Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, férfiak! Mi kell a nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, férfiak! Mi kell a nőnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sokat hallom és olvasom mostanság a következőt: "Hol vannak a pasik akik megadják azt mi egy nőnek kell?" És hasonlók.

Most őszintén, ezt mit jelent pontosan? Nők! Lányok! Hölgyek, nektek mi kell, hogy azt érezzétek, hogy egy pasi megadta nektek azt amire vágytatok? Nem azért kérdezem, mert egy lúzer lennék. Semmi gondom nincs. Csak így filozófiai síkon felmerült bennem ez a kérdés, hogy kinek mire van szüksége. xD Várom a válaszaitok!

2011. okt. 1. 00:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
Pénz.
2011. okt. 1. 00:28
 2/17 anonim ***** válasza:

Szeressen, fogadjon el, engem tartson a legjobb Nőnek, legyen önbizalma, saját véleménye, legyen őszinte és hűséges, határozott, legyen kedves, érzelmes, legyen visszahúzódóbb típus, figyeljen az egészségére, legalább annyira, hogy ne hízzon el, lehetőleg ne igyon és ne dohányozzon. Közel is lakik akkor az nekem az álompasi. *.*

20/l

2011. okt. 1. 00:31
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

Én olyat szeretnék,aki hasonlóan áll anyagilag mint én.Akkor probléma egy szál se! :) Ezen kívül legyen nálam magasabb úgy egy fejjel,ne legyen kicsi a válla,és legyen úgy 80-90kiló.

Kedves sms-t bármikor írhat ha épp eszébe jutok!Fel is hívhat amikor szeretne.Ha ahhoz van kedve,hogy álmomból felébresszen,mert magányos,akkor nyugodtan jöjjön át összebújni vagy bármi.A lényeg,hogy mindig azt csináljuk,amit közösen szeretnénk.Ha épp berúgni és d*gni,vagy bulizni akkor azt,ha csak sétálni órákat és várost nézni,akkor pedig azt!

2011. okt. 1. 00:45
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Ne aggodalmaskodj ezen. Ők maguk sem tudják mi kell nekik, de tőlünk várják el. Vagy ha felteszed ezt a kérdést, jön a szeressen, becsüljön meg, legyen kedves stb. válasz, de ha megkapják, akkor az nem jó nekik.
2011. okt. 1. 00:58
 5/17 anonim ***** válasza:
63%
Igazat adok az elozonek. Ami a noknek tenyleg kell az erosen kulonbozik attol amirol azt hiszik hogy kell nekik. Ezert van az, hogy elvileg jofiukra vagynak, megis a rosszfiuk utan futnak. :)
2011. okt. 1. 01:13
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudjatok meg ti elozo valaszadok mert nincs igazatok.Nem a rosszfiukat kedvelem en de sajnos, ha van egy igazi jo fiu akkor annak mas hibaja van ami hatalmas, es pedig az, hogy nem tud felosseget vallalni es abbol ered mind az, hogy csak a rossz fiukat kedveljukmert csak azok vannak.

Nincs vallasztek.

2011. okt. 1. 07:36
 7/17 anonim ***** válasza:
26%
A nőnek jóképű és gazdag férfi kell. Minden más mellékes.
2011. okt. 1. 08:13
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát én jófiú vagyok és tudok felelősséget vállalni.
2011. okt. 1. 08:16
 9/17 anonim ***** válasza:
En nem haragszom, 07:36-os. :) Kerdes hogy te konkretan mit ertesz felelosseg alatt. Mert a megbizhatosag peldaul nem eppen a rosszfiuk sajatja.
2011. okt. 1. 10:43
 10/17 anonim ***** válasza:

00:31

Hogy lehet valaki egyszerre határozott és visszahúzódó?

2011. okt. 1. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!