Hogyan lenne érdemes kideríteni, hogy mégis merre haladunk az ismerkedésben?
2 hónapja, hogy elkezdtünk beszélgetni, azóta 5-6 találkozáson vagyunk túl, ebből volt több napos is, az elején nekem nem voltak komoly szándékaim, csak szórakozni akartam, amit már az első alkalommal a tudtára adtam, így elég lazán kezeltük mindketten, de aztán valahogy egyre több találkozó lett, és napi szinten chatelünk azóta. Megváltoztak az érzéseim, és úgy érzem többet szeretnék, viszont mivel eleve én kezdtem komolytalanul, fogalmam sincs, hogy ő milyen érzésekkel találkozgatott velem, a megnyilvánulásaiban kettősséget láttam, talán azért mert bennem is sokáig kettősség volt, próbáltam tagadni, hogy számomra mégis csak több ez mint szimpla laza kavarás. Egy elég hosszú kapcsolatom ért véget a múltban, és emiatt nem is kerestem komolyat, úgy éreztem idő kell hozzá. De most mégis azt érzem, hogy vele eltudnék képzelni valami komolyabbat. Szerintetek, hogy lehetne ezt a legjobban megbeszélni, először nyíljak meg és mondjam el hogy nekem változtak az érzéseim, vagy inkább előbb kérdezzek rá, hogy ő hogyan áll az egészhez? Nem azt akarom ezzel kierőszakolni belőle, hogy akkor most egyből beszéljük meg hogy kapcsolatban vagyunk/leszünk, csak úgy a szándékokkal szeretnék tisztában lenni, hogy számára ez csak laza kapcsolat, vagy úgy van vele, hogy még komolyabb is lehet belőle ha úgy alakul, tehát hogy nem zárkózik e el előle.
26/L
Ha tőle is kérdezed elsőnek, ugyan azt fogja mondani mint amit előre lebeszéltetek.
Ha mást akarsz akkor ezt mondd te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!