Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg csak a bunkó palik jönnek be?
"Megkívánjátok egymást a csajjal. Teszel rá, hogy azt mondják nem illik pl. egy vonat mosdójában szexelni. Berángatod oda és megdugod, hogy kettéálljon a füle..."
Aztán a rendőrségen találnám magam közszeméremsértés vádjával... Hogy érezted magadat, amikor a bemásolt szöveget leírtad?!...
Ez, hogy „Te túlságosan rendes srác vagy” csak egy lepattintós szöveg. Azt jelenti, hogy nem szeretnének veled lenni.
Keress tovább, előbb-utóbb biztosan fogsz találni olyan lányt, akinek te is tetszel. És nem kell általánosítani, nem minden nő egyforma.
>Határozottság miben? Abban hogy jobban felemelem a hangom ha jegyet veszek a buszon.,vagy mi? Valaki irjon már konkrét példát erre...köszönöm!
Megpróbálok mondani pár dolgot ehhez:
- biztos vagy saját magadban, ismered az értékeidet;
- tudsz és hajlandó vagy dönteni;
- érzelmileg stabil vagy;
- kellőképp felelősségteljes, és ha a helyzet megkívánja, komoly vagy.
Az sem árt, ha nem helyezed magad fölé a nőket (ebbe nagyon sokan beleesnek, én is így voltam), hanem ugyanolyan "egyszerű" emberekként kezeled őket, mint magadat.
Amennyire én látom, a nők (általában) a biztonságot keresik. Ezt felszínes módon kielégítheti egy nagy izomzat vagy némi "bunkóság", de ugyanúgy elég hozzá, ha magabiztos vagy. Az eddigiek alapján azt látom rajtad, hogy olyan vagy, mint én voltam: frusztált, kétségbeesett, sértődött. Szerintem azokon a pontokon kéne dolgoznod, amiket feljebb írtam. Nyugodj meg, ismerd meg magad és építs az értékeidre. A nők ezt látni fogják rajtad. Időd van, nem kell rohanni.
Nem jó helyen keresgélsz, ennyi az egész :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!