Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon melyik nem képviselőire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?

Figyelt kérdés
Kérlek fejtsétek is ki a véleményeteket.

2015. aug. 20. 14:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/176 anonim ***** válasza:
26%

Ilyen a biológia. Nézd meg az állatvilágot! Kis nyeszlett penészke madárnősténykének udvarol 3-4 díszes szebbnél szebb hím egyed egymást túlénekelve. Hatalmas szarvasbikák vívják harcukat a szürke semmi nőstényért aki unottan legel közben.

Ez van lehet reklamálni a dns szakosztályon.

2015. aug. 20. 16:00
 42/176 anonim ***** válasza:
54%

Egyébként tegnap feltettem egy kérdést, de sajnos nem nagyon érkeztek válaszok, pedig nagyon érdekelne a dolog.

Őszintén szólva pont Törpi, Ámítástechnika és a többi, hasonlóan vélekedő férfi véleményét vártam volna, de sajnos pont elkerülték. Ha már itt rájuk leltem, megtennék, hogy válaszolnak rá?

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2015. aug. 20. 16:02
 43/176 anonim ***** válasza:
16%

Hát ha a KSH-statisztika se elég meggyőző, akkor nó comment :) kíváncsi volnék, akkor mit találnak reprezentatívnak a társadalomra nézve.

Ha én kimegyek az utcára, errefelé valahogy nemigen szállingóznak párocskák kézenfogva, és ez az ország 3. legnagyobb városa, bár lehet hogy rossz a szemem. Vannak, csak épp messze nem olyan sokan, szingli pasasból ötvenszer annyit látok. Mindamellett nem zárom ki hogy vannak párok akik szerelemből vannak együtt, és hogy ennek kellene lennie az átlagnak, de sajnos nem az.

2015. aug. 20. 16:02
 44/176 anonim ***** válasza:
4%

Bizony tehát egy férfi több nőre is hajt egyszerre így lehet az,hogy egy nőre akár 20 férfi is hajt.

És ez is miért van? Mert a nőknek semmi sem jó,csak a tökéletes...

Válogatósok nagyon durván,ami látszik is a kapcsolatok minőségén is,hát én nevetek már rajtuk komolyan,de mostantól nem is engedem egyetlen nőnek sem,hogy nekem sírja ki a bánatait,hiszen ő választotta azt a személyt,tehát ha felnőtt nő,akkor vállalja is a tettei következményét...

24/F

Egyrészt életemben nem hajtott rám egyszerre 20 férfi, másrészt pedig ha úgy vesszük, hogy a férfi képviseli kizárólag a kezdeményező, aktív felet, a nő a fogadót, akkor láthatjuk, hogy a férfi egyszerre 4.5 millió emberből válogathat, míg a nő egyszerre csak 20 emberből válogathat. Nyilvánvaló, hogy a férfi csak ahhoz megy oda, aki tetszik neki, tehát ő mind a 20 esetben potenciális partnernek könyveli a csajt. Míg a nő csak abból kezdhet el válogatni, amelyik férfi már nyitott a kezdeményezésre, a férfi gyakorlatilag bárkiből. Hidd el, ha a nők kezdeményeznének, annyiszor lennének pofára ejtve, mint a férfiak.

Szerencse, hogy én teljesen pártolom a női kezdeményezést, így szabadon válogathatok 4,5 millió férfiből, szerintem a ti szerepetek sokkal előnyösebb.

2015. aug. 20. 16:03
 45/176 anonim ***** válasza:
26%
Törpiék tényleg nem fogják fel, amit magyarázunk és jön továbbra is a KSH-jával, mikor amit mi mondunk, semmi köze sincs ahhoz... kezd röhejes lenni ez az egész.
2015. aug. 20. 16:05
 46/176 anonim ***** válasza:
70%
a hogy a hugom fogalmazott 1 nő sose fogja ezt bevallani hogy a macsókra buknak meg hogy hazudoznak! nem kell itt az állszent duma 3 év aktív párkeresés ideje alatt volt mit tapasztalnom ha lesz időm le írom 1 blogban hogy a kedves "nőcskéinknek" mekkor igényük van!
2015. aug. 20. 16:09
 47/176 anonim ***** válasza:
39%
83% jól összegyűlt itt a nőgyűlölő csürhe, mert le vagyunk pontozva. Még a matematikai számításom is 0%-on van, amire ha akarnának, se tudnának belekötni. Ember levezettem egy képletet, ha csak nem számoltam el az értékeket, semmi belekötnivaló nincs. Ez is mutatja az elvakultságukat, vitaképtelenségüket. Nekem ez teljesen elég volt, kiszálltam, szánalmasak vagytok.
2015. aug. 20. 16:10
 48/176 anonim ***** válasza:
77%
#42: Majd ha gépnél leszek, linkelek. Mobilnetről nem akarom húzni az adatforgalmat.
 49/176 anonim ***** válasza:
76%
Igaz ez a 20 az 1 hez arány. Csak szerény megfigyelés: munkahely. Jön egy új hölgyemény nem szép nem csúnya. De úgy dongják körbe a pasik mint dögöt a legyek. Komolyan külső szemlélőként is kínos a szituáció,és ahányszor jön egy új ez annyiszor megismétlődik.
 50/176 anonim ***** válasza:
61%

"Hát ha a KSH-statisztika se elég meggyőző, akkor nó comment :) kíváncsi volnék, akkor mit találnak reprezentatívnak a társadalomra nézve. "

Te most tényleg nem érted, vagy direkt játszod a hülyét? Hát az agyam eldobom. Hányas voltál matekból?

A KSH statisztika alapján (2011-es évet nézem):

15-19 év:

nők: 304 075

férfiak: 289 459

20-24 év:

nők: 317 039

férfiak: 301 196

25-29 év:

nők: 310 238

férfiak: 301 063

30-34 év:

nők: 385 903

férfiak: 379 414

Összesen tehát (az összes korcsoportot tekintve): 1317255 nő és 1271132 férfi.

Tehát 1 darab nőre egészen pontosan 1,03628498... férfi jut.

2015. aug. 20. 16:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!