Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ilyen idióta emberek tetszenek a nőknek?

Figyelt kérdés
14-22 éves korosztályt ismerem ismerőseimnek megnézem pasijait ilyen görbe vékony idióta fejtevős baromságokat beszélő külsőre férfiatlan emberekről álmodoznak és velük is jönnek össze ,nem értem de röhögnöm kell rajta én meg nem találok akinek emberi külseje van legalább 22 f

2013. máj. 27. 15:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

szar az ismeretségi köröd...

21l

2013. máj. 27. 15:26
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez a média hatása... :( Justine Bieber a király ma a csajoknál! :(
2013. máj. 27. 15:26
 3/18 anonim ***** válasza:

azért mert ők nem bunkó agyonszolizott férfinak nem nevezhető emberek.Te beszéltél már ezekkel az emberekkel hogy idiótának nevezed őket??Amúgy téged miért zavar hogy a barátaid kikkel jönnek össze??tán féltékeny vagy??

Meg ez nekem kicsit fura:én meg nem találok akinek emberi külseje van legalább????Mi van??te most fiú vagy nem??vagy te a fiúkat szereted??bocs de ezt így írtad

2013. máj. 27. 15:31
 4/18 anonim ***** válasza:
engem meg azért szoktak leszólni hogy a rockereket meg a nagyobb darab(nem feltétlenül kövér)pasikat tartom vonzónak,ez van
2013. máj. 27. 15:31
 5/18 anonim válasza:
az elsőnek igaza van, szar az ismeretségi köröd, de én még hozzátenném azt is, hogy nem kell általánosítani!
2013. máj. 27. 15:32
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

A nők nem tudják mi a jó nekik és csak akkor tudják meg amikor már 3-4 szerencsétlen nyomorék férfiatlan nyúlbélát beengedtek az ágyukba és széttették neki a lábukat. Erkölcs nulla, ízlés -1, aztán meg kérdezgetnek, hogy nem e gáz, hogy valaki szűz, meg hogy hány pasival volt, meg hogy stb.

Az a gáz egy tinilánynál, ha nem szűz, és ilyen po:csökkel b@szatja szét magát fiatalon, és nem tiszteli meg a saját testét azzal, hogy egy igazi férfit keres és hozzá hűséges maradjon, és ne 14 évesen veszítse már el, hanem mondjuk 18-20 felett érett normális fejjel érett normális férfival, aki nem vaságyastól 20 kiló és semmire nem való, csak van mint egy rakás szar.

2013. máj. 27. 15:33
 7/18 A kérdező kommentje:

3 as kihagytam a veszőt

én meg nem találok ,akinek emberi külseje van legalább

2013. máj. 27. 15:37
 8/18 anonim ***** válasza:

a 15:33-ason jót nevettemxD.

Szerintem is a te ismeretségi köröddel van baj. Mondjuk nekem is volt, hogy egy ilyen fiú tette a szépet, de még időben elküldtem a francba, mert akkora gyökér volt, hogy olyat a föld még nem hordott a hátán. De szégyellem magam, hogy egyáltalán pazaroltam rá az időmet.

De neked ez miért baj? Mert veled nem foglalkoznak a lányok? Lehet, hogy rossz helyen keresgélsz, nem?

2013. máj. 27. 15:38
 9/18 anonim ***** válasza:
8: miért nevettél? nem értesz egyet velem, ezért nevettél jót az írásomon? Vagy szerinted normális amit leírtam és amit a legtöbb kislány fiatalon csinál ilyen szerencsétlen emós meg a franc tudja milyen nyomorék kisfiúkkal?
2013. máj. 27. 15:42
 10/18 A kérdező kommentje:
rossz helyen kerestem az biztos ,én nagyon meg akartam őket szerezni mert bejöttek nagyon , de a ratyik mellet nem volt esélyen le se sz@rtak csak mentek az értelmetelen agyilag 0 emberek után amit megértenék ha néztek volna ki valahogy
2013. máj. 27. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!