Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ilyen idióta emberek tetszenek a nőknek?
Figyelt kérdés
14-22 éves korosztályt ismerem ismerőseimnek megnézem pasijait ilyen görbe vékony idióta fejtevős baromságokat beszélő külsőre férfiatlan emberekről álmodoznak és velük is jönnek össze ,nem értem de röhögnöm kell rajta én meg nem találok akinek emberi külseje van legalább 22 f2013. máj. 27. 15:23
11/18 anonim válasza:
"amikor már 3-4 szerencsétlen nyomorék férfiatlan nyúlbélát beengedtek az ágyukba és széttették neki a lábukat." ezen nevettem jót.:D Egyébként 100%-ig egyetértek azzal, amit írtál, és én szerencsére nem estem ebbe a hibába.
12/18 anonim válasza:
Egyszerű a dolog: Jobbnak kell lenni náluk. Legyen jobb a dumád, fellépésed, eszed, legyél érdekesebb. Ennyi.
Ha szerinted ez mind stimmel, akkor szerinted miért választanának egy sokkal rosszabbat? Ha tényleg jobb vagy náluk, akkor te leszel a nyerő. Ha nem te vagy a nyerő, akkor nem vagy jobb náluk, csak te ezt hiszed.
13/18 anonim válasza:
kérdező a 3-as hozzászóló vagyok akkor bocsi csak így félreérthető volt
14/18 anonim válasza:
A középszerű emberek nem tudják értékelni a kiválóakat. Ezért van nehéz dolga egy átlagnál értelmesebb, érettebb embernek - a legtöbb ember középszerű, és könnyen találnak másik középszerűt, de neki sokkal szűkebb az a kör, ahol valóban párra lelhet.
15/18 anonim válasza:
11: igen, ezt csinálják a fiatal lányok, és persze utólag mind rájön, hogy a férfi nem 50 kilótól kezdőik és nem olyan nagy baj az, ha esetleg szőrös a lába, meg mondjuk nem nyivákol mikor elélvez, hanem rendes férfi hangja van, és esetleg foglalkozik is a nőjével nem csak jót nevet, és gondolja magában, hogy "hehe de jót qurtam, majd hónap jól sztorizok spanoknak, meg kipattintom facere, hogy hehe b@sztam kretének tennap, hehe csajjal hehe cumizott is, hehe " aztán meg a kiscsaj sír otthon, hogy csúnya tejfogú félkegyelmű-kaszanova jaj de csúnyácskán kihasználta, és megrontotta finom kis ártatlan hamvas punikáját, pedig olyan szépeket mondott meg olyan klassz rágós tetkója volt a kis dióméretá vállacskáján, és kemény volt mert volt cigije amit papától csórt délután. Csúnya fiúcska belespriccentett az első fél percben a kis puncikájába, osztá most mi a francoskarika lesz ha lebabázik a gyerek??
16/18 anonim válasza:
Vélhetően sok pénzük van, vagy sportkocsijuk...
17/18 anonim válasza:
Nekem mondjuk nem jönnek be az ilyen pasik amilyeneket írtál. Egy fiúnak/férfinak nelegyen már vékonyabb a keze,lába mint az enyém. Nem vagyok kövér mielőtt valaki az álítaná rólam.alapból erősebb csontozatú vagyok. Nem szeretem a kisfiús kinézetű pasikat. Nem tetszenek a gebe fiú.nem azt mondtam hogy kigyúrt legyen vagy valami,tőlem lehet kispocakja is akár 18/L
18/18 anonim válasza:
az alfaság nem csak a fizikai erőből jön, és pláne nem az észből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!