Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellenek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek az ilyen srácok a nőknek?

Figyelt kérdés
Van rendes munkahelyem, egyedül élek, sok mindenről lehet velem beszélgetni, nyitott vagyok az új dolgokra. Nem vagyok bunkó, még az autóm ajtaját is kinyitottam a nőknek (Ezen többen meg is lepődtek. Láttam az arcukon, hogy ehhez eggyáltalán nincsenek hozzászokva). Állítólag nem is nézek ki rosszul, és akár hányszor próbálkoztam, sosem jött össze. Legutóbb is egy olyan csávót választott a kiszemelt hölgy, aki egy paraszt, minden nőt csak megb*szni akar. Bezzeg utána azt mondják, hogy az összes férfi egy disznó, engem meg le se szarnak, pedig én is tudnám őket legalább annyira szeretni. Min kellene változtatnom, hogy vonzóbb legyek számukra?

2015. aug. 2. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 A kérdező kommentje:
Hmm... De akkor hol keressem az olyan nőket akik az olyan srácokat keresik, mint én. Feltéletezem, hogy nem a kocsmában, nem egy buliban és nem egy zenei fesztiválon.
2015. aug. 2. 18:25
 12/84 anonim ***** válasza:
Az ittas vezetés nem feltétlenül nyerő (te írtál ilyet), én legalábbis nem érezném magam biztonságban, aztán nem tudom, hogy a te korodbeli lányok milyenek.
2015. aug. 2. 18:27
 13/84 anonim ***** válasza:
26%

"még az autóm ajtaját is kinyitottam a nőknek (Ezen többen meg is lepődtek. Láttam az arcukon, hogy ehhez eggyáltalán nincsenek hozzászokva)"

Szép volt Casanova, ennyi erővel rögtön lemehettél volna kutyába és neki állhattál volna nyalni a talpát, az is hasonló eredményt ért volna el.

"Van rendes munkahelyem, egyedül élek, sok mindenről lehet velem beszélgetni, nyitott vagyok az új dolgokra"

A rendes munkahely nem egyenlő a menő munkahellyel, amivel fel lehet vágni félrészegen a haverok előtt. Az meg, hogy veled mennyi mindenről lehet beszélni igazából semmit nem számít, a lényeg, hogy képes légy végighallgatni a nő összes sirámát és tudj hallgatni róla, kvázi tudj lelki szemetesként funkcionálni.

"Állítólag nem is nézek ki rosszul"

Értékeld magad egy tízes skálán. Megvan? Ha igen, akkor vonj le belőle kettőt és megkapod azt a számot, amire a nők nagy része értékelne téged. Erről ennyit.

"Legutóbb is egy olyan csávót választott a kiszemelt hölgy, aki egy paraszt, minden nőt csak megb*szni akar"

Ezen most meg kellene lepődni? Az ilyen viselkedés nagyon sok nő számára dominánsnak hat, ellenben, ha egy pincsikutya minden kívánságukat lesve csahol utánuk az kb. annyira férfias, mint egy rózsaszín tricikli Hello Kitty-s zászlóval.

"Min kellene változtatnom, hogy vonzóbb legyek számukra?"

Könnyebb lenne felsorolni, hogy min NEM kellene változtatni. A nőknek van egy egyéni ideáljuk a férfiakkal kapcsolatban, neked pedig abba kell belepréselned magad. Az individuális értékeid ilyenkor nem számítanak csak az, hogy mennyire tudsz megfelelni az adott nő elvárásainak.

2015. aug. 2. 18:56
 14/84 anonim ***** válasza:

Nálam ez kiütötte a jó pontokat: "Én az ittas vezetést is bevállaltam, hogy ne rontsak el egy tök jó estét." - Hol marad a felelősségtudat?

De én nem számítok, mert idősebb vagyok nálad majdnem egy évtizeddel, és most nem ismerkedek.

2015. aug. 2. 19:03
 15/84 A kérdező kommentje:
Akkor nem számított. Bármit bevállaltam, hogy barátokat szerezzek, de ha úgy nézzük felesleges volt, mert akikkel akkoriban megismerkedtem, ma már meg sem ismernek az utcán. Ott is csak nekem volt vesztenivalóm, az enyém volt az autó, csak nekem volt jogsim, a munkám is elveszthettem volna ha elveszik a jogsit, de akkor nem számított. Még egyszer nem csinálnám meg azért, hogy barátokat szerezzek.
2015. aug. 2. 19:53
 16/84 anonim ***** válasza:
Nem kell mindent bevállalni a barátkozásért, nem éri meg bármi, akkor csak mások bábja leszel, és amint nem kellesz, elmaradnak mellőled. Legyen saját életed, saját véleményed, saját céljaid, saját stratégiád.
2015. aug. 2. 19:56
 17/84 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kérdező! Hidd el, el fog jönni egy olyan nő, akinek kelleni fogsz, csak nem kell ennyire görcsösen keresni, mert így nem is fogsz menni semmire. :) Addig is éld az életed, szórakozz, ismerkedj, és majd akadni fog valaki. Fel a fejjel! Nem vagy te öreg, hogy aggódnod kéne ilyesmin, hogy nem találsz párt. Nyugi!

A válaszadókon pedig jó nagyot röhögök :D biztos megsebezték a kis lelküket és emiatt egy kaptafára veszi az összes nőt. Ők se az igazi nőket fogták ki, de attól még nem kell lesz*rozni az összeset, mert előbb-utóbb őket is fogja majd valaki hazavárni.

Vagy ha direkt ilyen parasztok, akkor meg elvégre mindent jól csinálnak, hisz ez kell a lányoknak, nemde? :) Csak azért az nem véletlen, hogy a válaszuk 30 %-ban "hasznos".

2015. aug. 2. 20:39
 18/84 anonim ***** válasza:
74%
Háhh, bejött a tippem, most vérig vannak sértve. :D
2015. aug. 2. 20:57
 19/84 A kérdező kommentje:
Más is azt mondja, hogy nem késtem le semmiről, de én úgy érzem, hogy oda a fiatalságom már most. Ezután pedig jön a kamion ha minden jól megy, akkor aztán végképp lőttek az egésznek.
2015. aug. 2. 21:16
 20/84 anonim ***** válasza:
Nem kell változtatnod, aki szeret téged, szeretni fog, ahogyan vagy.
2015. aug. 2. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!