Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon melyik nem képviselőire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?

Figyelt kérdés
Kérlek fejtsétek is ki a véleményeteket.

2015. aug. 20. 14:20
 121/176 anonim ***** válasza:
60%

"A szegények, csórók, nélkülözők ugyanannyira szaporák mint a gazdagok, egész egyszerűen belőlük ötezerszer annyi van mint gazdagból, naná hogy ők szaporodnak jobban :D"

Na ez sem igaz hogy ez az oka. Nem db számról beszéltem. Megnézel egy gazdag ország szaporulatát és egy szegényét akkor egyértelműen kitűnik hogy a szegény országban sokkal sokkal több a gyerek. És nem cigánykérdés a dolog, a nem cigányos országokban is a szegényebb néprétegben több a gyerek. nem összesen,hanem családonként!

A sport se két nap alatt tesz csodát.Tenni kell érte. 2 év alatt már csodát tehet,nem kell szteroid. Ja nincs rá időd, erre hogy ide írj butaságokat arra van.

Te ismerőseid közt csak annak van csaja akinek van mocija? Hát ez biztos reprezentatív minta, de én ezt nem hiszem . Vagy vegyél motort,ha ekkora csodaszer. A nőért tenni kell valamit,nem otthon ülni aztán sírni. Ez a világ rendje. És igen, ha csúnya buta vagy akkor csúnya buta lányt kell keresni, nem modellalkatút és eszest,mert ahhoz fel kell mutatni értékeket. Ez is a világ rendje. Dns szaporodás párkiválasztás stb

Suba a subához guba a gubához ,ahogy a magyar mondja!

2015. aug. 21. 14:15
 122/176 A kérdező kommentje:

Én azt hittem, hogy ez a buli már halott, de #119 visszahozta az életet.

Cuki volt, köszönöm!

Tudod, a szegény országokban nem azért van több gyerek, mert a nők azt mondják, hogy "hát, már 15 éve kerestem pénzes faszit, de itt egy sincsen, nosza akkor inkább jöjjön a B terv, szülök 5 gyereket, az is van olyan jó buli".

Egyszerűen az ilyen országokban jellemzőbb a patriarchális társadalom és a nők lehetőségei jóval korlátozottabbak. Emiatt egyszerűen a tradicionális szerepekből nem tudnak kilépni és a fogamzásgátlási lehetőségek hiánya miatt a párjuk mellett ki kell tartaniuk.

A mi társadalmainkban ezzel szemben a nők tanulhatnak és védekezhetnek, vagyis önellátók és szexuálisan kicsapongók lehetnek(ha erre vágynak és bizony erre is kondicionálják őket a reklámok meg a filmek).

Ezzel arányosan a párválasztás területén is érvényesíthetik a nemek piacán az ideiglenesen (és természet általi) magasabb értéküket.

Ez az alapja a témafelvetésnek is.

Pusztán a statisztikák nem fogják a mögöttes történéseket előhozni.

Ahogy mondani szokták, ha az országban 5millió embernek hasmenése van, 5milliónak meg szorulása, statisztikailag az ország emésztése megfelelő.

2015. aug. 21. 14:28
 123/176 anonim ***** válasza:
60%

"Ígyse-úgyse lesz barátnőm, akkor mit veszíthetek azzal hogy kritizálom őket, hm?"

Az a baj, hogy még mindig nem ismered fel, hogy ha nem állandóan az ilyen szövegeket nyomnád, amiket, akkor akár itt is szedhettél volna össze barátnőt.

Ahelyett, hogy csak ebben a kategóriában szidod a nőket, inkább nézz szét a többiben és segíts, ahol tudsz, esetleg írj rá neked szimpatikus emberekre...

2015. aug. 21. 14:35
 124/176 anonim ***** válasza:
5%

Látom mindenre van kitekert válaszotok,mert olyan okosak vagytok. Csak annyira nem hogy egy csajt felszedjetek magatoknak.

Egyértelmű ,hogy az őskorban könnyebb volt csajozni,lebunkóztad és hazahúztad. Csak arra kellett vigyázni hogy ne a lábánál fogva húzd ,mert akkor teliment homokkal :)

Csak tudnám hol a bánatban van az a sok gazdag modellalkatú férfi aki lefoglalja a sok sok csajt mert valahogy én nem látom. Mert én ahogy látom inkább az a baj hogy szinte minden nő foglalt. És nem gazdagok által foglalt ,mert idehaza minden van csak gazdagság nincs. Van egy felső 10 % a többi meg elvegetálgat és mégis becsajozik. Megyek az úton ,átnézek egy régi 200 ezret érő verdába és ott van a fiatal srác a nem modell de aranyos csajával. Nap mint nap lehet látni bárhol. Vagy beülnek a hambizóba aztán eszik az ócsó kaját vidáman. Én nem tudom hol éltek,de tök átlag embereket látok párosan. Ők tesznek érte,nem nyígnak itt.

2015. aug. 21. 15:12
 125/176 anonim ***** válasza:
93%
Tennék én érte, ha tudnám, mit lehet tenni azért, hogy magasabb és jobb képű legyek.
2015. aug. 21. 15:21
 126/176 anonim ***** válasza:
6%

Rengeteg apróka cuki 150-160 centis csaj van ,náluk kell keresgetni. Ha jól el tudod adni náluk magad, jövőképet mutatsz,ami nem azt jelenti hogy bevágódsz A8-assal melléjük, hanem ha látják a beszédedből és ambicióidból hogy törekszel a jobbra ,akkor igenis van esélyed.

A nők nem csak a kész jómódot keresik.Elég sokuknak az ,ha a párjuk nem lusta. Pl van nem egy olyan csaj aki elolvad attól hogy a párja tud ezt azt szerelni,nem esik kétségbe egy autó vagy villany szereléstől, nem fél a flextől meg a hegesztőtől és ezért felnéz rá. Vagy van egy terve hogy majd nyit egy vállalkozást és gyűjt rá,vagy éppen benne van egy házikó építésében..Ilyen apró dolgokon is múlik a siker. És örök mondás hogy az ördögtől csak egy fokkal kell jobban kinézni. De ez nem koszosságot igénytelenséget jelent.

2015. aug. 21. 15:35
 127/176 anonim ***** válasza:
94%
Ebből a kérdésből is kiderül, hogy tök felesleges nőkkel vitatkozni ebben a témakörben. Ők eléldegélnek a kis rózsaszín világban, mostanra alanyi jogon minden lényegesebb előnyt megkapnak, ami kell. Sosem fogják és nem is akarják ezt a problémát realizálni, ők kiválasztják a nem elenyésző jelentkező közül a legjobbat (amelyik csak elenyésző esetben az a srác, aki a legjobban szereti őket, mert van nála szebb, pénzesebb, határozottabb), aztán élnek, mint hal a szatyorban. Beülnek a kocsiba, fizettetik a mozit, meg ami kell, mindezt egyetlen dolog miatt: az van a lábuk között. A végén még ha finoman és árnyaltan is, de mindig az lesz, hogy aki nem, vagy nagyon nehezen tud nőhöz közel kerülni, az egy lúzer senki.
2015. aug. 21. 15:58
 128/176 anonim válasza:
0%

Hiba ez a nagy általánosítás. Amúgy meg mindenki azt gondol amit akar, nem értem miért van kikérve férfiak és nők véleménye egyaránt, ha a nők le vannak hurrogva meg bármit mondanak hazugság, mert úgy se látják be, hogy a tökéletesre vágynak.

Jöttök itt statisztikákkal, evolúcióval...(Igen...végigolvastam az egészet.)

Szerintem szimplán neveltetés kérdése, hogy ki, hogy bánik az emberekkel maga körül.

Vannak tapló nők és tapló férfiak és vannak nagyon rendes nők és nagyon rendes férfiak.

Az általatok emlegetett "ronda nő" és "ronda férfi" pedig nem biztos, hogy mindenki szemében ronda...

Nagyon tudom sajnálni, hogy ahogy látom a válaszolók többsége a tapló nőket fogta ki, mert így elutasítja és beskatulyázza a többi nőt is, akikkel TALÁN még lenne rá esély, hogy egy harmonikus kapcsolatot kialakítson.

Végül még annyit fűznék hozzá, hogy a nőket egyáltalán nem hatja meg a férfiaknak az a hányada, aki utálkozik felettük. Keresnek maguknak valakit, aki elhiszi, hogy igenis vannak normális nők és aki az értéket látja bennük nem pedig az erkölcstelen, nagyravágyó szajhát.

Szóval végső soron az marad hoppon, aki megérdemli...

Tényleg nagyon okos mindenki, mindenki olyan érvekkel jött, hogy majdnem hátra szaltót vágtam.

Csak éppenséggel azért beszélünk el egymás mellett, mert valamilyen okból kifolyólag teljesen hidegen hagy a másiknak a véleménye.

Akkor meg ne kérjük ki, ennyire egyszerű.

2015. aug. 21. 16:43
 129/176 anonim ***** válasza:
60%

"Rengeteg apróka cuki 150-160 centis csaj van ,náluk kell keresgetni."

Egy probléma van: 175-180 cm alatti férfiakkal ők sem állnak szóba.

2015. aug. 21. 16:48
 130/176 anonim ***** válasza:
60%

"Egy probléma van: 175-180 cm alatti férfiakkal ők sem állnak szóba."

Érdekes, én ismerek olyan fiút is, aki nálam is egy fél fejjel alacsonyabb (161 centi vagyok) és mégis van barátnője. Méghozzá meglehetősen csinos.

2015. aug. 21. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!