Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ilyen idióta emberek tetszenek a nőknek?
szar az ismeretségi köröd...
21l
azért mert ők nem bunkó agyonszolizott férfinak nem nevezhető emberek.Te beszéltél már ezekkel az emberekkel hogy idiótának nevezed őket??Amúgy téged miért zavar hogy a barátaid kikkel jönnek össze??tán féltékeny vagy??
Meg ez nekem kicsit fura:én meg nem találok akinek emberi külseje van legalább????Mi van??te most fiú vagy nem??vagy te a fiúkat szereted??bocs de ezt így írtad
A nők nem tudják mi a jó nekik és csak akkor tudják meg amikor már 3-4 szerencsétlen nyomorék férfiatlan nyúlbélát beengedtek az ágyukba és széttették neki a lábukat. Erkölcs nulla, ízlés -1, aztán meg kérdezgetnek, hogy nem e gáz, hogy valaki szűz, meg hogy hány pasival volt, meg hogy stb.
Az a gáz egy tinilánynál, ha nem szűz, és ilyen po:csökkel b@szatja szét magát fiatalon, és nem tiszteli meg a saját testét azzal, hogy egy igazi férfit keres és hozzá hűséges maradjon, és ne 14 évesen veszítse már el, hanem mondjuk 18-20 felett érett normális fejjel érett normális férfival, aki nem vaságyastól 20 kiló és semmire nem való, csak van mint egy rakás szar.
3 as kihagytam a veszőt
én meg nem találok ,akinek emberi külseje van legalább
a 15:33-ason jót nevettemxD.
Szerintem is a te ismeretségi köröddel van baj. Mondjuk nekem is volt, hogy egy ilyen fiú tette a szépet, de még időben elküldtem a francba, mert akkora gyökér volt, hogy olyat a föld még nem hordott a hátán. De szégyellem magam, hogy egyáltalán pazaroltam rá az időmet.
De neked ez miért baj? Mert veled nem foglalkoznak a lányok? Lehet, hogy rossz helyen keresgélsz, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!