Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek az ilyen srácok a nőknek?
29 év alatt ki van zárva hogy valaki végig csak rossz helyen keresgéljen. És nem, nem sikerül "kikisérletezni", mert mindenütt ugyanaz az eredmény fogadott. Véletlen egybeesés lenne?
Na, esetleg valami hasonlóan frankó ötlet? :) A Szaturnuszon még nem keresgéltem, lehet ott bújkálnak a normális nők?
Érdekes ugye? Én is nagyjából ebben a cipóban járok, bár szűz már nem vagyok, és volt az életemben egy másfél napig viszonzott plátói szerelem.
A mai férfi recept, amit magunkra kellene erőltetni a következő:
- Gyúrd ki magad bucira, ha a seggedet nem tudod kitörölni a kirakat-izmaidtól, az se baj
- Ezt a látszólagos testi fölényt kihasználva használj ki és alázz mindenkit, aki látszólag gyengébb nálad, főleg fizikailag és esztétikailag
- Légy egoista, ez nagyon fontos, a gyönyörű deltáidat wc-re menet is feszítsd be magadnak négyszer, és csodáld milyen gyönyörű is vagy
- Egyszerre fűzz 4-5 csajt, akik persze egymás létezéséről ne tudjanak. Ha van nyaralód, egymás utáni napokon is elhívhatod egyesével őket egy jó kis kufircra
- Csapass a bamba fejedre egy YOLOSWAG sapit, vegyél egy napszemcsit és járj kivágott pólókba (lehetőleg rózsaszínbe), mer' ez a menő
- És ami még nagyon fontos, légy önző. Tojd le mások érdekeit, ne tisztelj senkit, bánj az emberekkel úgy, mint a kutyáiddal. Ők futnak utánad futni, mert valami rejtélyes oknál fogva úgy fogják vélni, te erős és menő ember vagy
Aki ezeket be tudja tartani, az soha nem lesz egyedül, erre most rátennék egy nagyobb összeget. A nők bomlanak majd értetek. Aki meg nem tud ilyen lenni, az meg jöhet velem irogatni gyk-ra. ;)
Szerintem lehet ott vannak a számodra normális nők, nézd már meg, és ha lehet maradj is ott. :)
Mi addig itt maradunk, jó itt nekünk.
Amúgy én biztos egy űrlény vagyok, mert találtam magamnak pasit, akivel már 4 éve együtt vagyok.
Nem tudom miért vagytok ennyire elkeseredve, úgy beszéltek, mintha egyetlen nő létezne, aki már rég le van foglalva és most vége mindennek, értelmetlen az élet. Biztos könnyebb kifogásokat keresni, meg siránkozni, ahelyett, hogy változtatnátok valamin. :) De nem kell a yoloswag sapka, vagy micsoda. Csak tudjátok azt nem értem, hogy ha ennyire tisztában vagytok mi kell a nőnek, miért nem teszitek azt? Értem most itt ez alatt pont a sapkát. Mert az egyik válaszoló szentül meg van győződve, hogy ez kell. Hát akkor ha kell nő, vegyél olyat. :D De inkább ne égesd le magad!
"Szerintem lehet ott vannak a számodra normális nők, nézd már meg, és ha lehet maradj is ott. :)
Mi addig itt maradunk, jó itt nekünk."
Jellemző, hogyha a nők/feministák kifogynak az érvekből, akkor elkezdenek köpködni a "gyengébbre"... Szánalmas!
Már kb a 4. válaszoló is a nők ellen szól...
Én nem a férfiak ellen szólok, csak azt nem értem, hogy ha nektek egy kicsit is meg kéne változnotok, ahhoz, hogy egyáltalán szóba álljatok valakivel, azt miért kell úgy felfogni, hogy "na, király, lehetek papucs ennek a nőnek", meg "teljesen megakarnak változtatni, nem értem miért nem tudnak elfogadni így, ahogy vagyok".
Fejezzétek már be!!!!!
Nőből vagyok, van párom, és ahhoz, hogy egy párkapcsolat működjön kompromisszumokat kell kötni, néha engedni kell egyiknek-másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!