Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellenek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek az ilyen srácok a nőknek?

Figyelt kérdés
Van rendes munkahelyem, egyedül élek, sok mindenről lehet velem beszélgetni, nyitott vagyok az új dolgokra. Nem vagyok bunkó, még az autóm ajtaját is kinyitottam a nőknek (Ezen többen meg is lepődtek. Láttam az arcukon, hogy ehhez eggyáltalán nincsenek hozzászokva). Állítólag nem is nézek ki rosszul, és akár hányszor próbálkoztam, sosem jött össze. Legutóbb is egy olyan csávót választott a kiszemelt hölgy, aki egy paraszt, minden nőt csak megb*szni akar. Bezzeg utána azt mondják, hogy az összes férfi egy disznó, engem meg le se szarnak, pedig én is tudnám őket legalább annyira szeretni. Min kellene változtatnom, hogy vonzóbb legyek számukra?

2015. aug. 2. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
Nem vagy elkésve, nyugi! :) Tudod mennyi minden történhet 1 év alatt?
2015. aug. 2. 21:26
 22/84 anonim ***** válasza:
73%
“Mert a férfiak felszínesek, Kérdező. Nekik a nő státusszimbólumként is funkciónál, akivel fel lehet vágni a többi férfi, meg úgy egyáltalán, a világ előtt. Na meg persze akinek jó nagy a melle. Az ő szemükben a hisztis, nyafogós, neveletlen viselkedés "vagány" meg "domináns", és az olyan "cukcsyhhhhh". Az emberséges, tisztelettudó nő az unalmas, semmitmondó.”
2015. aug. 2. 21:29
 23/84 anonim ***** válasza:
4%
21:29, ez meg úgy baromság amit leírtál, ahogy van. Mutass már 1 pasast akinek bejön a hisztis, nyavalygós viselkedés :D Ment a mínusz.
2015. aug. 2. 21:35
 24/84 anonim ***** válasza:
71%
Te mutass egyet, akinek nem?! :D Nektek sem számít a jellem, ha mellé barbie-féle test párosul. :D
2015. aug. 2. 21:41
 25/84 anonim ***** válasza:
3%

Logikusan: szerinted melyik pasi SZERETI ha a nő cirkuszol, hisztizik meg csinálja a palávert? Csak mert nekem nagyon szürreális hogy ez bármilyen pasinak bejön.

Televízió képernyőjén a Jóbarátokban esetleg...

2015. aug. 2. 21:44
 26/84 anonim ***** válasza:
43%

Ennyiből nem lehet megmondani, hogy mi lehet a probléma.. Fontosak a belső tulajdonságaid, lehet a stílusod ami nem tetszik sokaknak, vagy egyszerűen nem vonzódnak hozzád külsőre. Attól még hogy egy nő olyat választ párjának, aki az ő megítélése alapján helyes és vonzódik hozzá, attól még nem lesz felszínes. Pasikra is lehet ám mondani, hogy felszínes, nemcsak a nőkre. Sok pasi van, akinek a vékony, sportos, kerek seggű, feszes hasú és szép arcú lányok kellenek. És ők is ugyanúgy felvágnak a haverjaik előtt a "menő" csajukkal. Nem csak egyoldalú ez a dolog és nem mindig a másikra kell mutogatni...!

Szerintem ez alap dolog, hogy olyannal jössz össze, aki külsőre is tetszik. Olyannal nem fog működni a dolog, aki szimplán taszít. És olyannal sem fog működni, aki jól néz ki, de emberileg egy nulla. A kettő együttműködik csak. Legalábbis szerintem.

2015. aug. 2. 21:46
 27/84 anonim ***** válasza:
3%
Van felszínes pasi persze, ezt senki nem is vitatta, viszont jóval kevesebb mint felszínes nő. Az arányok a nem mindegy.
2015. aug. 2. 21:53
 28/84 anonim ***** válasza:
89%
Azért kedves férfiak, ne legyetek már magatoktól elájulva kérem szépen... :) egészséges önbizalom van, de ez már több attól, és visszataszító.
2015. aug. 2. 21:56
 29/84 anonim ***** válasza:
12%
Én is hasonló típusú férfi vagyok, mint a Kérdező, és lássatok csodát: Nekem sem volt még barátnőm soha!...
2015. aug. 2. 21:57
 30/84 anonim ***** válasza:
87%

Mert biztos rossz helyen keresgéltek, erre még nem jöttetek rá? De arra viszont igen, hogy az összes nő szemét.

Talán ha valamiben változtattok, jobb lenne a helyzet, de ezt nektek kell kikísérletezgetni. Aki meg lusta erre, az nem érdemli meg a nőt. :) Ennyi.

2015. aug. 2. 22:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!