Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket a dolgokat érdemes titkolnom ismerkedéskor, vagy jobb, ha mielőbb megtudja az a pasi, akivel ismerkedem?
-közel 25 éve, 11 éves korom óra pokoli erős menstruációs fájdalmakkal élek, többször ájultam el, a vérzésem alatt legtöbbször folyamatos hasmenés-hányás kínoz az extrém görcsök és rosszullét mellett, ennek hátterében vélhetően az endometriózisom áll, várom a sorom, hogy sorra kerüljek a műtétre
- nem volt még igazán hosszú kapcsolatom 36 évesen sem, szinte mindegyik kapcsolatom csak 1-1,5 évig tartott, a legtöbbször én szakítottam
- nagyon nagy szeretetigényem van, amiből eddig minden kapcsolatomban konfliktus volt, sok-sok ölelésre, bújásra, csókra, puszira van szükségem naponta, abból érzem, hogy igazán szeretnek, az ajándékok egyáltalán nem hoznak lázba
- évekkel ezelőtt volt egy nagyon súlyos autóbalesetem, amit a csodával határos módon zúzódásokkal és agyrázkódással megúsztam (nem én vezettem), azóta nem szívesen ülök be senki mellé, akkor érzem magam biztonságban, ha én vezetek, általában ezt azzal indokolom, hogy úgy érzem kell még a gyakorlás, vagy szimplán csak kímélni akarom a másikat, látom, hogy fáradt (valójában 17 éves korom óta rendszeresen vezetek)
Értem én nagyon jól. Körülötted forogjon mert ha nem teszi meg kidobod. De jól teszed legalább talál normális nőt maga mellé aki nem várja el, hogy állandóan mint a ragasztó a férfi rá ragadjon. Tiszta nevetséges, hogy nyáron amikor majd meghalsz a melegben hozzád bújva aludjon el, sőt még télen is. Jó, hogy nem az a kívánságod, hogy egész éjszaka átölelve aludjon veled és álmában puszilgasson mert csak úgy hiszed el, hogy szeret. Beteges az egész hozzáállásod. Egyáltalán nem meglepő, hogy nincs párod.
A szeretetet, törődést millió fajta képen ki lehet fejezni.
Nagyon sokat fogsz elérni azzal, hogy naponta babusgat mintha a gyereke lennél, de amikor fetrengsz a lázban ő elmegy bulizni, vagy pont kidobtak munkahelyről és egyáltalán nem zavarja, hogy szomorú vagy, de azért eljátssza pont az öleléssel, hogy mennyire szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!