Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg csak a bunkó palik jönnek be?
Nem kifejezetten bunkóság kell, inkább önbizalom, határozottság és némi dominancia.
Elképzelhető, hogy tényleg túlzóan előzékeny és kedves vagy, talán mert félsz az elutasítástól vagy a konfliktusoktól.
Nem, egyáltalán nem jön be a bunkó, de az sem, ha valaki rám telepszik.
Milyen vagy te, ami miatt ezt mondják, hogy "túlságosan rendes"?
minden nő ezt mondja hogy jaj nekem nem kell bunkó pasi!
A szája jár, de az ellentettjét teszi.
Aztán két hét nem telik el és megjelenik két mokkával a szeme alatt, amit az új barátja újított be.
a normális pasi meg le van pattintva ilyen szőveggel hogy jaj de kedves pasi vagy nagyon fogom irigyelni a bartánődet........
"túlzóan előzékeny és kedves"
Mi? Azt hittem, hogy ezek pozitív tulajdonságok.
Nem gond, ma is tanultam valami újat...
"Ha így lenne, akkor az itt beszólogató bunkó, rosszindulatú, szitkozódó, a nőket mindennek lehordó férfiak tobzódnának a nőkben, mégis siránkoznak, hogy nincs barátnőjük."
Honnan tudod, hogy ezek a férfiak nem voltak hónapokon/éveken keresztül kedvesek, előzékenyek a nőkkel, csak semmi nem jött össze nekik, kiábrándultak, és ezért lettek bunkók?
Nem azért mondom, mert velem is ez történt, de elképzelhetőnek tartom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!