Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek könnyű párkapcsolatot találni, akkor én selejt vagyok, ha nem megy?
Miért is lenne könnyű? Miért is lenne könnyebb, mint az ellenkező nemnek?
Maximum akkor könnyű, ha igénytelen vagy, és mindegy kivel jössz össze. Ez igaz a szexre is.
Nem vagy selejt! Ha van kedved ismerkedhetünk. :)
Talán pont rád várok!
22/F
Talán azért mert nem tudunk már csak simán randira hívni valakit. Valahogy kiveszett ez a dolog, vagy csak az emberek zárkózottsága miatt nem működik olyan jól mint régen.
Én a Jóbarátokon nőttem fel, és amikor még "kicsi" voltam mindig azt hittem hogy a randira hívás olyan egyszerű mint ott ahogy teszik a srácok. Sajnos nem....pedig milyen jó lenni :)))
23F
Nem... a nőknek sem könnyű párkapcsolatot találni.
Én azt szoktam mondani (némi egoval), hogy bármikor, bármelyik ujjamra találnék pasit, ha csak egy éjszakás kalandot keresnék és akkor is, ha a saját igényeimet nem tekinteném. 25 éves létemre már rég férjnél lehetnék, ha megalkudnék és bárkire azt mondanám, hogy jó lesz.
Ilyen szempontból könnyű igen... No de ki vágyik erre?
Ha már a saját igényeimet és szempontjaimat is számba veszem, akkor egyértelműen nem egyszerű, hatalmas szerencse és kitartás kell hozzá, főleg ha magasan van a léc.
Tehát én azt mondanám, ne légy negatív, azon viszont elgondolkozhatsz, hogy nincsenek-e irreális elvárásaid.
Gondolod a nőknek könyebb?
Én FF vagyok. Társkeresőn keresgélek.
Aki ír nő, annak nagyobb az esélye, hogy átmenjen rajta egy úthenger mint hogy én rámásszak. Fordítva is igaz. Akiknek én írok, hamarabb fognak egy úthenger alá feküdni mint alám. Válogatósak vagyunk és magányosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!