Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeket a dolgokat érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a dolgokat érdemes titkolnom ismerkedéskor, vagy jobb, ha mielőbb megtudja az a pasi, akivel ismerkedem?

Figyelt kérdés

-közel 25 éve, 11 éves korom óra pokoli erős menstruációs fájdalmakkal élek, többször ájultam el, a vérzésem alatt legtöbbször folyamatos hasmenés-hányás kínoz az extrém görcsök és rosszullét mellett, ennek hátterében vélhetően az endometriózisom áll, várom a sorom, hogy sorra kerüljek a műtétre

- nem volt még igazán hosszú kapcsolatom 36 évesen sem, szinte mindegyik kapcsolatom csak 1-1,5 évig tartott, a legtöbbször én szakítottam

- nagyon nagy szeretetigényem van, amiből eddig minden kapcsolatomban konfliktus volt, sok-sok ölelésre, bújásra, csókra, puszira van szükségem naponta, abból érzem, hogy igazán szeretnek, az ajándékok egyáltalán nem hoznak lázba

- évekkel ezelőtt volt egy nagyon súlyos autóbalesetem, amit a csodával határos módon zúzódásokkal és agyrázkódással megúsztam (nem én vezettem), azóta nem szívesen ülök be senki mellé, akkor érzem magam biztonságban, ha én vezetek, általában ezt azzal indokolom, hogy úgy érzem kell még a gyakorlás, vagy szimplán csak kímélni akarom a másikat, látom, hogy fáradt (valójában 17 éves korom óta rendszeresen vezetek)

#ismerkedés #titok #titkolnivaló
dec. 28. 21:12
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:

Ébreszted puszival? Menj már valahova. Még büdös szájjal is mást csókolgatni. XD

Nem vagy normális. Sajnálom én is a pasijaid.

dec. 29. 12:27
 62/66 anonim ***** válasza:

Nem kell a mellébeszélés. Nem azért akarnád kezeltetni a horkolását, mert figyelsz az egészségére.

Csak és kizárólag saját magad miatt kezeltetnéd, mert idegesítene a horkolás. Ennyi.

dec. 29. 12:34
 63/66 anonim ***** válasza:
Gyerekek sok fszságot olvastam már itten, a legelső helyen az a csaj van aki a pasit sehogyan se elégítené ki szexen kívül 1 évig és nem érne hozzá a péniszhez. Ez a kérdező sem piskóta. Buborékban él és bár mindig akad férfi aki kipukasztja neki ő akkor is ragaszkodik az irreális igényeihez. Tudja, hogy szeretet és figyelemhiányos, de arra már nem hajlandó, hogy ne mást szívjon le az életről mellette mert ahhoz egoista. De ő akar komoly párkapcsolatban lenni. No comment. 🤦
dec. 29. 12:39
 64/66 anonim ***** válasza:

Jaj én is emlékszem arra a kérdésre. Kiakasztó volt tényleg.

Amúgy igen a mostani kérdező is durva nagyon. Elvárni naponta több alkalommal, hogy egymáson tekeredjenek mint a kígyó egyáltalán nem normális hiszen azzal köti össze hogy csak akkor szereti a férfi.

Egyáltalán nem látja, hogy azért nem volt része soha hosszú távú kapcsolatban mert olyan dolgot vár el ami kivitelezhetetlen és nincs törvényszerűen összefüggésben maga a szeretet kifejezésében.

Követelni pedig sose vezet jó útra, inkább visszafelé sül el.

Bár a kérdező inkább lepattintja. Sőt le merem fogadni ha akadna olyan hülye aki eleget tenne neki ő megunná hiszen keresi a lángoló időszakot mert szerinte az jelenti a szeretetet.

Fogalma sincs arról mit jelent az a szó és nem is fogja megtapasztalni soha!

dec. 29. 12:52
 65/66 A kérdező kommentje:

62-es: De, elsősorban a saját egészsége miatt. Ahogy a rendszeres, évente történő bőrgyógyászatra, szemészetre, nagylaborra, félévente történő fogorvoshoz menés is alapvető fontosságú mindenkinek.

64-es: Épp ezt szeretném, hogy ne azért öleljen meg, adjon puszit vagy csókot, mert tudja, hogy nekem ez mennyire fontos, hanem azért, mert neki is hasonlóan prioritás, mint nekem. Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet életünk végig rózsaszín ködben élni, de nem törvényszerű, hogy pár év elteltével redukálódjanak a testi érintkezések.

dec. 29. 13:57
 66/66 anonim ***** válasza:
Kérdező én szìvesen megismertelek volna de sajna nem akarsz ismerkedni pedig nekem is hasonló szeretet igényem lenne, nem sok fizikai vagy akár lelki szeretetben volt részem eddig. Viszont nem vàlaszolsz szóval inkább nem figyelem tovàbb a kérdést.
tegnapelőtt 09:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!