Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellenek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek az ilyen srácok a nőknek?

Figyelt kérdés
Van rendes munkahelyem, egyedül élek, sok mindenről lehet velem beszélgetni, nyitott vagyok az új dolgokra. Nem vagyok bunkó, még az autóm ajtaját is kinyitottam a nőknek (Ezen többen meg is lepődtek. Láttam az arcukon, hogy ehhez eggyáltalán nincsenek hozzászokva). Állítólag nem is nézek ki rosszul, és akár hányszor próbálkoztam, sosem jött össze. Legutóbb is egy olyan csávót választott a kiszemelt hölgy, aki egy paraszt, minden nőt csak megb*szni akar. Bezzeg utána azt mondják, hogy az összes férfi egy disznó, engem meg le se szarnak, pedig én is tudnám őket legalább annyira szeretni. Min kellene változtatnom, hogy vonzóbb legyek számukra?

2015. aug. 2. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
78%

Képzeld, bármennyire is hihetetlen, végig szoktam olvasni a kérdéseket, sőt az összes hozzászólást is, tehát már itt nem értem miről is beszélsz..

Ha elolvastad volna azokat a részeket, amire én ezt írtam, akkor értenéd miről beszélek..

"Ejnye-bejnye, közszemlére tesznek egy inget, és rögvest magadra is veszed?"

Tudod, nem magamra veszem, "rám adják" :)

A kettő között van egy kis (nagy) különbség. Mert én itt bárhol is merészeltem leírni, hogy nem minden nő felszínes, anyagias stb, vagy ha csak annyit írtam, hogy én nem vagyok ilyen, máris jött a negatív komment áradat, hogy ja persze, te is csak interneten létezel, akkor is minden nő ilyen és jött a sok-sok mocskolódás.

Sokan észre sem veszik, de árad belőlük a rosszindulat és a gonoszság, ők mindenkitől jobban tudnak mindent, és még azért is te vagy a sz*ar, ha leírod a te saját tapsztalatod, vagy azt hogy ez nem mindenkire igaz.

2015. aug. 2. 23:09
 62/84 anonim ***** válasza:
12%

Én se írtam sehol, hogy minden nő felszínes és anyagias. 80%-ot szoktam írni, ez még egész reális, bár szerintem ennél sokkal több, de most nem ez a lényeg.

Ha végigolvasod a Kérdező irományát, nem csak trollkodni jársz oda, akkor nincs gond. Csak azért, mert errefelé ez a tendencia, a legtöbb nő csak jó nagyokat szeret belerúgni a Kérdezőbe, mert milyen törpös dolog már a földön fekvőt ütni.

Rosszindulattal azoknak szoktam írni, akik eleve úgy kommentelnek a kérdésbe hogy leszánalmasoznak meg leköpködnek minden olyan férfit, aki nem nekik ad igazat, hanem együttérez a Kérdezővel (talán mert ezt tapasztalta). Ők speciel meg is érdemlik.

2015. aug. 2. 23:13
 63/84 anonim ***** válasza:
20%

"Sokan észre sem veszik, de árad belőlük a rosszindulat és a gonoszság..."

Őőő igen, amit általában az általuk megtapasztalt élmények váltanak ki belőlük, amelyek a nőkkel kapcsolatosak. Őszintén szólva én még nem láttam olyat, hogy valaki genetikai okokból legyen ilyen véleménnyel kedves hölgytársainkról. Esetleg ha pozitív élményeik lennének (és igen, lehet úgy is pozitív az élmény, ha elutasítást kapnak, csak ahhoz ugye kéne egy kis tapintat is), akkor azt írnák a fórumokra, hogy milyen csodálatosak, kedvesek, aranyosak a nők. De valamiért nem ezt látom.

2015. aug. 2. 23:13
 64/84 anonim ***** válasza:
74%

Én elhiszem, hogy nekik ilyen rossz tapasztalataik vannak a nőkkel kapcsolatosan, csak mondjuk ezt nem kéne minden nőre kivetíteni, olyanokra is, akiket nem is ismernek, de már őket is szidják.

Nem, nem trollkodni járok fel ide, nem is azért, hogy belerúgjak és kinevessem a kérdezőt. Szeretek segíteni más embereken, nincs is jobb érzés annál, mikor ez sikerül.

A baj már csak annyi és nem ártana ezt is észrevenni, hogy sok férfi ugyanezt csinálja: ha nem adsz neki igazat, ha a szöges ellentétét írod annak, amit ő (pl szerinte a nők 99%-a felszínes és pénzéhes, te meg leírod hogy ez így nem igaz), akkor ugyanúgy támadnak és mocskolódnak. Rengetegszer látni ilyet, csak azt valamiért senki nem (akarja?) veszi észre.

2015. aug. 2. 23:19
 65/84 anonim ***** válasza:
9%

Hihetetlen, de én is segíteni járok fel a Kérdezőknek. Egyetlen egy kérdésben se ócsároltam például a prasnya, kövér nőket, a felszíneseket és az anyagiasakat viszont igen.

A rondaságról nem tehet senki, az anyagiasságról viszont igenis tehet. Ahogy Willy Wonka mondaná: "Ez televízió, nem telefon, nagy különbség"

Annak adok igazat, aki pl. a saját tapasztalataim alapján is igazat beszél, például tőlem függetlenül ugyanazt tapasztalta. Annak is igazat adok aki logikusan, észérvekkel le tudja vezetni, vagy alá tudja támasztani amit állít. Csak úgy első bemondásra semmit nem hiszek el. Ha valami tébolyult azt állítja, hogy a Föld belül üreges, odalenn élnek a kakamatyik és gravitáció nem is létezik, nyilván nem fogom elhinni (és vannak ilyen ostobák, ez nem vicc).

Ilyenformán aki csak állít valami bullshitet, annak nem adok igazat. Aki ellentmondásba kerül saját magával, annak se adok igazat. Aki csak trollkodik meg mások kárán szórakozik, annak se, és ki is osztom. See how it works?

2015. aug. 2. 23:24
 66/84 anonim ***** válasza:
67%

Már nem azért, de hasonló jellegű kérdéseknél 10-ből 9-szer olyan választ látok tőled, ami annyiban kimerül, hogy szidod a nők jókora részét, miszerint milyen felszínesek, anyagiasak és mennyire a bunkó macsókra buknak. És még akkor is ezt írod, amikor nem is ez volt a kérdés, de feltétlen kell általánosítani és a másikat szidni, mert ez megold bármit is amúgy.

A másik fele, amikor jössz a pénzzel. Pénz, pénz, pénz és még több pénz, mert szerinted ez a megoldás mindenre. Ha a srác direkt leírja, hogy szeretetre és szerelemre vágyik, te még akkor is jössz a halálunalmas "legyél gazdag" szövegeddel.

Szabad megkérdeznem, hogy ebben mi a segítség? Legyen gazdag? Ja, mert az olyan egyszerű és mert mintha az garantálná számára a szerelmet és a jól működő párkapcsolatot.

Ha a Kérdező leírja, hogy nem megy a csajozás, az első amit írsz: legyen pénzed és sikeres leszel, vagy gyúrd ki magad, mert úgyis erre buknak a nők meg a bunkó macsókra, hisz felszínesek és pénzéhesek stb stb. Az eszedbe sem jut, hogy ne adj isten a Kérdezőnél is lehet valami probléma, pl: visszatetsző a stílusa, rossz a természete, halál unalmas, lekezelő vagy ezer millió másik olyan negatív tulajdonsággal rendelkezhet, ami kiváltja a nők visszautasítását, de nem, ilyen meg sem fordult sok itteni kommentelő fejében, hisz ez egyértelműen a nő hibája, mintha törvénybe lenne vésve.

És csodálkoztok, ha valaki ezt szóvá meri tenni, sőt még nektek áll feljebb. Azért előbb gondolkodni kéne, nem mindenkit letámadni, aki számára már nagyon is sértő és idegesítő ez a sok sablon szöveg, amiről azt hiszitek majdnem minden nőre rá lehet húzni.

Nekem is van annyi negatív tapasztalatom a pasikkal kapcsolatosan, pedig csak 21 vagyok, és óó jajj hány barátnőmet vigasztaltam, mikor a pasi szépen kib*szott velük. Tehát tele a padlás nekem is (és rengeteg más lánynak is) csalódásokkal, mégsem írogatom minden kérdés alá ugyanazt és ennek ellenére sem írom mindenhová, hogy a férfiak 80-90%-a bunkó, meg csak a szexre hajt, és átver, és hülyének néz, és kihasznál és a bombatestű cicababákra hajt..

2015. aug. 3. 00:12
 67/84 anonim ***** válasza:
13%

Mit gondolsz, ennek mi az oka? Mert a hasonló jellegű kérdésnél megjelennek a "szűznyomilúzer" pasasokat ekéző turbófeministákok, és alpári hangnemben nekiállnak kiosztani a csúnyarossz férfiakat. Ha jobban megnéznéd a válaszaim, első menetben többnyire azt írom, legyen a kérdező gazdag (azt mégse írhatom hogy legyen jóképű). Erre megjelenik az egyik önérzetes kis turbófeminista, és elkezd köpkölődni, meg ahogy látom, lepontozgatni, a többit meg már tudjuk.

Általánosítani azért "kell", mert ez a helyzet is általános. Ha nem így lenne, feleennyi kérdés nem lenne kiírva a nőkről, de ezzel valahogy egyikőtök se akar szembenézni. Az általánosítás pedig nem a probléma megoldása, nem is kell ennek megoldania semmit.

Pénz pénz pénz mindenre nem megoldás, de sajnos elég sokmindenre. Pénzzel, sok pénzzel, sok-sok pénzzel és még picikét annál is többel nagyon sokat el lehet érni. Nézd meg a kampós bipsiket például. Ekkora összegekért pedig már nagyon sok nő eladó, hiszed vagy sem.

Elhiszem hogy unalmas, meg közhely, meg általánosító, de nem ez a lényeg. Hanem hogy MEGOLDÁS. Persze ti saját magatoknak se ismernétek be soha, majd épp nekünk fogjátok...

Hogy HOGYAN legyen gazdag, az már nem tartozik a tárgyhoz. Oldja meg ő. Azt kérdezte, hogyan lehet sikeres a nőknél, nem pedig azt, hogy hogyan legyen gazdag. Arra én se tudnék írni semmit.

Azt nem szoktam írni hogy gyúrja ki magát, mert nem feltétlenül kell a sikerhez. Ha valaki piszkosul gazdag, lehet bármilyen dagadt, vagy vékony, ronda - kelleni fog a nőknek. Most ettől vagy úgy odáig? Ha ez téged ennyire zavar, nosza, változtasd meg a felfogásotokat! Én leszek a leghálásabb érte, ha sikerül, komolyan mondom.

Azonkívül meg, ha a Kérdezőnél van probléma - igaz, többnyire az az egyetlen, hogy ő nem követi az aktuális trendet, és nem lógnak a nemzetibankok a zsebéből - az is felülírható pénzzel. Érdekesmód ha a pénzes pasi csalja a barátnőjét egy másikkal, neki el van nézve, persze ha egy átlagférfi műveli ezt, akkor megkövezni! Nem fura neked ez egy picikét?

Semmi nincs törvénybe vésve, a nő választ, nem neki kell teperni, megfelelni, csak rábök ujjal valamelyikre. Akkor miről is tehetünk mi?

Nekünk is ugyanolyan idegesítő és bosszantó hogy majd' minden nőre rá lehet húzni ezt a sablonszöveget. Nos, ha lesz érdemi változás, akkor majd nem lehet ráhúzni. Az okokat kéne megszüntetni, nem gondolod?

Ha a barátnőid rossz pasit fogtak ki, nos, ők választanak a pasik közül, ha rosszul választanak, az az ő saruk. Nem kéne a tisztelettudó, normális, erényes pasasokat a friendzóne-ba lökni, és máris nem lesz mi miatt sírni. Senki nem kényszerítette őket, hogy az agresszív, szexre hajtó, kötekedő tahóállattal járjanak vagy igen?

2015. aug. 3. 00:52
 68/84 anonim ***** válasza:
Szerintem kár erről beszélgetni, rengeteg mindent le lehetne még írni oda-vissza, de valójában semmi értelme.
2015. aug. 3. 10:30
 69/84 anonim ***** válasza:

Olvasgassatok! :)

[link]

2015. aug. 3. 10:38
 70/84 anonim ***** válasza:
tyűűha, mi ment itt :D
2015. aug. 3. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!