Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?
one man
Komolyan kezdem azt hinni, hogy te egy troll vagy, egy beépített női troll, aki durván magas labdákat ad a nőknek, hogy minden jó érvet is magaddal sodorhass, mikor lecsapják...
Az, hogy ne lakj anyucival, egész komolyan egy érthető érv. Őszintén mondom ezt neked, bár nem tudom, hogy mennyi idős vagy.
A magasságon lehetne polemizálni, de kizárólag akkor, ha nincs más nyilvánvaló defektusod.
Nem kertelek, neked van.
Ha azokat megjavítod, akkor jogos lehet a dühöd, de csakis akkor, ha már normális hozzáállású, alacsony férfiként buksz el, akkor kapsz elutasítást.
Tényleg, nézz magadnak albérletet.
Nagy buli és sok mindenre megtanít az életben.
(a helyesírásra mondjuk nem fog, de csak apró lépések...)
Ezt buktad, buksi:)
Van barátom, méghozzá elég sok ideje:) De tudom-tudom, hazudok:D:D
Ámítástechnika: Csak nehogy kiderüljön nyugatabbra, hogy nem a nőkkel van a probléma;)
"jah persze akinek van pasija nem ér rá itt lenni egész nap szívem! "
Mintha azt mondtad volna, hogy van barátnőd. Rosszul emlékszem?:)
Felesleges. Én már noszogattam a központozás használatára, de úgy vélem, hogy a pszichés sérülései érintették agyának a helyesírást kezelő részét is, így amíg egy eltökélt és önfeláldozó GyK-s, nyelvtannáci lány önkéntesen le nem pippantja szegény párát, nem sok reményünk van tőle a helyes és olvasható megfogalmazásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!