Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért az idősebb férfiak kellenek/tetszenek, és a férfiaknak a fiatalabb bők?
Vannak kivételek, de ez az átlagos szerintem.
Mi ennek az oka? A nőknek miért az idősebb, férfiasabb férfiak tetszenek, és a férfiaknak, a fiatalosabb, lányosabb lányok?
szerintem nem feltétlenül.
Hanem azért,mert a nők agyilag hamarabb érnek, mint a férfiak. Mondjuk vegyünk egy 30 éves nőt és egy 26 éves férfit. A nő (ha még nincs) gyerekre vágyik, ilyen idős korban viszont a férfiak még inkább "kiélnék" magukat.
Attól mert valaki 17évesen szereti élni az életet, bulizni jár, csinál néha ökörségeket[mert egyszer fiatal valaki], plusz nem egy unalmas csiragyerek, hanem azért humoránál van, amihez ti már néha "túlságosan érettek vagytok"...attól nem gyerekes...
Nem tudom, miért az unalmas, kiszámítható, kevéske humorral [vagy kiveszettel] rendelkező férfiak vannak előnyben..de ízlések és pofonok...
ja mert hogy te minden 17 éves fiút ismersz személyesen?Nagy érettség tényleg általánosítani kis 94es...
A csajok mániája hű de érettnek gondolni magukat, aztán egy mondatot nem bírnak helyesen leírni, meg ha megszólítom őket nem bírnak kinyögni egy értelmes mondatot.
Ez szerintem hülyeség, mert nem lehet így általánosítani.
Én 21 vagyok és egy olyan srácot szeretnék magam mellé, aki velem egyidős vagy max 3 évvel idősebb. Hogy miért? Mert mivel hasonló korosztály vagyunk, vele tényleg bármiről tudnék beszélni, de ez a saját szubjektív véleményem.
Azért mert a nők nem pedofilok. valahogy ez bennünk van.
Másik meg : egy részük így sem és úgy sem jók semmire, de legalább legyen pénzük? Talán ezért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!