Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti mikor hívjátok a másikat?
Tegnap este összejöttem egy férfival, már nagyon rég alakulgatott valami közöttünk de csak most lépett. Nagyon jó volt vele, egész este együtt voltunk, leginkább beszélgettünk. nagyon későn értem haza (vagy inkább korán, mert már hajnalodott) szóval tényleg egyikőnknek sem akaródzott még hogy vége legyen az estének... De ugye már muszáj volt:(
Abban maradtunk, hogy akkor majd beszélünk... és én nem tudom hova tenni ezt. ma sem hívott még, és nem is keresett interneten sem...
lehet hogy ennyi volt? és nem is akar folytatást?
Ti mennyi idő múlva szoktátok keresni a lányt? Vagy mi befolyásolja, hogy egyáltalán hívjátok e?
én 21 vagyok, ő 31.
Dehogy :)
Kb 2 hónapig voltunk "együtt". de fura helyzet volt az egész, rájöttem hamar milyen ember úgyhogy továbbálltam.
Neki azóta felesége és gyereke van :)
Amúgy miért kérded?
Csak érdekelt.
Amúgy 25-30 felett már szinte mindenkinek családja van.Ezért nem értem azokat a húszéves lányokat,akik idősebb férfiak társaságát keresik,hogy ezen miért csodálkoznak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!