Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellenek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek az ilyen srácok a nőknek?

Figyelt kérdés
Van rendes munkahelyem, egyedül élek, sok mindenről lehet velem beszélgetni, nyitott vagyok az új dolgokra. Nem vagyok bunkó, még az autóm ajtaját is kinyitottam a nőknek (Ezen többen meg is lepődtek. Láttam az arcukon, hogy ehhez eggyáltalán nincsenek hozzászokva). Állítólag nem is nézek ki rosszul, és akár hányszor próbálkoztam, sosem jött össze. Legutóbb is egy olyan csávót választott a kiszemelt hölgy, aki egy paraszt, minden nőt csak megb*szni akar. Bezzeg utána azt mondják, hogy az összes férfi egy disznó, engem meg le se szarnak, pedig én is tudnám őket legalább annyira szeretni. Min kellene változtatnom, hogy vonzóbb legyek számukra?

2015. aug. 2. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
Nem tudom, van-e még egy olyan nemzet, ahol így képesek az emberek versenyezni azon, hogy "kinek rosszabb".
2015. aug. 3. 12:02
 72/84 anonim ***** válasza:
Ez az egész világ "problémája", mindig is fog menni ezen a civakodás. Nem kell megint általánosítani, hogy "ezek a magyarok már csak ilyen rosszindulatúak"! :)
2015. aug. 3. 12:53
 73/84 anonim ***** válasza:
6%

Kérdező! Dehogy van oda a fiatalságod, még épp csak elkezdődött! Majd 30 évesen sírj ezen, bár még harminc évesen is lazán a 20-25 éves lányokat szédítheted.

Én mit mondjak a 37 évemmel hasonló helyzetben? Nekem tényleg odavan már a fiatalságom, már kezdek csúnyulni, a bankszámlám csak hízik (mert a kutyának se kellek, így megmarad nekem), az eladósorban lévő nőknek (20-25 évesek) már túl öreg vagyok, az öreg nők (30+) meg már csak a selejt. Ez utóbbi tényt számos eset bebizonyította már, ami miatt már kerülöm is őket. Nem kell több vén lelki sérült.

2015. aug. 3. 15:57
 74/84 anonim ***** válasza:
17%

10:38, ebben a cikkben is bőven akadt önellentmondás. Például ez itt:

"4. Azt mondod, amit hallani akarok

NE. NE. NE. Nem kell olyanokat mondanod, amiket hallani szeretnék. Nagyon unalmas. Perceken belül ásítozni fogok. Ha bármit mondok, bólintasz rá? Még rosszabb. Mondd azt, amit gondolsz, és ne állíts valamit, amit egy percig sem gondoltál komolyan. Vitatkozz velem, legyen véleményed, tudd, hogy mit akarsz. Ha rejtegetned kell a személyiségedet, akkor ott komoly bajok vannak."

Semmi gond nincs, nye problemá, mindig kimondom az őszintét. Ezért vagyok még mindig szingli :DDDD

2015. aug. 3. 16:08
 75/84 anonim ***** válasza:
100%

Az őszinteség és a bunkóság között is van különbség, ezt ne felejstd el!

Ha egy fiú nem tetszett nekem, sose bántottam meg, egyszerűen csak elmondtam egyenesen, hogy nekem nem az esetem, de nem azt mondtam rá, hogy bűnronda. Nem akartam sose, hogy rosszul érezze magát, így mellette a jó tulajdonságát rögtön felhoztam. Mivel szellemileg egy szinten voltunk, így nem okoztam neki csalódást. Elfogadta és tiszteletben tartotta. Gyerekkori barátom ez a srác, nagyon jókat beszélgetünk, ha összefutunk, nincs most barátnője (korábban már volt), de nem siránkozik, nincs letörve.

Próbál pozitívan gondolkozni, amitől szinte sugárzik. Csajozgat, de egyelőre nem akar kapcsolatot.

2015. aug. 3. 17:19
 76/84 anonim ***** válasza:
Kérem, ne nevezzük már a 30+ nőket véneknek! Én nem vagyok annyi éves, de az ő nevükben vágnálak most pofán. :)
2015. aug. 3. 17:20
 77/84 anonim ***** válasza:
0%
Én is úgy hallottam hogy 30 felett már milf az illető. Nemtudom, ez mennyire elterjedt vagy igaz, de több "irányból" is mondták már.
2015. aug. 3. 17:27
 78/84 anonim ***** válasza:

Amúgy az a vicces, hogy itt gyakorin már rengeteg privát üzenetet kaptam más pasiktól. Kicsit elbeszélgettünk, de nem volt komolyabb egyikből sem, mivel barátom van, mégis a többségével megtaláltam az összhangot és jókat tudtunk beszélni egy témáról (általában segítettem nekik, vagy éppen nekem segítettek ők). Akkor ők mind egyedi esetek voltak, kivételek? Ti pedig egytől-egyig azok a fiúk, akik mindig csak a pofonokat kapták? Nekem ez olyan furcsa. Biztos bevonzom a jót, vagy nem tudom.

Ti az egészhez rosszul álltok hozzá és itt kezdődik a probléma. Folyamatosan beleköt valaki a mondandómba, hiába próbálok segíteni. Ha szépen fogalmazok az a baj, ha már kicsit nyersen, akkor meg én is egy büdös k*csög vagyok.

Kaptam egy privátot erről a kérdésről tegnap. A srác full felszínesnek mondja a lányokat. Kezdeném azzal, hogy szinte se egy rendes köszönés, se egy mosolygós jel, hogy legalább látatlanba valami kedvességet lássak belészorulni nem volt. Elmondtam neki, hogy barátom van, nem akarok találkozni. Mi jött ki ebből? Hogy én vagyok a sz*r, mert hogy kifogásokat keresek, stb. LOL :D

Már eleve olyan visszataszító volt a stílusa, hogy ha barátom nem lenne SE találkoznék vele. De elfogadom, hogy ezért is én vagyok a hibás, na mindegy. :/

2015. aug. 3. 17:29
 79/84 A kérdező kommentje:
Hú, mi volt itt míg oda voltam melózni... Végig olvastam az összes hozzászólást. Abban egyet értek, hogy ha valaki nem vonzódik valakihez, akkor inkább ne is randizzanak, annak tényleg semmi értelme. Ha nem ismerek egy lányt, akkor én sem randiznék vele ha nem tartom vonzónak, de elő fordult már olyan velem, hogy a kinézete először nem tetszett, de ahogy jobban megismertem, én el tudtam volna képzelni vele egy párkapcsolatot. Viszont az egy kicsit zavar, hogy egy olyan csávóval jön össze a kiszemelt hölgy, aki csak kihasználja, mikor én komolyan tudnám szeretni, de valamiért nem vagyok vonzó számára. Olyan, mintha az lenne a menő, aki szórja a pénz ész nélkül. Volt ilyen a kocsmában elég sok, és elmondanám, hogy tőlem idősebbek nem tartottak ott az életben ahol most én. Akkor mégis mi értelme? Lehet, hogy ezáltal több kapcsolatuk volt, de a munkájuk sem volt jobb mint az enyém, autójuk sem volt, volt aki még a szüleivel élt. Én nem akarom elitélni a nőket, de nekem nem kellene egy olyan lány aki szórja a pénzt. Akkor sem ha vonzó számomra, hisz kapásból nem illünk össze. De mégis hol találnék olyan lányokat akik értékelik az udvariasságot és az ehhez hasonló dolgokat?
2015. aug. 3. 19:15
 80/84 anonim ***** válasza:
24%

78:

Óóó igen, ez a legszebb, hogy mikor egy csajnak van pasija, akkor hirtelen minden más csávóval el tud tök jól dumcsizni. Persze csak semleges témákról, amikről egy barátnővel beszélne. Ebből lesznek a csodás barátzónás csávók, akiknek el lehet sírni, ha a kanod épp bánt téged. A közös bennük, hogy nincs esélyük nálad, már csak azért is, mert van pasid. De valószínűleg amúgyse lenne.

2015. aug. 3. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!