Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg nem jönnek be az ilyen férfiak? (képek)
Figyelt kérdés
Néhány napja szóba kerültek ezek a színészek, és a barátaimnak a nagy része egyáltalán nem találta őket vonzónak, sőt, nem is értették, hogy nekem mi tetszik bennük.
Ha ők nem, akkor szerintetek kik azok, akik jól néznek ki?
Paul Newman
Marlon Brando
Clint Eastwood
Sean Connery
James Dean
2015. júl. 15. 14:42
1/16 anonim válasza:
Annyira nem néznek ki jól szerintem se, de nem vészesek, csak nem olyan férfiak, akikre ránézek és egyből az jut eszembe, hogy de jó pasik.
2/16 anonim válasza:
Marlon Brando még helyes férfi, a többi nekem sem annyira az esetem!
De Kit Harington, Heath Ledger, Johnny Depp. Nekem ők hárman akik nagy favoritjaim!:)
3/16 anonim válasza:
Hányszor kell még elmondani, a szépség relatív!!! Mindenkinek más az ízlése, más tetszik!
Az, hogy neked ezek a színészek helyesek, az egy dolog.
És? Másnak meg más színész a helyes!
Ez így természetes!
Ezen nem tudom, hogy miért kell fennakadni! Fogadd el a mások véleményét is!
4/16 anonim válasza:
Johhny Deep soha nem volt férfias arcú és szerintem nem is lesz. Ha már széparcú férfia színészekről beszélünk akkor Alain Delon!!!
5/16 anonim válasza:
7/16 anonim válasza:
Attól, hogy a barátnőidnek nem jönnek be elhiheted hogy van még több ezer nő, akiknek ők álompasik.
8/16 anonim válasza:
Nekem nagyon bejonnek, csak sajnos tobbseguk nem igazan favorizalta a noket :)
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!