Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S nőknek tényleg nem kellenek az olyan pasik, akiknek fontosabb a hivatás, mint a pénz?
Figyelt kérdés
Olyan pasikra gondolok, akik hivatástudatból csinálják, azt amit csinálnak, nagyon kevés pénzért ( pl közigazgatás, tanár pálya, mentőápoló, stb....:)2015. júl. 17. 19:31
1/5 anonim válasza:
Ha ez így lenne, akkor egyik tanárnak, mentőápolónak stb-nek nem lenne barátnője. Nem, nem igaz, emberfüggő, hogy ki mit tart fontosnak.
3/5 anonim válasza:
Ugyan már, én is bölcsész vagyok annak ellenére, hogy mindig is vágtam a reál tárgyakat. Hogy miért? Mert ez jobban érdekel.:D
4/5 anonim válasza:
Nos igen, elofordul. Foleg olyan nok eseteben, akik az anyagi biztonsagot sokkal inkabb preferaljak, mint az "ehhez van kedvem" dolgokat. En peldaul nagyra becsulom azokat, akiknek ilyen hivatastudatuk van, hiszen mi lenne velunk tanarok, apolok, rendorok, stb nelkul... Viszont nekem fontos az, hogy mindenunk meg legyen. Tudom, azt is valahogy be lehet osztani, amit ok keresnek, de nekem nem eleg. En igenylem, hogy amit akarok, azt meg tudjam venni. Ezert valasztottam olyan hivatast, amibol ezt megtehetem. Es ezert valasztottam olyan tarsat magamnak, aki szinten ilyen alapon valasztott hivatast maganak. En ezt nem szegyellem, egyszeruen csak nem en vagyok az az ember, aki ehberert a gyerekeddel kinlodik majd az iskolaban, meg a korhazban se en fogok alattad agytalat cserelni azert a nevetseges fizetesert, amit kapnak ezek az emberek az en adombol az allamtol ugy, hogy amugy csak az en adombol 2 ilyen hivatastudatos, nagyra becsulendo embernek is adhatnanak tisztesseges fizetest... no de ez mar mas tema, ugy hiszem, itt most nem cel politikai iranyba terelni a temat. A lenyeg, hogy en vallalom: nalam szamit az, hogy ne csak annyit keressek en se es a parom se, amibol ho vegere csak vaspenz marad.
5/5 anonim válasza:
Nekem már ment szét kapcsolatom ez miatt! Az akkori párom nem viselte el ezt.
Azóta olyan párom van aki hasonló helyen dolgozik és ez nem okoz gondot a kapcsolatunkban. /F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!