Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeket a dolgokat érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a dolgokat érdemes titkolnom ismerkedéskor, vagy jobb, ha mielőbb megtudja az a pasi, akivel ismerkedem?

Figyelt kérdés

-közel 25 éve, 11 éves korom óra pokoli erős menstruációs fájdalmakkal élek, többször ájultam el, a vérzésem alatt legtöbbször folyamatos hasmenés-hányás kínoz az extrém görcsök és rosszullét mellett, ennek hátterében vélhetően az endometriózisom áll, várom a sorom, hogy sorra kerüljek a műtétre

- nem volt még igazán hosszú kapcsolatom 36 évesen sem, szinte mindegyik kapcsolatom csak 1-1,5 évig tartott, a legtöbbször én szakítottam

- nagyon nagy szeretetigényem van, amiből eddig minden kapcsolatomban konfliktus volt, sok-sok ölelésre, bújásra, csókra, puszira van szükségem naponta, abból érzem, hogy igazán szeretnek, az ajándékok egyáltalán nem hoznak lázba

- évekkel ezelőtt volt egy nagyon súlyos autóbalesetem, amit a csodával határos módon zúzódásokkal és agyrázkódással megúsztam (nem én vezettem), azóta nem szívesen ülök be senki mellé, akkor érzem magam biztonságban, ha én vezetek, általában ezt azzal indokolom, hogy úgy érzem kell még a gyakorlás, vagy szimplán csak kímélni akarom a másikat, látom, hogy fáradt (valójában 17 éves korom óta rendszeresen vezetek)

#ismerkedés #titok #titkolnivaló
dec. 28. 21:12
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
34%

Azért kérdezz rá a palira, mert ha olyan, mint én, meg fog őrülni veled, te meg vele.

Reggelre kipörgöm magam alól a lepedőt, komplett ágyneműt, nem lepődnék meg,

ha 1x az ágy is rajtam lenne.

dec. 28. 21:23
 12/66 anonim ***** válasza:
57%

Olyan nincs hogy nem kell ölelés, bújás.

Nyáron is jöhet, még akkor is ha szénné ég a testem. 🥴

dec. 28. 21:23
 13/66 A kérdező kommentje:
10-es: Egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, ha valakit megszeretek, akkor bízom benne. Sőt, megcsalást is volt már, hogy megbocsátottam, akkor sem rá voltam mérges, hogy megcsalt, hanem magamra, hogy vajon mit nem kapott meg tőlem, hogy máshoz ment.
dec. 28. 21:24
 14/66 anonim ***** válasza:
81%

Látom milyen nem jól állsz hozzá. Ha megcsalnak az az ő dolga. Attól, hogy valahogyan viselkedsz vele neki nem kötelező megcsalni. Az lenne a normális ha szakítana. Semmi közöd ahhoz ha valaki hűtlen hozzád. Lehetsz te tökéletes, gyönyörű, de ha meg akar csalni úgyis megfog. Tőled függetlenül működik a hűtlenség!

Nem az első vagyok, de egyetértek vele. Neked párkapcsolat nem való míg nem javul az állapotod.

dec. 28. 21:27
 15/66 anonim ***** válasza:

Amit emlìtettek az hogy kellenek a csókok stb azt jelenti hogy nincs én idő az az kb folyamatosan egymáson lógnátok?

A vezetés az nem is akkora gond egyébként.

dec. 28. 21:29
 16/66 A kérdező kommentje:
15-ös: Nem, vannak barátnőim, velük szoktam programozni, plusz napközben dolgozom, ritkán vagyok home office-ba. Ha együtt vagyunk kettesben, akkor viszont szeretem, ha egymással vagyunk. Például olvasok valamit, akkor az ölébe hajtom a fejem és közben simogasson, összebújva filmezzünk, étkezés előtt legyen jó étvágyat csók, ilyenekre gondolok.
dec. 28. 21:32
 17/66 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ebből az jön le, hogy egy férfivel akarod megoldatni a személyes gondjaidat. Szeressen ő magad helyett is kb. Nekem ez fullasztó lenne. Meg minden más. Cserélj terapeutát.
dec. 28. 21:37
 18/66 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező ezek nekem teljesen rendben lévő dolgok szóval nem értem mi a gondja a többieknek.

Full korrekt nőnek tűnsz.

Nem is értem mi a gond.

dec. 28. 21:38
 19/66 anonim ***** válasza:
68%

Míg fog tartani a rózsaszín időszak addig működhet az, hogy össze vagytok tapadva, de ha elmúlik nem fog téged egyetlenegy férfi se kielégíteni lelki téren.

Nemhiába vagy 36 évesen szingli és okkal tartott eddig a leghosszabb kapcsolatod csak 1,5 évig.

dec. 28. 21:43
 20/66 A kérdező kommentje:
17-es: Az elsőt remélem a műtét fogja megoldani, az orvosom által ajánlottakat 100%-ban betartom. Az utolsóhoz meg annyit tennék hozzá, hogy néha-néha van, hogy kénytelen vagyok más mellé utasként beülni, akkor erőt veszek magamon. Nagyon közeli családtagok (szüleim, öcsém) mellett nincs ilyen félsz bennem. Ha lesz párom, akkor lehetséges, hogy mellette sem lesz hosszabb idő, értsd évek elteltével, azon leszek, hogy bízzak benne ilyen téren is.
dec. 28. 21:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!