Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfitársaim, akik szerint a bunkók kellenek a nőknek, miért nem bunkók maguk is?
Itt sokan azt írják, hogy csak azok a fiúk sikeresek a nőknél, akik bunkók, és szegény én azért nem kellek senkinek, mert jófiú vagyok.
Há miért nem viselkedsz szimplán bunkón, és csajozol be?
Bunkónak lenni úgyis könnyebb, mint kedvesnek, értelmesnek.
Ennek a kérdésnek semmi értelme.
Pont mint az első válasznak
Én pont ma beszélgettem erről egy lány ismerősömmel és ő is ezt mondta, hogy jobban kellenek a bunkó srácok a lányoknak. Ennek az elsődleges oka az, hogy szeretik magukat alávetni a határozott és domináns hímeknek.
Ezek a hímek pedig történetesen sokszor a bunkó fajtából kerülnek ki.
Egyébként meg én például azért nem akarok bunkó lenni, mert nem vagyok olyan... de nem is vagyok az a bájgúnár nice guy. A csajozás meg független attól, hogy bunkó vagyok-e, vagy sem.
Mert nem olyan az alaptermészetem,a neveltetésem.Megjátszani ideig-óráig megtudom,de hosszútávon sajnos nem megy,pedig szívesen lennék az.
Egyszer ki is próbáltam a dolgot,direkt bunkóztam a nőkkel,ismerőseimmel is úgy nevettünk,mint egy idióta, jó hangosan,hogy figyeljenek ránk is azért a környezetünkben.Kiguvadt szemekkel néztek rám a csajok a környezetünkben,hogy ki ez a gyerek,bámultak szabályosan.Na mondom,odamegyek valamelyik csajhoz,amelyik nézett.Aztán elkezdtem neki valami hülyeségről beszélni,közben pedig elejtettem olyanokat,hogy igazából nem is érdekel ő,meg sokkal magasabb szinten állok,és amúgy is ki foglalkozna vele.
Na ezektől aztán még jobban tapadt rám,és megkérdezte,hogy találkozunk-e valamikor később,és megadta a telefonszámát is.
Ez volt a bunkó része.
Most lássuk a kedves részét a dolgoknak.
Egyedül lévő aranyos csajhoz odamentem beszélgetni,mert nagyon kedvesen mosolygott,gondoltam biztosan jó kedve van.
Köszöntem neki,elmondtam hogy leülnék mellé beszélgetni vele,kedvesen és tisztelettudóan.És itt jött a feketeleves.
Elkezdte mondani,hogy hogyan képzelem én azt egyáltalán,hogy egy ilyen "lány" mint ő,majd szóba áll egy magamfajta nyomorékkal,meg amúgy sem lenne annyi pénzem amennyi neki kéne,úgyhogy húzzak már el...
Nos akkor döntse el mindenki melyik a jobb.
A második eset nem először fordult elő velem,és nem beképzelt p***ákhoz mentem oda,hanem teljesen szolidnak tűnő,kedves lányokat próbáltam kiszemelni.
24/F
Mert ahhoz meg kellene játszanom magam. Meg különben sem akarok olyan nôvel összejönni, akinek bejönnek a bunkók.
Inkább megkeresem azt a keveset, akinek nem, és közülük válogatok.
Pofonegyszerű a válasz, csak az emberek egy része nem képes felfogni: aki alapból nem olyan természetű, nem tudja a saját személyiségét megváltoztatni. Ennyivel mindenki lehetne mindig mindenféle személyiségű.
A személyiség nem egy olyan dolog, hogy egyszer csak kilépsz belőle és máshogy viselkedsz. Ezen nem tudom, mit olyan nehéz felfogni, miért nem tudja ezt alapból mindenki.
6-os, az a lány, akihez odamentél és tényleg tisztelettudó voltál vele, mégis durván elutasított ilyen dolgokat beszólva, akkor az nagyon is beképzelt szerintem!
Ezt a kérdésbe szereplő dolgot egyébként soha nem fogom megérteni, hogy ha ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!