Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért az idősebb férfiak kellenek/tetszenek, és a férfiaknak a fiatalabb bők?
Vannak kivételek, de ez az átlagos szerintem.
Mi ennek az oka? A nőknek miért az idősebb, férfiasabb férfiak tetszenek, és a férfiaknak, a fiatalosabb, lányosabb lányok?
Én pont ezért szeretem a nőket... Olyan szinten érettek, hogy egy 14 éves kis pics@hoz egy 30 éves férfi pont ideális partner.:D
Meg hát mindegyik olyan marha érettnek tartja magát, hogy ihaj. Tojáshéj a seggén, de ő már nem gyerek, őfelsége már kész nő! De tényleg... Tudja valamelyikőtök, hogy mitől képzelitek magatokat érettnek?
Fiúk, ti ki azon siránkoztok, hogy nem kelletek a nőstényeknek... Ne bőgjetek, buzulj@tok, ez van. Majd idősebbek lesztek, és akkor az akkori tinipuncik értetek lesznek oda. Ja és nem mellesleg a fiúk éretlenek, nem? Hallottatok ti már fiatal csajokat, mikor maguk közt beszélgetnek? NA AZ MÁR ÉRETLENSÉG!!!
-ReapeR-25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!