Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, férfiak! Mi kell a nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, férfiak! Mi kell a nőnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sokat hallom és olvasom mostanság a következőt: "Hol vannak a pasik akik megadják azt mi egy nőnek kell?" És hasonlók.

Most őszintén, ezt mit jelent pontosan? Nők! Lányok! Hölgyek, nektek mi kell, hogy azt érezzétek, hogy egy pasi megadta nektek azt amire vágytatok? Nem azért kérdezem, mert egy lúzer lennék. Semmi gondom nincs. Csak így filozófiai síkon felmerült bennem ez a kérdés, hogy kinek mire van szüksége. xD Várom a válaszaitok!

2011. okt. 1. 00:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

en 07.36 os

tehat ha arrol lenne szo, hogy feleosseg vallalas

amikor mondod a parodnak evek utan, es persze jol mukodik minden szobahozod, hogy te szeretnel tobbet a kapcsolattol akkor o befosik es visszahuzodik, addig ok voltal neki, de ha tobbet akarsz akkor mar nem vagy erdekes egybol szamara arra jon ra, hogy se osszekotozes se semmi sot inkabb semmi de addig ok volt mindnene es imadott csak epen akkortol kezdve mar semmit nem akar

2011. okt. 1. 11:59
 12/17 anonim ***** válasza:
11:49 Visszahúzódót úgy értem, hogy nem nagy társasági ember, ettől még lehet valaki határozott.
2011. okt. 1. 15:31
 13/17 anonim ***** válasza:
11:59-es. Akkor hasonlora gondoltunk. Elhiszem hogy a jofiuk kozott is sokan megijednek a felelossegtol. A rosszfuk meg nem is ismerik. Ha nekik ilyesmit szoba hoztok, akkor latjatok utoljara.
2011. okt. 1. 17:16
 14/17 anonim ***** válasza:

"Nem a rosszfiukat kedvelem en de sajnos, ha van egy igazi jo fiu akkor annak mas hibaja van ami hatalmas, es pedig az, hogy nem tud felosseget vallalni es abbol ered mind az, hogy csak a rossz fiukat kedveljukmert csak azok vannak. "

Senki sem írt a rossz fiúkról egy árva szót sem. Csak a szokásos, neked olyan kell aki szeret, megbecsül stb érdekes módon mégis egy gyökér mellett kötsz ki, mert az átlagos srác unalmas. Úgy írod, mintha te tökéletes lennél és semmi hibád sem lenne.

2011. okt. 1. 21:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Tegnapelőtt 7:36-os hozzászóló válaszát lefordítom:

Csak a rosszfiúk jöhetnek számban,mint potenciális partner,a jófiúk nem is emberek a nők szemében.:S Erről ennyit.:S

2011. okt. 3. 16:04
 16/17 anonim ***** válasza:
bocsi en vagyok ujra 07.36 nem a rosszfiut szeretem nekem nem kell olyan, en sem vagyok azert hiba nelkul tudom jol e sjo fium volt csk megijedett nagyon a felelossegtol
2011. okt. 3. 18:59
 17/17 anonim válasza:
Pont ma olvastam hasonlót -" Nő vagyok, nem tudom mit akarok de megőrülök ha nem kapom meg" :))
2014. jún. 17. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!