Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeket a dolgokat érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a dolgokat érdemes titkolnom ismerkedéskor, vagy jobb, ha mielőbb megtudja az a pasi, akivel ismerkedem?

Figyelt kérdés

-közel 25 éve, 11 éves korom óra pokoli erős menstruációs fájdalmakkal élek, többször ájultam el, a vérzésem alatt legtöbbször folyamatos hasmenés-hányás kínoz az extrém görcsök és rosszullét mellett, ennek hátterében vélhetően az endometriózisom áll, várom a sorom, hogy sorra kerüljek a műtétre

- nem volt még igazán hosszú kapcsolatom 36 évesen sem, szinte mindegyik kapcsolatom csak 1-1,5 évig tartott, a legtöbbször én szakítottam

- nagyon nagy szeretetigényem van, amiből eddig minden kapcsolatomban konfliktus volt, sok-sok ölelésre, bújásra, csókra, puszira van szükségem naponta, abból érzem, hogy igazán szeretnek, az ajándékok egyáltalán nem hoznak lázba

- évekkel ezelőtt volt egy nagyon súlyos autóbalesetem, amit a csodával határos módon zúzódásokkal és agyrázkódással megúsztam (nem én vezettem), azóta nem szívesen ülök be senki mellé, akkor érzem magam biztonságban, ha én vezetek, általában ezt azzal indokolom, hogy úgy érzem kell még a gyakorlás, vagy szimplán csak kímélni akarom a másikat, látom, hogy fáradt (valójában 17 éves korom óta rendszeresen vezetek)

#ismerkedés #titok #titkolnivaló
dec. 28. 21:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon fura, hogy évek óta jársz pszichológushoz, és mégis itt kérdezed meg ezeket.... Nekem az lenne a minimum, hogy ezekről beszélgetek a pszichológusommal. Főleg évek alatt!!

Azt sem értem, hogy 36 éves korodra még miért nem jutottál el a műtétig, ha ekkora fájdalmaid vannak!

Szerintem erről csak akkor beszélj az elején, ha épp menstruáció idején hívna el valahova. Ja, az első alkalmakkor még ilyenkor sem kell, lehet annyit mondani, hogy most nem érsz rá. Nem kell minden kínunkkal rögtön elárasztani a másikat.

De igazából mindegyikről, amiket leírtál azt gondolom, hogy nem kell rögtön mindennel leterhelni a másikat... ne akarj rögtön utasításokat összegezni felé, hogy neked ez kell, az kell, amaz kell, úgyhogy tudja, hogy viselkedjen.... Ez úgy működik, hogy ismerkedni kellene, és ha nem úgy bánik veled, ahogy neked jó, akkor nem kell folytatni. Nem rajta kell számonkérni, hogy már pedig neked szeretethiányod van, ezért kérvényezed, hogy ölelgessen, stb...

Amúgy ha évek alatt a pszichológus nem segített hozzá, valami egészséges féle kötődés kialakításához, lehet ideje lenne váltani...

dec. 29. 00:46
 42/66 anonim ***** válasza:
0%
Ha gyereked lenne, egy perc szabadidőd sem lenne a puszikra, örülnél, ha alszol 5-6 órát, nem még simogatást igényelni. Nem igényelnél te semmit, csak az alvást.
dec. 29. 03:35
 43/66 anonim ***** válasza:
40%

Bele se merek gondolni,ha a pasid külön hálószobát szeretne. 😄

Mi van, ha horkol? Vagy te kezdesz el horkolni?

dec. 29. 03:45
 44/66 anonim ***** válasza:

Most miért nincs itt a sok okos aki szerint a pszichológus a megoldás mindenre??

Kérdező, benned elég komoly zavar. Mondták itt, hogy szeretet hiány, de lehet inkább bizalom és elfogadás hiány amit a szeretettel éreznél kompenzálva.

Sajnos elég problémás, hogy úgy tűnik te nem szeretnél változtatni, bocs de az nem teljesítmény részedről, hogy egy műtét után nagykegyesen hajlandó vagy eltekinteni párod akármilyen kötelezettségétől... És ha jól értem nem csak változtatni nem szeretnél, hanem elvárnád, hogy az átlag feletti igényeidet automatikusan teljesítsék.

Szerintem egy erős, stabil kapcsolat egyébként gyógyíthatná, csökkenthetné a problémáid. Viszont egyrészt biztosan tenned kéne neked is, másrészt azért nagy kérdés, hogy neked milyen egyéb elvárásaid vannak ... Ja és mindezeken kívül még veszett nagy kérdés, hogy a problémáidon kívül milyen értékeid vannak... külső, szexualitás, viselkedés, értelem, stb..... Mert legyünk őszinték, erre amit leírtál nem fogsz találni macsó alfahímet még ha extra jó is vagy... ha pedig csak átlagos vagy és csak olyan amíg nincs jobb jó leszel jelleggel vannak melletted akkor pláne sosem fogod érezni azt a szeretetet, bizalmat, amire vágysz.

dec. 29. 03:51
 45/66 anonim ***** válasza:
28%
44) Van olyan fèrfi,akinek ő maga lesz a legnagyobb érték pont azért amilyen. Mert neki is ugyanennyi és ugyanilyen szeretetigénye van.
dec. 29. 05:35
 46/66 anonim ***** válasza:

44 a bizalomhiány alapja a szeretethiány...valahonnan nem kapta ezt meg, ezért nem bízik senkiben és ezért tapad az emberre.

45 igen a két ősbizalom hiánytól szenvedő ember egymásra talál. Biztos nagyon jó vége lesz. Az élet tudod nem egy romantikus film...

dec. 29. 06:43
 47/66 A kérdező kommentje:

41-es: A pszichológusommal is átbeszéljük ezeket, de az övé 1 nézőpont, itt meg írtok rengetegen. 16. nőgyógyász találta meg, hogy mi a probléma, addig rengeteg pénzt elköltöttem, sok orvos lerázott annyival, hogy biztos genetikai hajlam, szedjek fájdalomcsillapítót, széntablettát olyankor. Úgy éreztem, hogy senki nem hisz nekem, hogy tényleg elviselhetetlen fájdalmaim vannak olyankor. A műtétre sajnos hosszú várólista van, nincs közel 2 millió Ft megtakarításom arra, hogy soron kívül megműtsenek.

42-es: Nem szeretnék gyereket már, fiatal anyuka akartam volna lenni, ez nem jött össze, most már idősnek érzem magam hozzá.

43-as: A horkolás nálam kizáró ok, nem jönnék össze olyannal, aki horkol, nem tudnék pihenni mellette, a legapróbb neszre is felébredek.

dec. 29. 07:51
 48/66 anonim ***** válasza:

Most belegondolok, hogy néha a párom horkol, és mennyire szokott zavarni!

Most kiderült, hogy szakítanom kellett volna vele, én hülye meg csak kiküldtem addig a másik szobába aludni. Mondjuk most már nem horkol, de majd ha megint elkezdi, akkor szakítok. Hiszen ez kizáró ok, mellette más tulajdonságát figyelembe se veszem, sőt, a horkolás a szerelmet is felülírja!

:)

Anyukám... Úgyis fogsz találni magad mellé egy balféket, akinek nem jutott más, de már előre sajnálom. Élete legrosszabb 1,5 éve lesz.

dec. 29. 07:57
 49/66 anonim ***** válasza:

Kérdező ha pénz kell rosszlànyok.

Napi 100 000 ft simàn össze jöhet és még kapsz érintést is jó mondjuk mást is....

dec. 29. 08:00
 50/66 A kérdező kommentje:
49-es: Diplomás, stabil munkahellyel rendelkező nőként nem életcélom prostituálttá válni. Nem tudnék pénzért számomra nem vonzó férfiakkal szexuális kapcsolatot kialakítani. Nem minden a pénz.
dec. 29. 08:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!