Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?
Én ezt értem, meg szerintem a magukkal többé-kevésbé elégedett nők is értik. Csak vannak olyanok, akik meg nem értik és csak azt látják, hogy a pasijuk otthon a nagymellű, kerek seggű csajra veri, holott neki A-s melle és lapos segge van. És akkor ilyenkor jön az, hogy ő biztos nem is elég jó a pasinak, és rögtön D kosaras melleket kell csináltatnia, különben vagy megcsalják, vagy elhagyják és sosem lesz többé pasija:D
De ugyanígy a férfiak között is vannak olyanok, mint te, akik megértik, hogy a nők sem csak a kigyúrt, magas, barna hajú és szemű fiúkra buknak, és vannak olyanok, akik itt sírnak, hogy a nőknek csak azok kellenek.
A magasság részét nem tudom alátámasztani, de amúgy igen, megértem.
Mondjuk amit írtál, hogy "rögtön D kosaras melleket kell csináltatnia, különben vagy megcsalják, vagy elhagyják és sosem lesz többé pasija:D", nos erre mi azt mondjuk szakszóval, hogy beteg picha és így önbeteljesítő jóslattá is avanzsálhat ez a parájuk.
Senkinek nem kell egy ilyen lőporos hordó, mert zicher, hogy éppen az NFL meccs ideje alatt szándékozik robbanni... minden héten.
A magasság téma az, ahol meglepő mód több igaza van a helyi nőgyűlölő ligának. Persze ez az elvárás, hogy 180 alatt nem pasi a pasi, tényleg szembe megy az utcán látható párok magasságának látható trendjével, de ettől még elég frusztráló.
Nem is az a baj általában, hogy ha 170 vagy, akkor a nők 170-200 eső részét bukod és marad a 150-170-ig eső szórás, hanem a tény, hogy az 155 magas lányok valóban csak 180 felettieket engednek maguk köré.
Igényüket általában a buli/bunyó lesz/biztonságérzet szentháromsággal magyarázzák, de ez elég kamuszagú, másrészt ha 15 centivel vagyok magasabb nála így is, hadd ne kelljen már verekedést provokálnom, hogy bizonyítsam potenciális védelmező-képességemet.
Ezt a dolgot magad is letesztelheted.
A legközelebbi csajos estén dobd fel a témát, hogy mi az a minimum magasság, amivel kezdenének a barátnőid.
Senki se fog 170-ig lemenni, pedig nézd meg, hogy így milyen jó fej és észveszejtő mosolyú emberekről maradnak le:
:D
Most mondd meg?!
Persze aztán alacsonyabbal is összekavarodnak néha, de ki sose jelentenének olyat, hogy egye fene, legyen 167 magas, rendes, használja jól a nyelvét és akkor maradhat.
"Persze aztán alacsonyabbal is összekavarodnak néha, de ki sose jelentenének olyat, hogy egye fene, legyen 167 magas, rendes, használja jól a nyelvét és akkor maradhat."
De látod, összekavarodnak velük:D Én se mondanám azt soha, hogy bejönnek a kövér pasik, sosem tetszettek még a mackósak sem, nemhogy a dagik, aztán még 7 éve olyannal vagyok, aki elhízott. Hát ez van:D
Értem már! A nők nem is nekünk hazudnak, hanem maguknak.
Mi is inkább a nőknek hazudunk. Ezek szerint ez vált be az emberiségnek :)
Törpi
Itt vagy még?
Azt hiszem vége a háborúnak, elő lehet jönni a légópincékből.
A nők valójában összejönnének veled is, max nem tudnak róla. Hallelujah!
Átment erre a kérdésre: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Remélem még idejében visszajön ide megvilágosodni, mert ott egy farokméregetésbe akarják bevonni.
Amúgy a one man nevű egyed nagyon eltűnt, pedig eleinte jól tematizálta a helyi női populációt.
Ha esetleg nem lenne ismerős, olyan mintha ő lenne Törpi "Mr.Hyde" verziója, aki egész brutálisan erőszakolja meg a helyesírást.
Nem kubai nyaralásra kell gondolni, egy középosztálybeli pasas nyilván nem ettől lesz vonzó a nők szemében. Úgymond "beérik" azzal is, ha a pasas eltartja őt, és megmaradjon a saját (mármint a csaj) életszínvonala, lehetőleg munka nélkül. Nyilván aki egy kubai nyaralást össze tud hozni, az kapósabb is lesz. Csak hát nem sok ilyen van.
Nem csak attól anyagias egy nő, hogy Kubába menne nyaralni, vagy mindennap a Senátorban étkezne. Attól anyagias, ha ő költi el amit más megkeresett, és amelyik pasi ezt etikátlannak tartja, azzal szóba sem áll.
Én nem élek rosszul, de eszem ágában sem lenne csak a birtoklás kedvéért egy ilyen kapcsolatot fenntartani. Hidd el nekem, válogathatnék kedvemre, anyagias nőkből dömping van.
Pontos százalékot nem tudok mondani, erről nem készült KSH felmérés, és nem is készülhetne, mert az ilyen nők döntő többsége helyből letagadná, az anyagiasság nem olyasmi amivel büszkélkedik az ember. KSH-adatokból összesen annyi jött le, hogy a házasságok, párkapcsolatok száma rohamosan csökken. A 80%-ot arra alapoztam, hogy ha van elég lóvéd, 10 lányból 8 egész biztos kapható lenne rád. Azonkívül itt is olvasgattam egyet s mást, és ledöbbentett komolyan, hogy mennyire egy cipőben evezek sok férfival.
Nem akarok én "rábeszélni" egy nőt se arra, hogy mekkora százalékuk anyagias és felszínes, csak közöltem egy tényt, és ennyi. Ha ő nem olyan, akkor ne vegye magára, ennyi az egész.
Nos, nem vagyok átlagos ember,de átlag alatti se igazából, pont azért mert sose álltam a bégető birkacsordához. Afféle különc vagyok, és hát ezt nehéz tolerálni, főleg a birkanépségnek, na meg a legalja proliknak.
Nem neked kell változtatni ezen, hanem nyilván nekik. Ha a megcélzott többséget nem érdekli a véleményünk, sőt, jót is röhögnek, nincsen semmi gond, nye problemá, várják csak tovább a sétáló bankautómatájukat :D a szükség majdcsak meghozza a jobbik eszüket...gondolhatod, melyik pasi talál vonzónak egy olyan nőt, aki csak a pénzre megy. Még a sportkocsis helyimenő csávóknak is max. egy éjszakára kellenek, aztán ott is hagyják őket (jól is van ez így!), és megy a sírás-rívás ugye.
Vagy ha el is tudja tartani magát úgy-ahogy, 50 évesen a kapuzárás előtt fog rádöbbenni, hogy mégse kellett volna a friendzóne-ba rakni azt a jókedélyű, becsületes, normális fószert. Akkor mindenesetre már késő lesz. Ismered a mondást: az nevet aki utoljára nevet.
Elvannak szépen magukban, es stimmt für mich :) A kérdés csak az: meddig...
Az se lep meg, hogy nem állnak le velünk vitatkozni az olyan nők, többnyire egy lepontozást meg egy primitív szűznyomilúzerezést kapunk tőlük, és le is lécelnek, mert úgyse tudnák megvédeni a védhetetlent. Aki szerint az anyagiasság a világ legtermészetesebb dolga, egy percig sem fogja felülbírálni a tulajdon nézeteit, há' nehogymá' :D
Azt meg kimondottan respektálom, ha egy lány tud rendesen érvelni, és van egy igen jó álláspontja, nem pedig szűznyomilúzerezésből és lepontozásból áll a teljes érvkészlete :)
Az izmos témát se arra értettem,hogy ti feltétlen ilyenek vagytok. Úgy amblokk arra utaltam, hogy a felszín ugyanolyan múlandó, mint a pénz. Mert megy az idő, változik a test, vannak különféle betegségek, a szépség sajna-bajna nem állandó állapot. És ha egyszer elmúlt, akkor utána semmi se marad. A cici-téma azért passzol ehhez, mert hát férfiból volnék, és ha már felszínes lennék, akkor ez jó fogáspont egy nőn.
Nekem továbbra is a 20% az ami megfelel, a 80% pedig ami nem. Ez a 99% ez kicsit sok, nem? És azt a 20%-ot iszonyú nehéz megtalálni. Alig pár órája egy kérdésben már azért lettek kiosztva a pasik, hogy miért csajoznak, hogymerészelnek. Konkrétan nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek, ez már tényleg a legalja, hogy azért ugatják le a pasast, mert próbálkozik.
A gothokkal igen jó viszonyban vagyok, de sajnos ők is iszonyú kevesen vannak.
Az emo az pedig nem életstílus, hanem egy amerikai divatbaromság.
Ha lenne normális nő a közelemben, hidd el hogy élvezném már jó rég :) Egyáltalán, egy átlagos pasasnak miért kellene királykisasszony, amikor még egy átlag nő se ad neki esélyt? Látható, hogy ez mennyire illogikus dolog lenne.
(Attól hogy megfarkalná Shakirát, kötve hiszem hogy feleségül venné)
A tékozló törpe visszatért!
Mindjárt elolvasom amit írtál, mert sztem vagy fél órád lehet benne.
(amúgy remélem te is megdicsérted a cicimonológot)
Kissé már fáradt vagyok.
Csak annyit, hogy ez a "fogáspont" direkt volt-e? :)
Miss 83% majd reagál(remélem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!