Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az olyan férfi, aki a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan férfi, aki a magyar nőknek nem jön be külsőleg, sikeres lehet más országok nőinél?

Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 13:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
Én is nőként külföldön szépnek számítok (Karcsú testalkat,kevés smink, csendesebb, kedvesebb nő vagyok, hűséges,házias).Ez magyarországon nem kellett senkinek, itt kell :)Otthon a hangos, csúnya, csalfa nő a jó, mégha a férfiak tagadják is. A normális nők unalmasak, nincs műsor :)
2016. okt. 8. 12:30
 12/16 anonim ***** válasza:
34%

ugyanezt tapasztaltam, mint előző.

de lehet, hogy csak azért, mert Magyarországon csak akkor kezdeményeznek a férfiak, ha a nő hangos/ kacér/ kikezd a férfival/ hiányosan, kihívóan öltözködik.

Van olyan nő, akinek ez nem megy, vagy nem akar ilyen lenni. A magyar férfiak úgy veszik, hogy az ilyen nő nem ad le ingereket.

Nekem külföldi barátom van, vele elég volt kedvesnek lenni és csinosnak (de nem közönségesnek/kihívónak) lenni, ahhoz, hogy elhívjon randira.

2016. okt. 9. 11:14
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Látom, fáj az igazság :D De i 12-vel legalább megspóroljuk a nemibeteg-gondozót ;)
2016. okt. 9. 12:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Esetleg Lengyelországban,vagy Csehországban,mert a lengyel meg cseh pasik tényleg nagyon gányok.
2017. nov. 24. 22:19
 15/16 anonim ***** válasza:
a csehek tényleg. de a lengyelek szerintem okésak.
2017. nov. 25. 10:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha olyan típusúan ronda ami pl. evolúciós szinten vált ki az emberből undort vagy távolságtartást, akkor nem, ha annyira nem torz csak simán ronda akkor lehet rá esély.
2019. márc. 23. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!