A nők is ugyanúgy be szoktak szólni a nekik tetsző férfiaknak, ahogy a férfiak is tenni szokták pl mikor fütyülgetnek építkezésen? Vagy csak a férfiak hobbija ez?
:D
Csak úgy eszembe jutott. Mert eddig nem nagyon hallottam olyanról, hogy nők szóltak be férfiaknak vagy fütyültek utánuk.
Ha valakinek van valami sztorija szívesen fogadom:D.
Amúgy én lány vagyok de nekem nem jutna eszembe ilyen.:D
Mit gondoltok erről?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..
ezzel a kérdéssel kapcsolatban jutott eszembe a kérdésem is:)
Hát. Akinek nincs 8 általánosa, a következő szakmák elképzelhetőek:
-Férfi: Hajléktalan / Bűnöző / kiv. ha szerencsés ember / Alkalmi munkás / Alkalmi troll / (tehát illik a leírásod)
-Nő: Prostitúció / gyors házasság / (szóval fényes nappal az utcán nem látod őket)
Ja meg már olvastam itt a fórumon, hogy idegesítő tini csajok koslatnak pasik után nem zavartatva, hogy épp a nőjével van. És ez elég idegesítő.
Úgyhogy még egy feminista szagú megjegyzést neee, kikérem magamnak. =) Ha meg már nagyon intim, hát jelentsd fel, így is több ilyen joga van a nőknek, mint a férfiaknak.
Én nem gondoltam úgy, hogy feministának tűnjön a szövegem :D eszembe se jutott ilyen! Nem erről van szó, mert nem vagyok feminista. Csak gondolkoztam egy kicsit és eddig nem nagyon hallottam olyanról, hogy nők fütyültek vagy beszóltak valamit a férfiaknak. Lehet a prostik csinálják ezt, sőt biztos. De én inkább normál nőkre gondoltam.
hát, a tinik..igen azokról én is gondoltam valami ilyesmit, hogy talán ők csinálják ezt.
De nem tudom. Én inkább felnőtt nőkre értem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!