Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy férfiként a 30+ nőknél, akinél már kapuzárási pánik van, nagyon sikeres vagyok?
Rengeteg helyen próbálkozok kapcsolatokra szert tenni.Különféle netes társkeresők, szórakozóhelyek, pubok, parkok, és még lehetne sorolni.
Biztos hogy van egy kisugárzásom is, megjelenéssel párosulva, de sokszor ezek a nők kezdeményeznek.
Tényleg annyira sokkol már némelyik ilyen korban lévő nő a kapuzárási pánik miatt, hogy nem lesz családja, meg gyereke, hogy szinte az első normálisabb pasira rámászik?
Mert sajnos én ezt tapasztalom.
szerinted 30 körül kapuzárási pánikja van egy nőnek? És szerinted a kapuzárási pánik egyenlő azzal, hogy szeretne már valaki megállapodni és családot alapítani és úgy érzi, hogy nagyon ketyeg már a biológiai órája?
Hát ha ezeket így gondolod, akkor tényleg nem értem, hogy mit akarhat tőled egy 30+-os nő, mert te valószínűleg tizenéves vagy ilyen felfogással...
"mert az ilyen nőknek már mindegy hogy kivel vannak csak legyenek valakivel"
Eddig ezt figyeltem meg én is.
Nem akarom kihasználni őket, de ebben a kategóriában lehet a legkönnyebben ismerkedni.
Mindegyik család nélküli volt.
Nem volt gyereke, de szerettek volna, csak ugye a munka meg karrier.
És mindezt az első randin elő is hozzák!
beteges egy elgondolásotok van, de hát oké... Ti dolgotok.
Azért az első randis témával kapcsolatban annyi, hogy bár én nem vagyok "gyakorlott" ebben, mert szerencsére 16 éves korom óta együtt vagyok a párommal, de így 30hoz közel, ha randizni mennék valakivel, akkor lehetséges, hogy ha felmerülne a jövőképem, akkor én is megjegyezném, hogy lassan családot, gyereket akarok. Nyílván nem ezzel kezdenék, hogy "szia xy vagyok, szeretek olvasni és szeretnék gyereket", de ha a beszélgetés ebbe az irányba terelődne, akkor gondolom, hogy ezt is elárulnám. Elvégre ennyi idősen az ember már nem feltétlenül csak dugó partnert keres, hanem valaki olyat, akinek hasonló elképzelései vannak a jövőről.
Ja és hozzá teszem, hogy a lányok ilyenek, nem csak 30 évesen, hanem már kicsivel 20 alatt is sokan szeretnének babázni, vagy legalábbis hangosan álmodoznak róla, hogy mi lesz pár év múlva. Ha ez nem tetszik, akkor szabad a pálya, lehet bzulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!