Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon melyik nem képviselőire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?

Figyelt kérdés
Kérlek fejtsétek is ki a véleményeteket.

2015. aug. 20. 14:20
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/176 anonim ***** válasza:
60%

Én csak akkor cserélem le a párom, ha már megoldhatatlan problémák fertőzik meg a kapcsolatot.

Nektek felhőtlen volt?

Nem támadva, érdeklődve kérdezem.

2015. aug. 20. 18:42
 112/176 anonim ***** válasza:
Áh...ha az lett volna, mái napig együtt lennénk.
2015. aug. 20. 18:46
 113/176 anonim ***** válasza:
0%

Aha, értem, szóval...

1. Nehéz olyan lányt találni, akinek tetszel.

2. Nehéz olyan lányt találni, akinek tetszel, és normális.

3. Nehéz olyan lányt találni, akinek tetszel, és normális, és összeilletek. - Ez az élet HARDCORE szintje már. :)

Ha esetleg lenne egy olyan barátnőd, mint a 3.-as pontú, másképp látnád az életet?

2015. aug. 20. 18:52
 114/176 anonim ***** válasza:
94%
Olyat nehéz találni, akinek tetszem, és nem felszínes & nem anyagias. Ezek nagyon alap dolgok (szerintem) és a nagytöbbség még ennek is képtelen megfelelni. Mi értelme lenne ezek után bármi más elvárást támasztani a nő felé? Olyan lenne mint széllel szemben pisálni.
2015. aug. 20. 18:54
 115/176 anonim ***** válasza:
60%
Azért kíváncsi lennék arra is, hogy mit jelent nálad a felszínes és az anyagias. Ha már az anyagiasság, hogy a lány az első randin elfogad egy gombóc fagyit anélkül, hogy térden állva könyörögne, hogy fogadd el az árát...
2015. aug. 20. 18:56
 116/176 anonim ***** válasza:
95%

A felszínes azt jelenti evidens, hogy leginkább a külsőségekre utazik. Ez lehet egy kigyúrt "teleszart búvárruha" alkat, lehet egy májer sportkocsi (legyen mondjuk egy Subaru), egy pofás kis luxusház, egy márkás öltöny, a legújabb tech-kütyü ami laptop, palmtop, tablet, telefon, és fülpiszkáló is egyben...van elképzelésed ezek után.

Az anyagias kicsit részhalmaza ennek, elvégre akinek a segge lyukán is pénz potyog, többnyire nem rejti véka alá, igyekszik kihangsúlyozni, hogy az alávaló pórnéptől ő mennyivel többre vitte (ezt nevezik parasztvakításnak úgy tudom). Lényeg az, hogy az anyagias lány az elvárja hogy mindent a pasi finanszírozzon neki, legyen szó bármiről, cserébe úgy gondolja, a testével "fizet" érte. Megvan a tudományos szakkifejezés az ilyesfajta nőkre, most nem írnám le, ha nem baj, csak az árban különböznek. Azzal semmi baj nincs, ha néha fizet a pasi, de az egyenrangúság jegyében ugyanezt meg tudja tenni a nő is, pláne ha KÖZÖS programról van szó. Amelyik nőci csak beleül a kényelembe és vígan lubickol abban amit a pasas megkeres, az defínició szerint anyagias.

2015. aug. 20. 19:04
 117/176 anonim ***** válasza:
60%

Ha te nem úgy nézel ki, mint egy "teleszart búvárruha", nincs sportkocsid, iphone-od, tableted és ötezer más apple cuccod, ennek ellenére mégis el tudja veled képzelni egy csaj a dolgot, akkor már nem is felszínes,, nem?...

Az anyagiasság meg a tanultabb rétegre nem nagyon jellemző, hisz ha már egy nő tanul, akkor nem azért teszi, mert el akarja magát tartatni.

2015. aug. 20. 19:08
 118/176 anonim ***** válasza:
35%

Igen, a gond az hogy itt egy "ha"-val több van a kelleténél.

Az anyagiasság igazából nem rétegfüggő, ugyanúgy megvan a szegényebb rétegeknél, akik sok pénzről álmodoznak, mint a felső tízezernél ahol meg ugye ez a miliő, alapfeltétel.

2015. aug. 20. 19:26
 119/176 anonim ***** válasza:
58%

Te Törpi és a többi nőgyűlölő kollégája! Olyan hüle vagy mint a zokni! Mondok én neked statisztikát! Mindenhol, hangsúlyozom MINDENHOL ,a szegények- csórók, nélkülözők szaporodnak a legjobban,nekik lesz hamar sok gyerekük,amihez párkapcsolat és digidugi kell.Ez statisztika! Ebből mi is következik? Hogy a nők nem MIND anyagiasak,sőt a többségük nem az. Mert ha mind anyagias lenne akkor mégis melyik állna össze a csóróbb palival családot alapítani? És mégis milliószám összeállnak és gyártják a gyerekeket. A gazdagék meg nulla vagy 1 gyerek .

Ráadásul, ha szerinted a nők közt kevesebb a szingli és még kevesebben is vannak létszámban a nők (ami igaz az adott korcsoportban) akkor a nem szingli nők kivel járnak ? Másik nővel?? Mind lefoglal egy pasit,tehát minimum annyi foglalt nő van amennyi pasi foglalt. Nekem ne mond hogy idehaza annyi gazdag pasi szaladgálna amennyi nő foglalt mert akkor nem vettem észre hogy Svájchoz csatoltak!

Haveri körben nem Rothschild unokák vannak havi 100 -150 nettóból éldegélnek van egy 20 éves kocsijuk és érdekes mód majdnem mindnek van vagy volt csaja és van már jó néhány családos is.

Ja törpe vagy oké. Akkor keress magadnak törpe lányt. De gyanítom nem vagy igazi törpe, szóval pl 160-175 cm vagy. Akkor menj el birkózni legyél kemény gyerek. Pont az alacsonyabbaknak megy jól ez a sport. És nem nagyon van olyan harcművészet ami külsőleg egyből látszik (karfiolfül) szóval rád lesz írva hogy tudsz valamit, sok csaj értékeli ezt hogy meg tudod védeni.De hangsúlyozom nem ettől függ ez csak egy opció. Legyél kicsit bunkón vicces ,de figyelj oda a csajra és legyél határozott is egyben és ne ilyen megkeseredett aki ellenséget lát a másik nemben ,mert így nem fog menni az biztos.

2015. aug. 21. 13:37
 120/176 anonim ***** válasza:
66%

13:37, remélem tisztában vagy vele hogy csupa ökörséget hordtál össze...

A szegények, csórók, nélkülözők ugyanannyira szaporák mint a gazdagok, egész egyszerűen belőlük ötezerszer annyi van mint gazdagból, naná hogy ők szaporodnak jobban :DDD ha telefonos felmérést végzel, akkor is azt állapítod meg hogy a lakosság 100%-a rendelkezik telefonnal? :DDDD Mindazonáltal vélhetően nem neked kell csajozni, hanem nekünk, úgyhogy képzelem, mekkora tapasztalatokkal is rendelkezel.

A kisebbséget meg ne keverjük ide, ők azért potyogtatják a gyerekeket, mert a bűncselekményeken kívül ez az egyetlen megélhetési forrásuk. Őket alapból nem tekintem embernek se.

Ez igen, mondasz valami baromságot ami minden valós alapot nélkülöz, és mi vagyunk a hülyék, hogy nem bólogatunk hozzá :D Mondd csak, véletlenül nem MLM-átveréssel foglalkozol?

A nők nem MIND anyagiasak, de a nagytöbbségük az. A csóróbb palival jobb híján állnak össze leginkább, érdekesmód ha nyomul rájuk 20 pasas, miért mindig a legtehetősebbet választják? Amit aztán szépítve "anyagi biztonságnak" hívnak virágnyelven. Nagyon sok nő abszolute nem szerelemből, hanem gazdasági okból választja a kapcsolatot. Nem véletlen, hogy a házasságok és a párkapcsolatok száma rohamosan csökken (ezt speciel tényleg statisztikában olvastam). Érdekelne, ezt mivel is magyarázod.

Az is érdekelne, mi annak az oka, hogy egy gazdag pasinak egyszerre akár több nője is lehet, egymással is csalja őket menetrendszerűen, a csajok neki "elnézik". Bezzeg ha egy áltag pasas csinálja, akkor fúj,monnonyle, megkövezni :DDD kicsit nem szelektív az igazságérzeted? Mert innen nézve nagyon úgy tűnik.

Arról már nem is beszélek, hogy sok az olyan szingli nő, aki mindenkit elhajt, és várja-várja a Mr. Tökéletest, aki persze sose fog megérkezni. Eközben szid mindenkit, hogy vele hogy kikúrt a férfinem, a kormány, a világ, de még maga Isten is.

Haveri körben nekem sincsenek Rotschild-unokák, sőt, Justin Bieber klónok se. És minő véletlen, egyiküknek sincs barátnője. Gabeszka haverom viszont, amint megcsípett egy zsíros állást, és az első keresetéből egy Apriliát vásárolt, már a harmadik csaját nyúzza, holott nagyon ronda, és azelőtt kilométerekre kerülték a nők.

Nem vagyok alacsony, a nickemnek semmi köze nincs az alkatomhoz. Ha meg arra a bugyuta teóriára akarsz kilyukadni, hogy "a ronda pasi keressen ronda nőt, ne a szupermodelleknél próbálkozzon", megkérdezném, hogy egy ronda lánynak miért kéne tetsszen egy ronda pasi? És a ronda pasinak egy ronda lány? Csak mert mindkettő ronda, ebből automatische következik hogy tetszeni fognak egymásnak? :DDDD ezt ugye te se gondolod komolyan...

"Akkor menj el birkózni legyél kemény gyerek"

Ja igen, ez csak így megy, leugrok az edzőterembe, betolom este a Napót meg a vénást, oszt reggelre én vagyok a Herkules :DDDDDD

Atyaúristen...

Ígyse-úgyse lesz barátnőm, akkor mit veszíthetek azzal hogy kritizálom őket, hm?

2015. aug. 21. 14:03
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!