Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?
Nem vagyok "one man", ha erre gondoltok :) és szerintem neki sincs második regisztrációja. Azt kimondottan a tetró-féle IQ-nuku hülyegyerekek csinálják, hogy szalmabáboznak, és bősz egyetértésben vannak minden nickjükkel, mert alapból olyan jelentéktelenek hogy több tucat más névvel kell írniuk, hátha úgy igazuk lesz :DDD
Igen elolvastam. Nekem nem okoz gondot ha pici a cici, azzal is lehet játszogatni akárcsak a nagy csocsökkel, és olyan cukik a pici mellbimbók ahogy ágaskodnak :$ Egyáltalán nem az dönti el egy nő értékét, milyenek az ikrei, felőlem hordhat push-up melltartót is ha ez a szíve vágya...
Az összes barátnőm arra a kérdésre :hogy mér nem keresel egy milliomos csávót? azt válaszolta nagy vonalakban : hogy azok azért nem kellenének mert csak kapcának tartanák és dirigálnának nekik ,mit mikor hogy kell csinálniuk, éreztetnék velük hogy ők egy senkik,hiszen az ilyenek mind beképzeltek és azt hiszik a pénzükért vett nővel azt tehetnek amit akarnak..és volt amelyiknek személyes tapasztalata is volt ezügyben.
Szóval nekem ez a tapasztalatom. Az hogy van egy kocsid/motorod az elég alap dolog,ezerszer könnyebb vele az élet,nem kell milliókban gondolkodni egy néhány százezres nem látványosan rozsdás verda éppen elég, és hogy törekszel saját kecóra az is pozitívum. Ez nem anyagiasság hanem egyszerű praktikum és utódneveléshez sem árt,ami a lényege egy kapcsolatnak.
Ja és még valami, egyik haverom nyitotta fel a szemem akinek nagyon szép okos és jól kereső(!) csaja van a csávó meg hát munkája sincs néha és lusta is..kérdeztem, hol lehet ilyen csajt kifogni? -Hát faluhelyt vidéken, barátom, pesti csajokat kerüld el messzire :D
Szóval ez is egy szempont.
"akinek nagyon szép okos és jól kereső(!) csaja van"
Olyan okos csak nem lehet, ha egy lusta, semmirekellő alakkal van.
Törpinek pedig:
Úgy látom, akármennyire próbálom, csak nem megy át az üzenetem. Lehet, hogy túl sokat írtam, és elveszett közötte a leglényegesebb dolog, szóval most kiemelném újra:
Igazából nem is mi szívunk, hanem ti magatokat szívatjátok. Ugyanis pont annak a szerintetek kevés értelmes nőnek nyomjátok ezt a dumát, akik nem olyanok, mint akiket szidtok. Ugyanis az ilyen nők nem fognak leállni veletek vitatkozni. Azok, akik egyáltalán válaszra méltatják ezeket a kérdéseket és megpróbálnak normálisan vitatkozni, érvelni, ők rendelkeznek egyrészt némi érzelmi intelligenciával, másrészt pedig viszonylag értelmesek és valamennyire érdekli őket mások gondja, baja. És pont ezeket taszítjátok el a hülye hozzáállásotokkal.
Tehát még egyszer elmondom: szerinted a nők 20%-a értelmes, a 80% felületes és anyagias.
Mikor itt vitába keveredtek a nőkkel, akkor bizony azzal a normális 20%-kal keveredtek vitába, ugyanis a felületes és anyagias 80% magasról fosik a kérdésetekre és a sirámaitokra.
Viszont ezzel a magatartással az a maradék normális 20% nő is azt fogja gondolni, amit én is gondolok.
Méghozzá azt, hogy ha nem 0-24-ben ezt a "nők többsége szemét/anyagias/felszínes" szöveget nyomnák, még szimpatikusak is lennének. De így...
"csak nem anyagias,mert bőven keres annyi pénzt hogy ketten is eléljenek belőle"
Aha. Szerinted egy nő csak akkor nem anyagias, ha eltartja a pasiját? Jesszusom.
Akkor nevezzen bárki anyagiasnak, én nem tűrném, hogy amíg otthon dolgozok, addig a barátom a seggét meressze , mert úgy is sokat keresek és majd fizetek.
Az persze más, ha amúgy egy normális, szorgalmas emberről van szó, akinek éppen most nincsen munkája, de keres. Akkor nyilván támogatom, ahogy tudom. De hosszú távon, ha a srácban a motiváció sincs meg arra, hogy munkát keressen, mert úgy is ott az "asszony", akkor bizony a lány igen csak hülye.
Már megint a kisarkítás, hogy csak akkor nem anyagias a nő ha többet keres .Nem írtam ilyet sehol..jesszusom :D
Ez csak egy példa volt és egyáltalán nem is neked mint nőnek szólt ,hanem inkább a nekikeseredett férfiaknak, hogy van ám más példa is!
Ez egy élethelyzet. Ha haver dolgozik akkor sem keres annyit mint a barátnője. Ha éppen nem dolgozik akkor is megélnek. Ennyi.
Kérdem én kedves 83% hölgyemény? Akkor minden férfi hülye ,aki eltart egy nőt,vagy többet keres nála és a nője csak otthon vakaródzik ,vagy valami alibi butikos melót végez és sokkal kevesebbet keres a faxijánál? Vagy csak a nő a hülye ellentétes esetben,ha bevállal ilyet? Mintha erős kettős mércét éreznék..
Bocsi, ezek szerint kicsit elbeszéltünk egymás mellett.
Nekem csak az a szituáció nem tetszik, mikor az egyik ember dolgozik, a másik pedig otthon ül és várja azt, hogy majd a másik eltartsa. És nincs kettős mérce, mert az ilyet mindkét esetben elítélem, akkor is, ha a nő van otthon, akkor is, ha a férfi.
Azzal semmi problémám nincs, ha mind a két fél dolgozik, de az, aki többet keres, többet tesz a közösbe. Ha úgy alakulna, hogy én keresnék többet, de amúgy a barátom is szorgalmasan dolgozna, nem csak azt várná, hogy fizessek helyette mindent, akkor nyilván segíteném, támogatnám anyagilag is.
Csak abból, amit írtál (nincs munkája és lusta is) nekem az jött le, hogy a srác nem is akar dolgozni, mert a lány úgy is keres annyit, hogy mindketten elvannak belőle.
Mert hogy tényleg lusta. De keres munkát csak ugye nehéz találni manapság.
És úgy van vele hogy ilyen: "megszakadok 12 órában havi 80 ért" stílusú melókat inkább nem kezd el ,mert nincsenek rászorulva. És a csaj se várja el tőle ami fontos,mert ő is megérti hogy ennyiért kár az idejét rabolni és csak dög fáradt lenne a párja minden nap és alig látná. Ha talál jó munkát, azt csinálta és csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!