Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, férfiak! Mi kell a nőnek?
Sziasztok!
Sokat hallom és olvasom mostanság a következőt: "Hol vannak a pasik akik megadják azt mi egy nőnek kell?" És hasonlók.
Most őszintén, ezt mit jelent pontosan? Nők! Lányok! Hölgyek, nektek mi kell, hogy azt érezzétek, hogy egy pasi megadta nektek azt amire vágytatok? Nem azért kérdezem, mert egy lúzer lennék. Semmi gondom nincs. Csak így filozófiai síkon felmerült bennem ez a kérdés, hogy kinek mire van szüksége. xD Várom a válaszaitok!
Szeressen, fogadjon el, engem tartson a legjobb Nőnek, legyen önbizalma, saját véleménye, legyen őszinte és hűséges, határozott, legyen kedves, érzelmes, legyen visszahúzódóbb típus, figyeljen az egészségére, legalább annyira, hogy ne hízzon el, lehetőleg ne igyon és ne dohányozzon. Közel is lakik akkor az nekem az álompasi. *.*
20/l
Én olyat szeretnék,aki hasonlóan áll anyagilag mint én.Akkor probléma egy szál se! :) Ezen kívül legyen nálam magasabb úgy egy fejjel,ne legyen kicsi a válla,és legyen úgy 80-90kiló.
Kedves sms-t bármikor írhat ha épp eszébe jutok!Fel is hívhat amikor szeretne.Ha ahhoz van kedve,hogy álmomból felébresszen,mert magányos,akkor nyugodtan jöjjön át összebújni vagy bármi.A lényeg,hogy mindig azt csináljuk,amit közösen szeretnénk.Ha épp berúgni és d*gni,vagy bulizni akkor azt,ha csak sétálni órákat és várost nézni,akkor pedig azt!
Ne haragudjatok meg ti elozo valaszadok mert nincs igazatok.Nem a rosszfiukat kedvelem en de sajnos, ha van egy igazi jo fiu akkor annak mas hibaja van ami hatalmas, es pedig az, hogy nem tud felosseget vallalni es abbol ered mind az, hogy csak a rossz fiukat kedveljukmert csak azok vannak.
Nincs vallasztek.
00:31
Hogy lehet valaki egyszerre határozott és visszahúzódó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!