Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg csak a bunkó palik jönnek be?
a nőknél ez jelenti a dominanciát, érdekérvényesítést
ha egy pasas egy erőszakos kőbunkó tahó, szerintük ez "férfias"
persze amikor őket csördíti nyakon nevelő célzattal párszor, az már kevésbé tetszik nekik, kárognak is miatta a mindenféle női bulvárszaron, de egyik se hagyná ott az erőszakos otromba pasiját...
a rendes srácok meg le vannak ejtve, levegőnek vannak nézve
szégyen ez a világ.
"Nem is érdemes bizonygatni nektek, hogy lehet még nőtök, mert nem lehet, mert valóban, senkinek nem kell ilyen önsajnáltató "minden nő gonosz" felfogású, férfiatlan hülyegyerek."
tényleg nem érdemes, mert emeletes baromságokon kívül semmi mást nem írsz
ezekkel aztán baromira ki vagyunk segítve, de tényleg
"Igen, ha választani kéne, akkor inkább a bunkó:)"
gratulálok, nem lógsz ki a sorból legalább
és ezek után még ríttok, amikor általánosítanak a férfiak...
"Na, utáljatok tovább minden nőt, és tegyetek fel ilyen általánosító kérdéseket, aztán verjétek ki, és fulladjatok bele az önsajnálatba."
amíg ilyen a hozzáállásotok a párkapcsolatokhoz meg az átlag férfiakhoz, mit vártok? dicséretet?
ostoba vagy. de nagyon. remélem tudod. akkor jó. szép napot.
kaptad helyből a mínuszt.
"elmondhatatlanul unom már az ilyen kérdéseket, ráadásul van belőlük napi 12, eddig tovább tekertem, de már nagyon bosszantó."
akkor minek olvasod? mazochista vagy?
ja hát igen, a trollkodási kényszer ugye...
"Ahogy én is az vagyok gondolom, mert tetszik az izom egy férfin:D"
ha ez az elsődleges szempont nálad párválasztásnál, akkor igen, baromi felszínes vagy
hogy én miért nem vagyok meglepve...
"Az semmit nem old meg, hogy minden nap feltesztek 600 ilyen kérdést, majd nagy egyetértésben leírjátok, hogy hát igen, ha nem vagy nagydarab, vagy gazdag, akkor nem lesz senkid, mert fújfúj ronda lányok."
ja igen, mert a te "hasznos" tanácsaiddal biztos sokkal előbb járunk...
amíg fennáll ez a probléma, addig csak egyre több ilyen kérdés lesz, jobb ha hozzászoksz
újból kaptad a mínuszt.
"Ha csak önsajnáltató vagy bunkó pasik között lehetne választani, akkor inkább egyedül maradnék. :-)"
hajrá, felkészül Cirmi és Nyávi mint öregkori társak
de azért képzeld nyugodtan, hogy jóóóóóóóóóóól bosszút álltál a csúnyarossz férfiakon! most aztán megmutattad, mi az az ungarische wirtschaft!!!! Hic!!!!!!
kaptad a mínuszt te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!