Fiúk, férfiak! Hordtok ékszereket?
Őszinte leszek veled:
Én egy nem túl vastag ezüstnyakláncot, és egy fémszíjas Q&Q órát hordok. Valahogy hülyén érezném magam több ékszerrel...
F28
Párom (30 alatti) az egyetemi pecsétgyűrűjét horja és egy elegéns órát.
Neki is van 1milliót érő nyaklánc+karlánca aranyból,de egyszerűen felvenni nem tudja,mert rögtön,h "cigányos"
vékonyabb aranylánca is van,meg ezüst is,arra meg megkapta,h "csak ennyire futja?"
Nekem nőként sosem tetszett, ha egy férfin túl sok ékszer van. Az szép karórákért oda vagyok, de valahogy azt elképzelni, hogy a férfi reggel fölcsatolja magára a nyakláncát, karkötőjét, bennem olyan feminin benyomást keltett. Persze a gyakorlatban már más a helyzet, hisz ha megtetszik valaki, az az utolsó szempont, hogy hord-e ékszereket, vagy nem.:-)
Volt barátom mondjuk elég ronda ékszereket tudott fölvenni, nagy volt és feltűnő.. na, az azért szerintem ronda egy férfin, viszont ha ízléses, akkor mehet.:-)
Egy ezüst nyakláncom van, amit ruha alatt hordok, és egy karláncom. Régebben hordtam egy pecsétgyűrűt, de már megváltam tőle (különféle okokból, de mint ékszer, szerettem)
33/F
Szerintem egy ízlésesebb karkötő, nyaklánc vagy gyűrű elmegy, viszont egy nagyobb, giccsesebb darab nekem nőként nem igen jön be. Valakinek nagyon is jól tud állni egy karkötő vagy egy gyűrű, és az igazsághoz hozzátartozik, hogy én elsők között nézem meg egy férfi alkarját, kezeit, így ha az illetőnek jól áll, még imponáló is lehet.
Amitől viszont falra tudok mászni, ha egy férfi óra mellé húz karkötőt. Vagy óra, vagy egy vékonyabb karkötő!
Én katona koromban a dög-cédulát hordtam,manapság különleges alkalmakkor a jegygyűrűmet.
Nem gondolom, hogy az ékszertől bárki is több lenne,mint ami.
Az egyetemi gyűrű kicsit más kategória,bár azt meg nem tudom miért hordanám,ha csak azért nem hogy lássák a jónépek,hogy diplomás vagyok :)
Az őseimtől örökölt ékszer szintén más,mert ott nem csak ékszer az ékszer,hanem emlék,tisztelgés is.Talán ezt értem meg a legjobban.
A válasz megírásának időpontja: 04-15 10:09
ez vagyok
egyetemi pecsétgyűrűt nem azért hordja,és nem azért hordom én is nőként,h mutogatni,h "bibibi van diplomám",hanem ennek elég nagy hagyománya van,de ezt a selmeci utódintézményekbe járókon kivül ugysem érti senki,nem kezdem el magyarázni,nem itt a helye
Csak egy hajgumit a kezemen, és egy 200ft-os gyűrűt...
Ezek nélkül nem tudnék meglenni, emlékek..
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!