Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeket a dolgokat érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a dolgokat érdemes titkolnom ismerkedéskor, vagy jobb, ha mielőbb megtudja az a pasi, akivel ismerkedem?

Figyelt kérdés

-közel 25 éve, 11 éves korom óra pokoli erős menstruációs fájdalmakkal élek, többször ájultam el, a vérzésem alatt legtöbbször folyamatos hasmenés-hányás kínoz az extrém görcsök és rosszullét mellett, ennek hátterében vélhetően az endometriózisom áll, várom a sorom, hogy sorra kerüljek a műtétre

- nem volt még igazán hosszú kapcsolatom 36 évesen sem, szinte mindegyik kapcsolatom csak 1-1,5 évig tartott, a legtöbbször én szakítottam

- nagyon nagy szeretetigényem van, amiből eddig minden kapcsolatomban konfliktus volt, sok-sok ölelésre, bújásra, csókra, puszira van szükségem naponta, abból érzem, hogy igazán szeretnek, az ajándékok egyáltalán nem hoznak lázba

- évekkel ezelőtt volt egy nagyon súlyos autóbalesetem, amit a csodával határos módon zúzódásokkal és agyrázkódással megúsztam (nem én vezettem), azóta nem szívesen ülök be senki mellé, akkor érzem magam biztonságban, ha én vezetek, általában ezt azzal indokolom, hogy úgy érzem kell még a gyakorlás, vagy szimplán csak kímélni akarom a másikat, látom, hogy fáradt (valójában 17 éves korom óta rendszeresen vezetek)

#ismerkedés #titok #titkolnivaló
tegnap 21:12
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ezeket a dolgokat inkább kezeltetni kellene, mert egyik sem egészséges. Mentális, lelki is fizikai tüneteid is vannak. Nem biztos, hogy az ismerkedés a megfelelő megoldás. Inkább a terápia.
tegnap 21:14
 2/64 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb.
 3/64 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme titkolni csak egymás idejét pazarolnád
 4/64 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem lassan vezesd fel ne rögtön az első randin.

Egyébként ezek nem rossz dolgok szóval ne paràzz.

tegnap 21:15
 5/64 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mik vannak 🤔

Szomorú 😔

tegnap 21:15
 6/64 A kérdező kommentje:
1-es: 21 éves korom óta járok pszichológushoz.
tegnap 21:16
 7/64 anonim ***** válasza:
29%

Nagyon nagy szeretetigény hogy lehet konfligtus?

Nem tudom elképzelni max ha szex az totàl nincs csak bújás nah az kellemetlen lehet.

tegnap 21:17
 8/64 A kérdező kommentje:
7-es: Alvásnál például, hogy nem tud úgy aludni, ha szorosan bújok hozzá, melegítem nyáron.
tegnap 21:18
 9/64 anonim ***** válasza:
60%
Hát talán nagy forróságban lehet kellemetlen de nekem simàn jöhetne.
tegnap 21:21
 10/64 anonim ***** válasza:
60%

"nagyon nagy szeretetigényem van, amiből eddig minden kapcsolatomban konfliktus volt, sok-sok ölelésre, bújásra, csókra, puszira van szükségem naponta"

Ez a legnagyobb probléma. Oké, hogy megcsókol, megölel naponta, de hányszor? Mert ha azt szeretnéd, hogy rajtad lógjon folyamatosan és semmi külön töltött ideje ne legyen jóformán az nagyon nem jó. Másrészt ha féltékeny leszel azonnal ha csak szóba áll más nővel az sem mesés.

A szeretethiányt nem lehet pótolni más személlyel mert a valódi probléma benned gyökerezik. Nem szereted saját magad és másra van szükséged, hogy értékesnek, szeretve érezd magad ami nagyon önző dolog.

"azóta nem szívesen ülök be senki mellé, akkor érzem magam biztonságban, ha én vezetek, általában ezt azzal indokolom, hogy úgy érzem kell még a gyakorlás, vagy szimplán csak kímélni akarom a másikat"

Ez is csal rólad szól! Pedig olyan nem lesz, hogy majd csak te vezetsz és a férfi csak hagyja.

Úgyhogy vagy más pszichológus után kell nézned, vagy inkább ne ismerkedj komoly párkapcsolati céllal.

tegnap 21:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!