Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik országban érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik országban érdemes feleséget keresni, aki hajlandó lenne család alapításra és házasságra?

Figyelt kérdés

nov. 4. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Akármelyikben.
nov. 4. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Észak-Korea
nov. 4. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Fekete-Afrikában vagy valamelyik elmaradottabb muszlim országban. Ők a leg-hagyományosabb illetve családközpontúbbak.
nov. 4. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Na ezen már én is elgondolkodtam, mert itt Mo-n ez egyre nehezebb. Nem hogy a házasság, az ismerkedés is.

Elmesélek egy történetet. :

A nyáron külföldön voltam 3 napot munka ügyben. Elég sok szabadidőm volt, sétáltam, üzletekbe jártam, stb.

Kb 4-5 olyan helyzet adódott, hogy tudtam volna ismerkedni, mert viszonozta a hölgy a szem kontaktust.

Itthon, 4 éve keresek társat.

Mit gondoltok hány alkalmam volt, hogy azt láttam volna, hogy egy hölgy viszonozza az ismerkedési szándékomat ??

Aki arra tippelt, hogy nulla, ez nyert egy hangszórót.

Szerintem rengeteg hangszóró tulajdonos lett most.

Komolyan mondom, ha nem 50 plusszos lennék, holnap eladnák itthon mindenemet, felégetnék mindent, és irány valamelyik külföldi ország. Irány a boldogság minden mennyiségben.

nov. 5. 13:01
 5/8 Senior Séf ***** válasza:
Ne a nőben keresd a hajlandóságot. Legyél olyan pasi, aki mellett érdemes lehorgonyozni egy életre.
nov. 5. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:

5.

Lennék én olyan pasi, csak előbb ahhoz meg kellene valakivel ismerkedni.

Megismerni, és úgy viselkedni, hogy össze álljon velem.

Ez a sorrend, csak sajnos sz első lèpés is igen igen nehéz.

nov. 5. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 rossz a sorrend. Legyél értékes, és akkor nem lesz gond azzal hogy megismerkedj valakivel.

Ez kb olyan mint az edzés. Te azt mondod, hogy edzenél te, ha jól néznél ki. Én azt mondom hogy edzz, és akkor leszel izmos.

nov. 5. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Oroszország
nov. 6. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!