Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon melyik nem képviselőire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?

Figyelt kérdés
Kérlek fejtsétek is ki a véleményeteket.

2015. aug. 20. 14:20
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/176 anonim ***** válasza:
16%
90 mert te olyan okos ember vagy mi? mit tudsz? egész nap itt inzultálni a pasikat mert nem jut neked elég fütykös :D tudjuk te szép okos művelt "nő" vagy és ezek a szemét pasik észre se vesznek brüüühühhhüüűűű :'(
2015. aug. 20. 17:21
 92/176 A kérdező kommentje:

one man

Komolyan kezdem azt hinni, hogy te egy troll vagy, egy beépített női troll, aki durván magas labdákat ad a nőknek, hogy minden jó érvet is magaddal sodorhass, mikor lecsapják...

Az, hogy ne lakj anyucival, egész komolyan egy érthető érv. Őszintén mondom ezt neked, bár nem tudom, hogy mennyi idős vagy.

A magasságon lehetne polemizálni, de kizárólag akkor, ha nincs más nyilvánvaló defektusod.

Nem kertelek, neked van.

Ha azokat megjavítod, akkor jogos lehet a dühöd, de csakis akkor, ha már normális hozzáállású, alacsony férfiként buksz el, akkor kapsz elutasítást.

Tényleg, nézz magadnak albérletet.

Nagy buli és sok mindenre megtanít az életben.

(a helyesírásra mondjuk nem fog, de csak apró lépések...)

2015. aug. 20. 17:23
 93/176 anonim ***** válasza:
77%

Ezt buktad, buksi:)

Van barátom, méghozzá elég sok ideje:) De tudom-tudom, hazudok:D:D

Ámítástechnika: Csak nehogy kiderüljön nyugatabbra, hogy nem a nőkkel van a probléma;)

2015. aug. 20. 17:23
 94/176 anonim ***** válasza:
0%
jah persze akinek van pasija nem ér rá itt lenni egész nap szívem! jah persze itt hagyom az otthonom és elmegyek albérletbe 1 lyukba havi 70e hogy az ócska "nőknek" kelljek persze persze! hagy én tudjam jobban hogy ezek a mocskok azért utasítanak vissza mert alacsony vagyok és nem tud felvenni magas sarkút!
2015. aug. 20. 17:27
 95/176 anonim ***** válasza:
94%
Vesszőt, mondat végi írásjelet ismered, Nyuszifül? Mi lenne, ha használnád néha?:)
2015. aug. 20. 17:32
 96/176 anonim ***** válasza:

"jah persze akinek van pasija nem ér rá itt lenni egész nap szívem! "

Mintha azt mondtad volna, hogy van barátnőd. Rosszul emlékszem?:)

2015. aug. 20. 17:33
 97/176 A kérdező kommentje:

Felesleges. Én már noszogattam a központozás használatára, de úgy vélem, hogy a pszichés sérülései érintették agyának a helyesírást kezelő részét is, így amíg egy eltökélt és önfeláldozó GyK-s, nyelvtannáci lány önkéntesen le nem pippantja szegény párát, nem sok reményünk van tőle a helyes és olvasható megfogalmazásra.

2015. aug. 20. 17:41
 98/176 anonim ***** válasza:
27%
:DDD Nem szoktam amúgy nyelvtannáciskodni, de ő már kiverte a biztosítékot. És még azt állítja, hogy az alacsonysága miatt nem kezdenek vele a nők. HAHAHA:D
2015. aug. 20. 17:43
 99/176 anonim ***** válasza:
0%
de vicces vagy buksika jó troll vagy remélem kibannolnak innen ....
2015. aug. 20. 17:45
 100/176 anonim ***** válasza:
92%
Nem olvastam végig a kommentelek, az elején levő véleményekre reagálok, miért a nőknek magasak az elvárásaik. Lehet itt a népességen lovagolni, de jóval árnyaltabb a kép. A nők válogatnak, a férfiak gyakorlatilag azzal lesznek együtt, aki beadja a derekát. Úgy jön ki ez a minden nőre jut 20 férfi egyenlet, hogy a férfiak egyre nagyobb része az, aki szinte esélyt sem kap a nőktől. Ők alapból mindig próbálkoznak. Ott vannak az átlagosok, akik egyre inkább ugyanazzal a problémával küzdenek, mint az előbb említett réteg. És ott vannak a "jó pasik", akik tolják a nőket. S nem elhanyagolható, hogy nagyon ritka esetben kezdeményez a nő, ezért van az, hogy a férfi nem válogathat, míg a lányok simán, mert egyszerre rengeteg udvarló van. Emiatt el is szálltak a marsra az elvárások, mert még a csúnyácskább csajok is kapnak jó pasit, lévén manapság egyre nagyobb férfi réteg az, aki örül ha egyáltalán pinához jut.
2015. aug. 20. 18:01
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!