Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?
Ilyen a biológia. Nézd meg az állatvilágot! Kis nyeszlett penészke madárnősténykének udvarol 3-4 díszes szebbnél szebb hím egyed egymást túlénekelve. Hatalmas szarvasbikák vívják harcukat a szürke semmi nőstényért aki unottan legel közben.
Ez van lehet reklamálni a dns szakosztályon.
Egyébként tegnap feltettem egy kérdést, de sajnos nem nagyon érkeztek válaszok, pedig nagyon érdekelne a dolog.
Őszintén szólva pont Törpi, Ámítástechnika és a többi, hasonlóan vélekedő férfi véleményét vártam volna, de sajnos pont elkerülték. Ha már itt rájuk leltem, megtennék, hogy válaszolnak rá?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Hát ha a KSH-statisztika se elég meggyőző, akkor nó comment :) kíváncsi volnék, akkor mit találnak reprezentatívnak a társadalomra nézve.
Ha én kimegyek az utcára, errefelé valahogy nemigen szállingóznak párocskák kézenfogva, és ez az ország 3. legnagyobb városa, bár lehet hogy rossz a szemem. Vannak, csak épp messze nem olyan sokan, szingli pasasból ötvenszer annyit látok. Mindamellett nem zárom ki hogy vannak párok akik szerelemből vannak együtt, és hogy ennek kellene lennie az átlagnak, de sajnos nem az.
Bizony tehát egy férfi több nőre is hajt egyszerre így lehet az,hogy egy nőre akár 20 férfi is hajt.
És ez is miért van? Mert a nőknek semmi sem jó,csak a tökéletes...
Válogatósok nagyon durván,ami látszik is a kapcsolatok minőségén is,hát én nevetek már rajtuk komolyan,de mostantól nem is engedem egyetlen nőnek sem,hogy nekem sírja ki a bánatait,hiszen ő választotta azt a személyt,tehát ha felnőtt nő,akkor vállalja is a tettei következményét...
24/F
Egyrészt életemben nem hajtott rám egyszerre 20 férfi, másrészt pedig ha úgy vesszük, hogy a férfi képviseli kizárólag a kezdeményező, aktív felet, a nő a fogadót, akkor láthatjuk, hogy a férfi egyszerre 4.5 millió emberből válogathat, míg a nő egyszerre csak 20 emberből válogathat. Nyilvánvaló, hogy a férfi csak ahhoz megy oda, aki tetszik neki, tehát ő mind a 20 esetben potenciális partnernek könyveli a csajt. Míg a nő csak abból kezdhet el válogatni, amelyik férfi már nyitott a kezdeményezésre, a férfi gyakorlatilag bárkiből. Hidd el, ha a nők kezdeményeznének, annyiszor lennének pofára ejtve, mint a férfiak.
Szerencse, hogy én teljesen pártolom a női kezdeményezést, így szabadon válogathatok 4,5 millió férfiből, szerintem a ti szerepetek sokkal előnyösebb.
"Hát ha a KSH-statisztika se elég meggyőző, akkor nó comment :) kíváncsi volnék, akkor mit találnak reprezentatívnak a társadalomra nézve. "
Te most tényleg nem érted, vagy direkt játszod a hülyét? Hát az agyam eldobom. Hányas voltál matekból?
A KSH statisztika alapján (2011-es évet nézem):
15-19 év:
nők: 304 075
férfiak: 289 459
20-24 év:
nők: 317 039
férfiak: 301 196
25-29 év:
nők: 310 238
férfiak: 301 063
30-34 év:
nők: 385 903
férfiak: 379 414
Összesen tehát (az összes korcsoportot tekintve): 1317255 nő és 1271132 férfi.
Tehát 1 darab nőre egészen pontosan 1,03628498... férfi jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!