Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?
A kérdésemet újra leírom, csak neked:
"Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?"
illetve
"Azt is hozzátehetnétek, hogy pontosan mit éreztek túlzónak?"
Sztem te kiforgattad ezt valahogy.
Ennyi erővel beírhattad volna a repülést vagy a teleportálást is, érted?
Nincs relevanciája a kérdésben, még ha kifacsarva részben meg is válaszoltad.
Nem tudom, hogy miből jött le számodra, hogy nőgyűlölő vagyok.
Én nem tartom magam egyáltalán annak.
Ha valamivel megsértettelek, kérlek jelezd és itt megkövetlek téged.
Lehet, hogy több a nő, de nem olyan mértékű a különbség, ahogy Töri állítja. Ahhoz, hogy egy nőre 20 férfi jusson, elég durván a férfiak javára kellene billennie a mérlegnek...:D
Egyébként nyilván a nők azt mondják, hogy a férfiaknak túl magasak az elvárásaik, a férfiak meg azt, hogy a nőknek.
És mivel ezen az oldalon tapasztalataim szerint a férfiak vannak többen (vagy legalábbis nekik nagyobb a hangjuk:D), a válaszok többsége az lesz, hogy a nők elvárásai túlzóak.
Szerintem egyébként ez nem nem-, hanem emberfüggő. Na meg persze ki szerint mi a túlzó. Nekem pl. alap, hogy valaki normálisan, helyesen tudjon írni. Ha valaki rám ír privátban úgy, hogy a három soros mondanivalójában meg sem tudom számolni a hibákat, akkor arra sem veszem a fáradtságot, hogy egyáltalán válaszra méltassam az illetőt. Nyugodtan lehet mondani, hogy ez felszínesség, ez van, akkor sem fogok rajta változtatni:)
Azt is tudom saját magamról, hogy belsőt tekintve elég magasak az igényeim, nem is sok férfit találtam eddig, aki megfelelt (szám szerint kettőt, maximum hármat a 25 évem alatt). Nyilván ha csak a külsőt néztem volna, ennél sokkal több szóba jöhetett volna.
Ne idegesíts, ahhoz, hogy 20 férfi jusson egy nő, ahhoz 20:1 arány kell.
20%*x + 1%*x = 100%
21x=100 / :21
x=4,761
20*4,761= 95,23
Azaz a népességet 95,23%-ban alkotnák a férfiak és 4,76%-ban a nők, ha tényleg egy nőre jutna 20 férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!