Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan férfi, aki a magyar nőknek nem jön be külsőleg, sikeres lehet más országok nőinél?
Lehet igen.
én nő vagyok, és nekem is külföldre kellett jönnöm, hogy valaki rajongjon értem. nyugat-európában nagyon szépnek tartanak, otthon meg észre sem vesznek. más az ízlés.
Simán,ebben az országban a nők csak a legjóképűbbnek születettekkel állnak szóba,ami a férfiak 5%-a kb.A többit semmibe veszik,kinevetik.
Viszont külföldön sokkal másabb a helyzet.Ott először meg akarnak ismerni a nők,majd utána döntenek hogy na mit is szeretnének tőled.És hidd el,ott nem annyira érdekli őket,hogy na tökéletes legyél,hanem ott a belső értékek sokkal jobban számítanak.
Ebben az országban pedig 1 mp alatt külső alapján elítélnek a nők és kész.
Szerintem nem kell azért más országba menned hogy találj társat magadnak!
Sokan külső alapján itélik meg az embert!
Sajnos kevés kivétel van! :(
Érettebb típusú emberekkel barátkozzál,
mert ők nem a külsőt nézik!
Mind két nemben van csúnya és ronda!
Lehet hogy tökéletes kívül,és tényleg szép
de belsője nem jó akkor nem ér vele semmit sem!
Minden jót,fel a fejjel!
Sok sikert kívánok!
Ha ferfi vagy, es nyugatra keszulsz, egyertelmuen nem a valasz.
Meg kellene erteni, hogy a nok felfele valasztanak. /meg azok is igy tennenek akiknek senki nem udvarol, csak ok nem valogathatnak/
Szoval ha egy atlag magyar nonel eselytelen vagy, akkor egy nyugati atlagno siman pofanrohog.
Egy nonek boven eleg nonek lennie /esetleg arra figyelnie, hogy ne hizzon durvan el/ Egy ferfinak viszont rengeteg egyeb dolgot fel kell mutatnia ahhoz, hogy egyaltalan ferfikent legyen szamon tartva. /mielott megjelennenek a nok azzal, hogy ja a belso tulajdonsagok igy meg ugy, hat nem, nem ezek teren kell egy ferfinak teljesitenie ahhoz, hogy eselye legyen/
Szoval ha kulfoldon akarsz csajt szerezni, mert itt eselyed sem volt, akkor Mo-nal fejletlenebb, szegenyebb orszagban keresgelj. /ugye nem veletelen, hogy a nalunk levo francia, nemet , osztrak stb egyetemista gyerek minden ujjara jut 4 magyar csaj, mig a vietnamiakera csak szinten vietnami/
"Viszont külföldön sokkal másabb a helyzet.Ott először meg akarnak ismerni a nők,majd utána döntenek hogy na mit is szeretnének tőled.És hidd el,ott nem annyira érdekli őket,hogy na tökéletes legyél,hanem ott a belső értékek sokkal jobban számítanak.
Ebben az országban pedig 1 mp alatt külső alapján elítélnek a nők és kész."
:D D:D Persze külföld valójában utópia is amúgy ahol a csapból nem is víz folyik hanem vodka, vagy gyerekeknek csoki, soha nincs tél, a fű kék az ég meg zöld... :D
Nem tudom mit kell ilyen f..szágokat írkálni ide, de szerintem a lelked mélyén te is tudod hogy ez mid ökörség. az emberek már csak emberek mindenhol. szánalmas holy ilyen maszlagokal vigasztalaod magad
valami déli szigeteken volt olyan,hogy a fehér pasi volt a SZÉP,de ennek vagy 200éve.mamár más a világ.
persze,ha valami jött-ment vagy remek anyagi háttérrel,meg talpra esett is vagy akkor a más országnői azt vaszikle róllad,hogy világpolgár vagy ami vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!