Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es nőknek tetszenek a 18 éves fiúk?
Figyelt kérdés
2015. júl. 8. 14:16
1/4 anonim válasza:
30 vagyok és 18 évesek a tanítványaim. Nyilván látom, ha valamelyik nagyon jóképű, helyes, de kapcsolatként nem jön szóba. Szóval lehet, hogy "tetszik", de már csak etikai okokból sem kezdenék velük, no meg mert nekem férfi kell, nem kisfiú. Márpedig ezek kisfiúk. Szeretem őket, de félig anyai, félig női szemmel nézem, és ez nem a kulcsa egy jó kapcsolatnak.
2/4 anonim válasza:
33 éves vagyok és meg sem látok egy 18 éves fiút. Én a férfiakat szeretem (mint a korombeliek nagy százaléka), a 18 éves pedig még kinézetében sem igen hasonlít egy férfira.
3/4 anonim válasza:
Ahogy az első: észreveszem, hogy "helyes", de kb. úgy, mint amikor egy kisgyerekre azt mondom, hogy "jaj, de szép!". Ebben semmiféle erotikus vonzalom nincs.
Ahhoz, hogy vonzódni tudjak, kell, hogy férfias legyen.
4/4 anonim válasza:
Nem.Nyilván észre veszem ha helyes,de ahogy az előző is írta ebben semmi vonzalom nincs,egy kisgyerek számomra... akiből majd egy jó pasi lesz egyszer, ezt gondolom. 35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!