.
Nem ismerem őket, úgyhogy nem tudhatom, miben térnek el még - őszintén megmondom, pasikkal nemigen szoktam ismerkedni - de ez a legszembetűnőbb. Lehet hogy van köztük tényleg nagyon rendes ember is, de őszintén, a lányok akik ilyenekkel összejönnek, nem erre az oldalára buknak a pasinak. Arra megfelelne a friendzóne-ba zárt férfiak nagy százaléka is.
Az a helyzet, hogy amíg sok pénzzel kb. bármit el lehet érni, addig nem nagyon beszélhetünk itt esélyekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!