Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek az ilyen srácok a nőknek?
"hogy legalább egy tali erejéig hajlandó legyen velünk elbeszélgetni..."
Ha meg elmegyünk 1 találkára "veletek" és a végén semmi nem lesz belőle, akkor is mi leszünk a szemetek, hogy minek hitegettünk.. Maradjunk annyiban, bármit csinálunk, az soha nem jó.
Mellesleg ha a cél a párkapcsolat, egy olyan ember megtalálása, aki szeret és mi is őt, akkor mi értelme van találkákra menni olyan pasikkal, akikről tudjuk, hogy nem tetszenek és egyáltalán nem vonzanak? Ez egymás idejének a felesleges rablása.
"Mellesleg ha a cél a párkapcsolat, egy olyan ember megtalálása, aki szeret és mi is őt, akkor mi értelme van találkákra menni olyan pasikkal, akikről tudjuk, hogy nem tetszenek és egyáltalán nem vonzanak? Ez egymás idejének a felesleges rablása."
Ezekkel a mondataiddal minket támasztottál alá, és bebizonyítottad, hogy nem rinyálunk, hanem nagyon is igazunk van!...
Én itt mára le is zárom a vitatkozást, túl fáradt vagyok már ehhez, látom nem tudlak meggyőzni. :)
Kedves kérdező! Kitartást neked és ne add fel! Hallgass rám, mert nő vagyok, és tudom mi kell nekünk! A férfiakra annyira ne hallgass, ők csak a saját igazukat fújják, meg az átélt kudarcaikat, amivel riogatni akarnak! Van nekik is igazuk bizonyos dolgokban, de ne tudják már jobban, hogyan is működünk. :)
Ha bármi segítség kell, írj privátot, megpróbálok segíteni!
"Ezekkel a mondataiddal minket támasztottál alá, és bebizonyítottad, hogy nem rinyálunk, hanem nagyon is igazunk van!..."
Aha, és miért is? Ja mert az bűn, ha olyannal ismerkedünk, aki külsőre is tetszik és nem hitegetjük fölösleges találkozókkal azokat, akikről tudjuk, hogy úgy sem fog működni, mert nem vonz egy kicsit sem. Értem, logikus :D
Mert nekünk nem áll jogunkban olyannal összejönni, aki tetszik. F*uck logic.
És akkor még nektek van igazatok... :D
Viszeres Törpicsek!
Értem tehát azok a nők, akik elutasítottak nem voltak normálisak?! Mi a fene...:O
gondolom benned egy szem hiba sincs.
Nem bántásból, de azt az energiát, amit a nők szidásába fektetsz másban kamatosztatnád, már nem ilyen megkeseredett ember lennél.
38:
Én nem tudok úgy viselkedni, ahogy kifejtettem, és nem fogok birka módjára a nyáj után se menni. Hánynom kell tőlük. És nem, nem a változásra vagyok képtelen, csupán nem tudok kifordulni magamból és megjátszani a vagány gyereket senki kedvéért.
"Aha, és miért is? "
Azért mert bebizonyítod, hogy tényleg felszínesek vagytok, és csak a külső alapján ítéltek! Ennyit rólatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!