Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellenek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek az ilyen srácok a nőknek?

Figyelt kérdés
Van rendes munkahelyem, egyedül élek, sok mindenről lehet velem beszélgetni, nyitott vagyok az új dolgokra. Nem vagyok bunkó, még az autóm ajtaját is kinyitottam a nőknek (Ezen többen meg is lepődtek. Láttam az arcukon, hogy ehhez eggyáltalán nincsenek hozzászokva). Állítólag nem is nézek ki rosszul, és akár hányszor próbálkoztam, sosem jött össze. Legutóbb is egy olyan csávót választott a kiszemelt hölgy, aki egy paraszt, minden nőt csak megb*szni akar. Bezzeg utána azt mondják, hogy az összes férfi egy disznó, engem meg le se szarnak, pedig én is tudnám őket legalább annyira szeretni. Min kellene változtatnom, hogy vonzóbb legyek számukra?

2015. aug. 2. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy milyen nőknél próbálkozol, de szerintem ezek teljesen jó tulajdonságok. Vagyis számomra.

Ez egy ördögi kör...Én ilyesmi férfiakat kedvele és mégis az ellenkezője akad mindig rám. :S

2015. aug. 2. 17:54
 2/84 anonim ***** válasza:
35%
Megint rinyálásnak és sírásnak fogják minősíteni a kérdésed pedig csak a tapasztalatod írtad le. Mindjárt megkapod a rossz kisugárzásod, a testtartásod, a stílusod és az ehhez hasonló szokásos szöveget.
2015. aug. 2. 17:55
 3/84 anonim ***** válasza:
29%
én sem kellek senkinek (N)
2015. aug. 2. 17:56
 4/84 anonim ***** válasza:
18%
Mert nem vagy egy macsó,bunkó.
2015. aug. 2. 17:58
 5/84 anonim ***** válasza:
Semmin. A jót leginkább az fogja értékelni, aki már tudja, mi az a rossz. Egy bunkó, röptében a legyet típus a szövegével, kiállásával átmenetileg megbolondíthatja a tapasztalatlan, romantikus filmeken és tündérmeséken szocializálódott nőt (férfit), de utána csak a legbutábbak esnek ismét ugyanabba a hibába, inkább a te típusodat fogják értékelni. Persze lehet, többségében nem a húszas éveik elejére szerzik meg ezt a tapasztalatot.
2015. aug. 2. 17:58
 6/84 anonim ***** válasza:
65%

Ha valaki nem érez semmit, azon nem tudsz változtatni, de ezek, nem rossz tulajdonságok benned.

Hány éves vagy, és hol próbálkozol? Nem lehet, hogy rágörcsölsz? Mert az viszont zavaró tud lenni. Amúgy meg vedd lazán, amíg nem vagy szerelmes senkibe, jöhet a következő.

2015. aug. 2. 18:02
 7/84 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok. Egy éve költöztem Egerbe, az előző lakótársammal jártam ida-oda. Én az ittas vezetést is bevállaltam, hogy ne rontsak el egy tök jó estét. Aztán elköltöztem és én utána is kerestem a volt lakótársam, de nem sikerült tartani a kapcsolatot, pedig 12 perc sétára költöztem csak. A kocsmában sem sikerült összebarátkoznom senkivel sem.
2015. aug. 2. 18:07
 8/84 anonim ***** válasza:

23 évesen én is hasonlóan viselkedek a nőkkel mint a kérdező van munkám egy szakadt kocsim de van életem is :D

sajnos akárkihez sodor az élet nem jön össze a dolog...

Igaz nekem is van kiszemeltem, de van h a szexig is eljutok és mégsem kellek, pedig azon a téren sem lehet panasz :/

Pasiként én mondom nem csak dugni akarok hanem párt akarok magamnak :)

2015. aug. 2. 18:08
 9/84 anonim ***** válasza:
42%

Mert a nők felszínesek, Kérdező. Nekik a pasi státusszimbólumként is funkciónál, akivel fel lehet vágni a többi nő, meg úgy egyáltalán, a világ előtt. Na meg persze akinek jó vastag a bankszámlája. Az ő szemükben a tapló, paraszt, neveletlen viselkedés "vagány" meg "domináns", és az olyan "cukcsyhhhhh". Az emberséges, tisztelettudó pasi az unalmas, semmitmondó.

Aztán ugyanezek a nők mennek hisztizni Nők lapja cafébe meg cotcotra hogy a domináns férfiistenük, amikor hazaér, két egyforma csárdáspofonnal köszön, mert nincs kész a vacsora, és hogy a férfiak micsoda szemétállatok, fúj, monnyonle. Hát cicukáim, nektek kellett domináns alfahím, tessék, lehet örülni neki, úgy kell nektek. Egy szikrát nem sajnálom egyiket se, azt kapják amit érdemelnek.

2015. aug. 2. 18:20
 10/84 anonim ***** válasza:
62%
Ittas vezetés, kocsmázás? Eger környékén ez a menő?
2015. aug. 2. 18:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!