Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon melyik nem képviselőire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?

Figyelt kérdés
Kérlek fejtsétek is ki a véleményeteket.

2015. aug. 20. 14:20
 131/176 anonim ***** válasza:
74%

Én megnézem egy gazdag szaporulatát és egy nemcigány szegényét is. Idehaza nincs akkora bazinagy különbség, lehet hogy van pár szegény család ahol 1-2 gyerekkel több van, de ez messze nem annyi hogy csak így hasraütéssel ki lehetne jelenteni, hogy a szegények sokkal szaporábbak (a buckalakókat leszámítva,de őket nem kell emberszámba venni). Itt speciel a szegény családokban maximum 2 gyerek van, a tehetősebb családokban viszont alapból legalább 2 van.

Afrikában a népszaporulat nagyobb, egyrészt a magas csecsemőhalandóság miatt, másrészt az egy teljesen más társadalmi berendezkedés. Az araboknál pl. azért volt sok gyerek, mert sok feleség lehetett, és a háborúban sok férfi elpusztult, helyettesíteni kellett őket. Ha nem így lett volna, az arabok már úgy háromszor kihaltak volna. Nem véletlen hogy a törökök ötszázezer katonával tudtak jönni Magyarországra, Tomorinak meg 15000 harcos jutott.

Ha jól értem, akkor csak azért építsek kolosszális izmokat, hogy legyen nőm? Ez nem túl meggyőző :DDD mellesleg a nő, aki az izmokra bukik, az by definition, felszínes. Tényleg megéri 2 évet vacakolni felszínes nőkért. Időm az lenne, de inkább hasznosabb dologra fordítom, mert ez így több veszteséget termelne mint hasznot.

"A nőért tenni kell" - volt 30 évem, tettem éppen eleget, igaz, motor meg márkás autó nélkül, és a nemzeti bankok se lógtak a zsebemből. Gabeszka haverom is tett értük, megvette a mocit, és furamód lett csaja, nem is egy :) kissé véletlen egybeesés.

Tudod, ha kőgazdag lennék, már csak azért sem költeném nőkre azt a pénzt, nem adnám meg nekik ezt az örömöt. Lehetne egy rakás anyagias barátnőm, az igaz, akik a pénzemért a testükkel "fizetnek". Megvan az ilyen nőkre a tudományos szakkifejezés, mellesleg ilyen nőt bármikor kapok, és az legalább bevallottan a pénzért csinálja azt, amit.

Akkor megkérdezem mégegyszer: honnan veszed hogy a csúnya, buta lánynak kelleni fog egy csúnya, buta fiú? Miért csinálna egy csúnya-butából kettőt? Csak mert nagyon ragaszkodsz ehhez az ökörséghez, mintha ez valami über megoldás lenne. Attól hogy a lány csúnya, miért tetszene meg neki a szintén csúnya fiú??? Attól hogy én szeretem a Heavy Troopers-t hallgatni, az rögtön igaz lesz a lányra is? Kb. ugyanaz a logika...

Még szerencse hogy a világ nem így működik, igen kellemetlen lenne olyan világban élni, ahol a szegényt, a csúnyát azt irtani kell, és csak szépek meg gazdagok lennének. Alapból, ha nem lennének csúnyák, a szép mitől lenne az? Ha nem lennének szegények, akkor gazdag se lenne. Nem tudom, te hol élsz, de nem a Földön, az 100%...

Segíteni járok ide, válaszolni a Kérdezőnek. Akkor is, ha nem mindenben egyezik a véleményem más válaszadókkal.

"Csak tudnám hol a bánatban van az a sok gazdag modellalkatú férfi aki lefoglalja a sok sok csajt mert valahogy én nem látom."

Nem feltétlen kell milliomosra gondolni. Mivel nem vet fel senkit a pénz, egy pasasnak már az is hatalmas előny, ha pl. van motorja, a többinek meg nincs. Vagy két szobával nagyobb házban lakik, mint a többi pasi. Észre lehet venni azt nagyon is jól, akinek jobban megy a szekér, nem arról hogy tömött pénzes zsákkal mászkál a hóna alatt Dagobert bácsi módjára, hanem bármi másról. Nyilván nincs annyi milliomos, mint amennyi lány.

Az meg hogy a srác a nem modell, de aranyos csajával van, az megint nekem ad igazat, hogy a férfiak nem felszínesek, és nem feltétlen a szupermodell multimacákat keresik.

Az meg hogy a hambizóba mennek, nem a Senátor étterembe, nem jelent semmit. A lány lehet, jobbszereti a hamburgert, mint a pezsgős Cordon Bleu-t kaviármártással. Ha milliomos lennék, én pl. akkor is vennék Balaton-szeletet meg Mountain Dew-t, nem utazgatnék Svájcba csokoládéért és nem francia sampányert rendelnék tonnaszámra. Egyszerűen azért mert ezt szeretem. Nem attól lesz gazdag valaki, hogy folyton elit étterembe kajázik.

A statisztikát és evolúciót azért hoztam fel, mert ezeknek valahogy jobban tudok hinni. Egy komplett hülyeség nem maradna fenn 1000 évig vagy mégtovább. Meg aztán, tényeket kicsit nehezebb is cáfolni.

Az egyébként szerinted véletlen dolog, hogy egymástól függetlenül ennyi férfi a tapló nőket fogja ki? Kicsit sok lesz a véletlenből már...

2015. aug. 21. 18:04
 132/176 A kérdező kommentje:

Törpicsek

Te tényleg túláltalánosítasz.

Gabeszka haverodnak valóban azért lett csaja, mert virított valamit és most lényegtelen, hogy mit.

A nőket valóban el kell kápráztatni, de szerencsére sok mindennel lehet, de tény, hogy jellegtelen, önmagát sem becsülő emberrel a legutolsó dagadt lány se fog kezdeni. Talán még jól is teszi, hogy nem.

Amit mondani akarok, hogy így is megteheted, hogy virítasz te is. Kihasználhatod a felszínességet, nem csak átkozod azt.

Ma egy 15 éves BMW-t 1000EUR körül megkapsz a teutonoknál és még 150-et rátéve forgalomba is viheted már. A nők nem értenek az autókhoz és nem vágják, hogy egy lízingelt és lenézett új Suzuki árából 6-8 ilyet is át lehet hozni, mégis ha Suzukid van, bukta, ha BMW-d, akkor... a fantáziádra van bízva.

Ez egy sarkos példa, de jól demonstrálja az egyik utat, amit választhatsz.

A másik út, hogy sztoikus nyugalommal veszed tudomásul jelenlegi értékedet és egyszerűen hagyod elmenni.

Utána pedig nekiállsz és az energiáidat magadra fordítod, pl. a sport kiváló eszköz.

Ha nekiállsz súlyzózni és folyton új célokat tűzöl ki magad elé, észre sem fogod venni, de elmúlnak a rossz érzéseid.

Ajánlom a futást is, ahol jól mérheted a folyton növekvő teljesítményedet és hidd el, fogod tudni élvezni.

Ugyanígy jó lehet, ha hobbit találsz vagy bármilyen egyéni elfoglaltságot(faházat vagy hajót építesz, lejársz a lőtérre, beiratkozol egy főiskolára vagy egy új szakmát tanulsz meg...).

Ennek az útnak lesz majd egy meglepő mellékhatása, de nem lövöm le a poént.

Rád van bízva a döntés.

2015. aug. 21. 18:42
 133/176 anonim ***** válasza:
60%

"A nőket valóban el kell kápráztatni, de szerencsére sok mindennel lehet, de tény, hogy jellegtelen, önmagát sem becsülő emberrel a legutolsó dagadt lány se fog kezdeni."

Itt van a nagy igazság!

Egy értelmes nőt nem feltétlenül rengeteg pénzzel és jó kocsival/motorral lehet elkápráztatni, hanem intelligenciával, humorral, kreativitással.

A barátom nem gazdag, kocsija sem volt, mikor elkezdtünk járni. Külsőleg sem épp a nők kedvence, de szórakoztató, kedves, intelligens, jó beszélgetőpartner és még hosszasan tudnám sorolni a pozitív tulajdonságait. Ezek miatt szerettem bele.

Sosem foglak téged megérteni Törpi. Én nem tudom, milyen elkúrt életed lehetett, hogy ideáig jutottál, mégis mi váltotta ki belőled ezt a rengeteg keserűséget.

Alapvetően egész értelmesnek tűnsz (ha leszámítom azt, hogy nem sikerült kiszámolnod, hogy egy nőre ténylegesen hány férfi jut), tudsz helyesen írni, fogalmazni. Néha még egész vicceseket is írsz, szóval talán a humorod sem lehet olyan botrányosan szar.

Viszont az, ahogy a nőkről írsz, ahogyan általánosítasz, az egyszerűen taszító. Ha ezen túl tudnál lépni, akkor igen is lenne olyan lány, akár itt is, aki szívesen ismerkedne veled. De így...hát nem csodálkozom rajta, hogy nem.

Ez a "nem teszek semmit, mert ha valamit tennem kell ahhoz, hogy egy nőnek tetszek, akkor az egy felszínes p.csa" szöveg meg elég kiakasztó.

Akkor ennyi erővel minek is szőrtelenítem mondjuk a lábam? Baromi kényelmetlen, fájdalmas, állandóan begyullad, csak a macera van vele. Ráadásul a jó isten szőrösnek teremtett, tehát ez lenne a természetes.

De vajon ha szőrös lábban mászkálnék az utcán, hány férfi kezdene velem? Akkor most az összes férfi felszínes szar, aki elvárja tőle, hogy a természet adta dolgaimon változtassak?:D

A sport pont ugyan ilyen....

2015. aug. 21. 18:55
 134/176 anonim ***** válasza:
60%

lábban=lábbal

tőle=tőlem

2015. aug. 21. 18:57
 135/176 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem mindegy kiscsillag, hogy egy 10 perces szőrtelenítésről/sminkelésről/rúzsozásról beszélünk, vagy arról, hogy a szerencsétlen férfinek, aki szar géneket örökölt és vasággyal 60 kiló, fel kéne mennie 80-ra, legyen 8 kocka a hasán meg nemtudom mekkora bicepsszel feszítsen, mert egyébként nem nézitek semmibe. De tényleg felesleges ezen vitázni, úgyse fogjátok sose megérteni ezeknek a férfiaknak a problémáit, mert mint mondtam, nektek körülbelül 20 perc felsőhangon szerezni egy férfit, ergo a probléma természetét sosem fogjátok átlátni.
2015. aug. 21. 20:01
 136/176 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy viríthatok én bármit, ha a pasi anyagiakban jobb, akkor őt fogja választani. És nem egy-két tucat lánynak ilyen pénzközpontú az érdeklődési köre, hanem a döntő többségnek sajnos, úgy a 80%-nak. 50 százaléknál még én is azt mondom, hogy ejnye-bejnye, de 80 százaléknál már bárki általánosítana szerintem. Ugyanúgy, ahogy egy kínai termékről se a minőség jut eszébe senkinek. Biztos vannak jó kínai termékek is, de a döntő többségük nem az.

Én lennék a legboldogabb, ha nem kéne általánosítani, egyikünk se örül ennek a helyzetnek ami most van.

Konkrétan eddig 0, azaz NULLA darab olyan nőt láttam, akit intelligenciával, humorral, vagy éppen jó rábeszélőképességgel be lehetne fűzni. Ja, és NEM a nők kedvéért beszélek választékosan meg relatíve szofisztikáltan, hanem mert egyszerűen így neveltek :)

Aki olyanokat ír hogy "minden nő kva", na őt kell inkább leszólni.

Persze, felszínes és anyagias nőm lehetne, ebből mindenütt túlkínálat van, mert valóban megtehetném, hogy külsőségekkel villogok, de azzal mit érnék el? Lenne egy "barátnőm", igen, így idézőjelben, aki a külsőségen kívül vagy a pénzen kívül mást nem tud értékelni, és végtelenül önző, beképzelt, szarik ő rám ,csak a saját érdekeit tartja szem előtt. Szerinted egy ilyenre mennyire lehetne alapozni tartós kapcsolatot?

Egyszerűbb és hosszútávon kifizetődőbb szinglinek maradni, ha ők az egyetlen alternatíva. Majd amikor betöltik az 50. életévüket, és kapuzárás előtt kapkodnak fűhöz-fához, hogy legyen valaki aki a két zabigyerekkel a nyakukban elfogadja őket, elég lesz egy gúnyos mosollyal nyugtáznom, hogy bizony bizony, most fordul bazinagyot a kocka...

Egyébként rengeteg hobbim van, és remekül elvagyok velük, ezért nem is törném magam hogy olyan lányt szerezzek, aki egyedül saját magát képes szeretni, a pasi meg csak státusszimbólum és bankautómata neki.

Vannak normális lányok is, a baj csak az hogy olyanok mint Columbo felesége: mindenki beszél róluk, de előbb futsz össze egy pingvinnel, mint vele. Azt állítjátok, ti normális nők vagytok. Ez jó. Akkor elvileg ti is szívtok a felszínes & anyagias többség miatt, akik miatt titeket is lenéznek. Meg kéne próbálni változtatni a jelenlegi helyzeten, és akkor feleennyi...áh, mit beszélek, negyed ennyi nőket kritizáló kérdés nem lenne. Nemcsak itt, hanem úgy bárhol máshol. Ezt mi nem tudjuk megtenni, pedig próbáljuk, de hát látod, nem hajlandóak kilépni az árnyékukból.

Egyébként engem valóban nehéz megérteni, mindig is ilyen csodabogár voltam. Igazából a keserűségen túlvagyok már rég, ahogy a többiek is, én is jó sok időt eltöltöttem a "csajozással", nevezzük így, ebből szereztem tapasztalatokat. Meg is lepett nagyon, amikor feljövök ide, és azt látom, hogy sok férfinak tőlem függetlenül ugyanolyan élményei voltak, párszor már majdnem rákérdeztem, hogy "mi a tök, Kérdező, csak nem a Nikiről/Rékáról/Katáról beszélünk". Akkor szembesültem vele, hogy sajnos ez egy területfüggetlen társadalmi jelenség, és nagyon elterjedt. Gondolhatod, tapsikoltam mikor erre rájöttem...

Sportolok egyébként, nem arról van szó, de olyan nő akkor se kellene, aki csak az alapján ítél, hogy fű de ki vagyok gyúrva. Mit bizonyít az? Oké, a nagy izmok tényleg férfiasak, és bizonyos fokig valóban hasznosak, de csak ezekre, külsőségekre építeni épp olyan felszínesség, mint amikor a pasi csak a nagy mellekre gerjed, a kismellű nőket meg kigúnyolja (ugye milyen rossz?), azonkívül semmi olyasmivel nem foglalkozom ami indokolna bazinagy izmokat. Utcai bunyónál meg addig van előnyben az izmos csávó, amíg elő nem kerül a bökő vagy a lőfegyver...

A szőrös lábat nemigen szoktam nézni. "Máshol" valóban higénikusabb borotválni, ízlés dolga hogy ki hol szereti meghagyni. Én is borotválom a pofámat, de nem azért hogy tetsszek bárkinek is, hanem mert kényelmesebb. Azért gondolom te se hagynál el egy pasit,csak mert bajuszt növeszt.

2015. aug. 21. 20:08
 137/176 A kérdező kommentje:

Törpi

Az én barátnőm pl. tényleg nem anyagias és nagyon tudom is szeretni ezért. Nem csak, hogy mindig felajánlja a maga részét vagy hogy belead, de ha visszautasítom, akkor is ott hagyja eldugva valahol nálam.

Régi a kapcsolat, szóval nem valami ffi-női játszma része, hanem komolyan gondolja, hogy nem akar anyagilag nagyobb terhet tenni egyedül rám. Ettől még én galád módon meghívom és veszek neki meglepiket.

A legjobb havernőm sem anyagias, de tényleg.

Tündéri nő, kissé túl érzelmes és nem is gondolkodik anyagi kérdésektől. Folyton a hagyományos női kérdéseken pörög(szeret-nem szeret, mit akar, miért volt ilyen velem), de soha egy szót nem mond a pénzről vagy anyagias igényeiről. Még csak az izmok sem érdeklik.

Ez csak két példa és ok, hogy a többi ismerősömről nem tudnék így nyilatkozni, de akkor is vannak normális lányok, akik inkább érzelmi vonalon várnak támogatást és nem anyagin.

Amúgy, csak gondold el, hogy a csajoknak mennyivel nagyobb lehet a parája, hogy kizárólag megdugni akarják őket és tedd a szívedre a kezed és mondd, hogy te sose hajtottál meg csajt úgy, hogy utána többé nem is hívtad.

Ők még viszonyulni sem tudnak mihez, mert gondolhatják, hogy ha átlagosak, akkor úgyis csak arra kellenek, ha meg szépek, akkor csak a szépségük kell nekünk, tehát csak arra kellenek...

A külsőt tekintve pedig nézd meg, hogy milyen nők vannak a filmekben. Nem kétséges, hogy sok fiatal csaj egyszerűen belebetegszik ebbe, meghasonul, mert nincs nekik egy fogódzó vagy valaki, aki támasz, megerősítés lehet.

Szerintem sokkal több lelki bajuk lehet, mint nekünk, ráadásul mindez tart max. 35-éves korukig és utána azt kell felélniük, ami addig összejött.

Ez azért nagy nyomás, el kell ismerned.

2015. aug. 21. 20:28
 138/176 anonim ***** válasza:
100%

Írtam, hogy vannak normális nők, a gond csak az hogy a nagytöbbség nem ilyen. Ha tényleg csak pár tucat felszínes, anyagias nő lenne, senki nem fáradozna kérdések kiírásával. Egyetlen "nőgyűlölő" se viccből irkál ide, vagy Bravó magazinba vagy bárhova, hanem mert azt próbálja elérni, hogy változzon a helyzet.

Volt egyéjszakás kapcsolatom, viszont azokat a lány akarta így. Én örültem volna kapcsolatnak, ő viszont nem akart mást,csak kalandot. Ráhagytam.

Azt meg hogy a bugyuta biboldó média mit sugároz, nem kell követendő példának tekinteni. A filmekben, magazinokban szép nőcik vannak. Ha egy nő olyan hülye hogy valóság és fikció közt nem képes különbséget tenni, és azt tartja követendő példának ami moslék ömlik a tévéből, hogy legyél szép, önimádó, legyenek nagy didkóid, legyél vad, szexi, de kiismerhetetlen és megszerezhetetlen is hozzá, legyél ilyen, legyél olyan, azért a nőért őszintén megmondom, nem kár. A férfiakba meg azt sulykolják, hogy legyél kigyúrt, izmos, pénzes, és persze bunkó agresszív állat, mert a társadalom díjazza az erőszakot (gy.k. az erősebb kutya bszik). Röhögtem rajta egy jót, és azt mondtam, inkább leszek akkor deviáns meg nonkonformista. És lám, még mindig életben vagyok...

Amúgyse ilyen posvány szarokból kell szocializálódni. A televízióban látott világnak annyi köze van a valósághoz mint a My Little Póni-nak. Nehogymá' a média mondja meg, hogyan élj, mi helyes és mi helytelen...

2015. aug. 21. 20:40
 139/176 anonim ***** válasza:
60%

"Az a baj, hogy viríthatok én bármit, ha a pasi anyagiakban jobb, akkor őt fogja választani. "

Nyilván van olyan is, akinek az a legfontosabb, hogy a pasi el tudja vinni Kubába nyaralni, de nem hinném, hogy a 80% így gondolkodik. Egy olyan lányt sem ismerek a környezetemben, aki azét hagyott volna el bárkit, mert jött egy olyan, akinek nagyobb a keresete.

Egyébként tegnap beszélgettünk a legjobb barátnőmmel arról, hogy mi nem is tudnánk igazán elviselni, ha egy férfi sokkal gazdagabb lenne nálunk. Hiszen akinek nagyon sok pénze van, annak az életszínvonala, elvárásai is teljesen mások. Mondjuk szeretne elmenni minden évben valami luxusnyaralásra, de nekem baromira nincsen pénzem rá, azt viszont igen kellemetlennek tartanám, ha ő fizetné. De persze az sem lenne épp optimális, ha minden szórakozásáról miattam kellene lemondani. Szerintem az optimális az, ha a felek nagyjából hasonló életszínvonalon élnek, akkor van a legkevesebb súrlódás.

Jah, bocsi, még is csak ismerek egy nőt (a lánya egykorú velem), aki azért jött össze a pasijával, mert hurcibálta ide-oda. Most pedig ott van, hogy baromira nem szerelmes, le szeretne lépni, de nem tud, mert semmi saját megtakarítása nincs. Hát köszi, én soha a büdös életben nem szeretnék ilyen kiszolgáltatott helyzetben lenni. Nem azért tanultam az egyetemen hat évet, hogy aztán a p.csámat meresszem otthon és várjam, hogy majd az uram eltart. Őszintén szólva akkor is dolgoznék, ha megnyerném a lottót, nekem erre szükségem van.

És érdekes módon, ezen a téren szinte csak hozzám hasonló lányokat ismerek. Még gimiben volt egy lány, akinek az volt minden vágya, hogy megfogjon valami pénzes hapsit, sikerült neki. Megcsináltatta a mellét, a száját meg még ki tudja mit és Olaszországban hesszel. Hagy ne mondjam, szegény lány olyan buta, mint a föld. Az értelmes beszólásaiból könyvet tudnék kiadni. De látod, valamelyik pasinak ez kell, hát egészségére. Gondolom annak az IQ-ja is alulról verdesi a 80-at:)

Én nem tudok neked pontos %-okat mondani, de erősen kétlem, hogy a nők 80%-ára jellemző az általad említett mentalitás. Vagy tényleg nagyon-nagyon rossz körökben mozogsz, ha ez a környezetedben valós arány...

"Konkrétan eddig 0, azaz NULLA darab olyan nőt láttam, akit intelligenciával, humorral, vagy éppen jó rábeszélőképességgel be lehetne fűzni. "

Hát ha szegényeket arra akartad rábeszélni, hogy bizony a nők 80%-a anyagias p.csa, akkor nem csodálkozom, hogy nem sikerült elérni a célod.

"Ja, és NEM a nők kedvéért beszélek választékosan meg relatíve szofisztikáltan, hanem mert egyszerűen így neveltek :) "

Ezt nem is állítottam, csak azt, hogy az írásod alapján normális embernek gondolnálak. Tudod, ahogy élőben az ember külsőről tud csak ítélni, itt neten az írás az, ami alapján tud az ember tájékozódni.

"Azt állítjátok, ti normális nők vagytok. Ez jó. Akkor elvileg ti is szívtok a felszínes & anyagias többség miatt, akik miatt titeket is lenéznek. Meg kéne próbálni változtatni a jelenlegi helyzeten, és akkor feleennyi...áh, mit beszélek, negyed ennyi nőket kritizáló kérdés nem lenne. "

Igen, normálisnak tartom magam. Sőt, továbbmegyek: a barátnőim is azok. És igen, mi szívunk azok miatt a nők miatt, akik felszínesek és anyagiasak, mert rajtunk csapódik a haragotok. Elhiheted, hogy azokat a lányokat, akikről az irományaitok szóénak, baromira nem érdekli a sírásotok. Lehet, hogy még jót röhögnek is rajta, vagy csak magasról tesznek rá.

De ugyan mondd már, te még is hogy képzelted el, hogy változtatni kellene rajta? Én hogy a büdös retekbe változtassak ezen? Menjek oda a felszínes és anyagias nőkhöz, vágjam őket pofán? Vagy próbáljak a lelkükre beszélni, vagy mi a jó francot szeretnél?:D

Igazából nem is mi szívunk, hanem ti magatokat szívatjátok. Ugyanis pont annak a szerintetek kevés értelmes nőnek nyomjátok ezt a dumát, akik nem olyanok, mint akiket szidtok. Ugyanis az ilyen nők nem fognak leállni veletek vitatkozni sem, elvannak szépen magukban. Azok azok, akik egyáltalán válaszra méltatják ezeket a kérdéseket, és megpróbálnak normálisan vitatkozni, érvelni, akiknek egyrészt rendelkeznek némi érzelmi intelligenciával, másrészt pedig viszonylag értelmesek és valamennyire érdekli őket mások gondja, baja.

És pont ezeket taszítjátok el a hülye hozzáállásotokkal. De úgy látom, hogy ezt sosem fogjátok belátni:)

Az izmos témához pedig:

Most végigszaladtam fejben a lány ismerőseimen, hát mondhatom, egyiknek sincs kigyúrt pasija. A legtöbb teljesen átlagos testalkatú, de van olyan, aki pocakossal vagy éppen kövérkével jár és olyan is, aki olyannal, aki vasággyal együtt 60 kg.

Őszintén szólva egy olyan fiú ismerősöm van, aki tényleg "ki van pattintva", érdekes módon ő az egyetlen, akinek nincs barátnője (pedig arcra is ő néz ki legjobban). Érdekes.

"épp olyan felszínesség, mint amikor a pasi csak a nagy mellekre gerjed, a kismellű nőket meg kigúnyolja (ugye milyen rossz?)"

Nem, nem rossz, mert nem érdekel. Nagyon kicsi mellem van, de sosem zavart igazán, pedig nap mint nap látom, hogy a férfiak a nagy mellekre csorgatják a nyáluk. Itt is számtalan kérdésben látom, hogy sokak szerint C kosár alatt nem is mell a mell, sőt, olyan ismerkedős kérdést is láttam már, ahol kritérium volt a G-s (!!!!) mell. És? Most komolyan ezeken kellene kiakadnom? Hát ki a jó büdös francot érdekel?:D Ha minden pasinak a nagy mellek kellenének, már kihaltak volna a kismellű lányok. De jéé, még vannak. Nyilván nem azok után fogok futni, akiknek a C-s mell a minimum, hanem olyan társat keresek, aki az én pici cicijeimmel is elvan.

Ha úgy érzed, hogy a te elvárásaidnak csak a nők 1%-a felel meg, akkor nem a maradék 99%-ot kellene szidnod a nap 24 órájában, hanem igyekezni megtalálni azt az 1%-ot. De a folytonos szidkózódás (tudom, szerinted nem az, csak a "tapasztalatok" meg a "tények") bizony azt a maradék normális 1%-ot is el fogja riasztani. Ebben tökéletesen biztos vagyok.

Egyébként nekem nőként tudom, hogy belsőleg elég nagy elvárásaim vannak, nem hiszem, hogy a férfiak 1%-ánál több megfelelne, pedig külsőre a 80%-uk megütné a mércét. Ennek ellenére csak sikerült kétszer is találnom olyat, aki beletartozott abba a kicsike halmazba, aki nekem kell.

2015. aug. 21. 20:43
 140/176 A kérdező kommentje:

Imádtam a cicimonológodat, komolyan!

Ha nem kompromittálnám vele magam... de...áh, kompromittálnám vele magam...

Törpi

Deviáns és nonkonformista. Azt gondolod, hogy csak te jutottál el ehhez a dilemmához és csak te döntöttél így?

Hallottál már a goth csajokról, a karjaikat vagdosókról, öngyilkosságot megkísérlőkről?

Főleg a mai 20 alatt nőket lehet félteni, mert ők végképp csak Palvin Barbik szeretnének lenni(és nem csak Lolák vagy ki a fax tudja, hogy mi volt menő mondjuk 15 éve). Ők kubai nyaralásokat látnak a facebookon, 8-10 éve aligai nyaralási képek voltak az iwiwen.

Én inkább vagyok a mai világban alacsony faszi, mint fiatal lány.

Ehhez képest itt a GyK-n egész normális nők vannak, akik talán még az utolsó épkézláb korosztály. A most 15éves fellow-k azok, akiket már senki nem fog meghallgatni és megsajnálni, mert az ő korosztályuk már apát sosem látott, erős-anyu nevelte, facebook-hercegnőket kell, hogy hajtsa majd és ott, akkor olyan szar lesz bétának lenni, mint ma omegának.

Élvezd ki, hogy van értelmes nő körülötted.

2015. aug. 21. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!