Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek az ilyen srácok a nőknek?
Nem tudom, hogy milyen nőknél próbálkozol, de szerintem ezek teljesen jó tulajdonságok. Vagyis számomra.
Ez egy ördögi kör...Én ilyesmi férfiakat kedvele és mégis az ellenkezője akad mindig rám. :S
Ha valaki nem érez semmit, azon nem tudsz változtatni, de ezek, nem rossz tulajdonságok benned.
Hány éves vagy, és hol próbálkozol? Nem lehet, hogy rágörcsölsz? Mert az viszont zavaró tud lenni. Amúgy meg vedd lazán, amíg nem vagy szerelmes senkibe, jöhet a következő.
23 évesen én is hasonlóan viselkedek a nőkkel mint a kérdező van munkám egy szakadt kocsim de van életem is :D
sajnos akárkihez sodor az élet nem jön össze a dolog...
Igaz nekem is van kiszemeltem, de van h a szexig is eljutok és mégsem kellek, pedig azon a téren sem lehet panasz :/
Pasiként én mondom nem csak dugni akarok hanem párt akarok magamnak :)
Mert a nők felszínesek, Kérdező. Nekik a pasi státusszimbólumként is funkciónál, akivel fel lehet vágni a többi nő, meg úgy egyáltalán, a világ előtt. Na meg persze akinek jó vastag a bankszámlája. Az ő szemükben a tapló, paraszt, neveletlen viselkedés "vagány" meg "domináns", és az olyan "cukcsyhhhhh". Az emberséges, tisztelettudó pasi az unalmas, semmitmondó.
Aztán ugyanezek a nők mennek hisztizni Nők lapja cafébe meg cotcotra hogy a domináns férfiistenük, amikor hazaér, két egyforma csárdáspofonnal köszön, mert nincs kész a vacsora, és hogy a férfiak micsoda szemétállatok, fúj, monnyonle. Hát cicukáim, nektek kellett domináns alfahím, tessék, lehet örülni neki, úgy kell nektek. Egy szikrát nem sajnálom egyiket se, azt kapják amit érdemelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!