Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek az ilyen srácok a nőknek?
Figyelt kérdés
Van rendes munkahelyem, egyedül élek, sok mindenről lehet velem beszélgetni, nyitott vagyok az új dolgokra. Nem vagyok bunkó, még az autóm ajtaját is kinyitottam a nőknek (Ezen többen meg is lepődtek. Láttam az arcukon, hogy ehhez eggyáltalán nincsenek hozzászokva). Állítólag nem is nézek ki rosszul, és akár hányszor próbálkoztam, sosem jött össze. Legutóbb is egy olyan csávót választott a kiszemelt hölgy, aki egy paraszt, minden nőt csak megb*szni akar. Bezzeg utána azt mondják, hogy az összes férfi egy disznó, engem meg le se szarnak, pedig én is tudnám őket legalább annyira szeretni. Min kellene változtatnom, hogy vonzóbb legyek számukra?2015. aug. 2. 17:52
81/84 anonim válasza:
Kérdező, legyél nyitott, ne görcsölj rá, ne zárkózz be, és ne legyél olyan megkeseredett, mint az ilyen Törpike félék. Előbb-utóbb te is rátalálsz arra, akivel kölcsönösen egymást akarjátok.
82/84 anonim válasza:
Kérdező! Azt, hogy ezek a lányok hol vannak, lehetetlen megmondani... lehet a buszon áll melletted, vagy a zebránál szemben néz rád. A sors úgyis összehoz azzal, akivel párban lehetsz. :) Mindig ad majd lehetőséget.
80 (ma 20:12):
Jah, mert biztos a szexualitás kategóriából beszélgettem pasikkal... nyilvánvaló, hiszen egy felszínes, buta p*csa vagyok. :) Ha sírni akarok valaki vállán nem itt fogok keresni, vannak barátaim.
Mindegy, a h*lyének úgysem lehet megmagyarázni a dolgokat.
Inkább a kérdezőre koncentrálok.
83/84 anonim válasza:
Ui.: pont az ilyen stílusod miatt tartasz ott, ahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!