Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg nem jönnek be az ilyen férfiak? (képek)
Néhány napja szóba kerültek ezek a színészek, és a barátaimnak a nagy része egyáltalán nem találta őket vonzónak, sőt, nem is értették, hogy nekem mi tetszik bennük.
Ha ők nem, akkor szerintetek kik azok, akik jól néznek ki?
Paul Newman
Marlon Brando
Clint Eastwood
Sean Connery
James Dean
ez tényleg relatív mert sok nő mondja jó pasikra vagy sztárokra hogy nem jön be nekik stb...ami vicc.
mert nézd meg a valóéletben a barátjuk vagy az exeik :D hát nem sztáralkatok elhiheted......messze nem.
Hát a képeken szereplők a fél világ legjobb nőit meghúzták a maguk idejében Catherine Deneuve-től Marilyn Monroe-n keresztül Ursula Andressig. Egyetlen képecske erről az utóbbiról:
Mondjuk elhiszem, hogy a barátnőidnek nem lennének elég jók...
Húúú nekem nagyon bejön mindegyik :D
És azok is akiket a #10-es írt.
Szerintem nagyon sármosak. És ez a kulcs ennél a kérdésnél.. Nem a tipikus helyes fiú, aki 10ből 9 nő szerint az.
Én közéjük sorolnám pl. George Clooney-t is.
Fiatalon is mind helyes volt, de ők idősebben is piszok jól néznek/néztek ki.. Valamelyik még jobb volt idősebben, mint fiatalon.
Akinek nem jönnek be a "sármos" férfiak, azoknak nem tetszenek.
Marlon Brando igenis nagyon jó pasi volt, aki nem hiszi, nézze meg A vágy villamosát.
A felsorolta közül még Clint Eastwoodot tartom kifejezetten jó pasinak (igazából még ma is az, a kora ellenére. Hihetetlen kisugárzása van.)
Azért a fiatal még Alain Delont megemlítettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!