Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket a dolgokat érdemes titkolnom ismerkedéskor, vagy jobb, ha mielőbb megtudja az a pasi, akivel ismerkedem?
-közel 25 éve, 11 éves korom óra pokoli erős menstruációs fájdalmakkal élek, többször ájultam el, a vérzésem alatt legtöbbször folyamatos hasmenés-hányás kínoz az extrém görcsök és rosszullét mellett, ennek hátterében vélhetően az endometriózisom áll, várom a sorom, hogy sorra kerüljek a műtétre
- nem volt még igazán hosszú kapcsolatom 36 évesen sem, szinte mindegyik kapcsolatom csak 1-1,5 évig tartott, a legtöbbször én szakítottam
- nagyon nagy szeretetigényem van, amiből eddig minden kapcsolatomban konfliktus volt, sok-sok ölelésre, bújásra, csókra, puszira van szükségem naponta, abból érzem, hogy igazán szeretnek, az ajándékok egyáltalán nem hoznak lázba
- évekkel ezelőtt volt egy nagyon súlyos autóbalesetem, amit a csodával határos módon zúzódásokkal és agyrázkódással megúsztam (nem én vezettem), azóta nem szívesen ülök be senki mellé, akkor érzem magam biztonságban, ha én vezetek, általában ezt azzal indokolom, hogy úgy érzem kell még a gyakorlás, vagy szimplán csak kímélni akarom a másikat, látom, hogy fáradt (valójában 17 éves korom óta rendszeresen vezetek)
Nekem nem kell bizonyítani semmit, csináld úgy ahogyan jónak látod. De beszédes maga a kérdés hiszen kérdezed, hogy titkolózz vagy légy őszinte. Az csak az i betűn a pont, hogy eddig maximum csak 1,5 éves kapcsolatokban volt részed és majdnem mindegyiket te offoltad ki. Nagyon nagy gondok vannak veled és, hogy egyáltalán nem akarsz változtatni az is nyilvánvaló. 21 éves korod óta jársz szakemberhez és semmi haszna hiszen abban a hitben lézengsz, hogy a szeretet azon múlik, hogy naponta és elalvás előtt megölel. Pedig ez nem így van és nem is lesz így soha.
De tessék keresgélni. Sajnálom a jövőbeli partnereid egytől egyig.
"nagyon nagy szeretetigényem van, amiből eddig minden kapcsolatomban konfliktus volt, sok-sok ölelésre, bújásra, csókra, puszira van szükségem naponta, abból érzem, hogy igazán szeretnek"
Leírta saját maga és tapasztalta nem egyszer, hogy gondok vannak abból, hogy ő folyamatosan a másik szájában lógna, vagy más testrészük összeérne, de semmit se hajlandó változni.
Lelkileg ép ember nemtől függetlenül nem várja el a másiktól, hogy a hátsójában legyen a másik napi szinten többször mert csak akkor érzi, hogy a másik szereti.
Tegyük hozzá, hogy aki rendben van magával az azzal is tisztában van, hogy a megcsalás nem rajta múlik.
A kérdező egyáltalán nincs jól mint írták már többen is, de hát szerinte minden oké. Majd rájön, hogy nincs amikor hiába az érintés naponta ha nem szereti a párja...
Én nőként írom, hogy sok férfinak ez nem lenne nyerő. Ha a párom csinálná folyton ezt, amit te, én se tudnám elviselni. Mármint az érintésre gondolok. A menstruációs fájdalmaidról nem tehetsz, viszont a vezetéssel is lenne dolgod... Nem elég eljárni a szakemberhez, NEKED is tenni kellene azért, hogy változz.
Nagyon beszédes, hogy 1-1,5 éves kapcsolataid voltak és te szakítottál. Gondolom nem tudtad elviselni, hogy az exeid nem tudnak téged elviselni :D mert sok vagy, és te ebből nem adtál lejjebb.
Az egyik exed, aki aztán vissza akarta könyörögni magát, végül csak nem talált mást...
Nem tudnálak elviselni, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!