Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy pár hónapja véget ért egy hosszú kapcsolatom (ez az egy rendes hosszú komoly kapcsolatom volt eddig), ami 7 évig tartott ( egyetem első évében jöttünk össze).

Hatalmas szerelem volt, a lelkitársam, de sajnos elmúltak, átalakultak az érzések és sokat bántottuk egymást, így közös megegyezéssel lett vége, nem haragban váltunk el.

Pár hónapba telt ezt feldolgozni, magammal foglalkoztam, gyógyultam, elengedtem.

Most érzem itt az idejét az ismerkedésnek. Csak az a gond, hogy nem tudom hol is kellene, mivel ugye 19 éves korom óta egy hosszú kapcsolatom volt :D

Már az egyetemmel is rég végeztem, irodában dolgozom, nincs sok szabadidőm,inkább hétvégén. Barátnőkkel járunk programokra, de az más. Online nem szeretnék ismerkedni, én nem hiszek ebben és annál romantikusabb lélek vagyok.

Olyanokra gomdoltam, hogy néha beülök egyedül a kedvenc kávézóimba és hátha valaki megszólít:D

De azért is írtam ki ezt a kérdést, hogy esetleg van e valami tippetek vagy ötletetek az ismerkedésre?

26N

nov. 2. 22:06
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
ja és a lényeg, hogy inkább intelligensebb, tanultabb pasik lennének a célpontok, illetve a művészlelkeket részesítem előnyben:D
nov. 2. 22:07
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Akkor menj oda ahol a művészlelkek vannak, mozdulj ki a 4 fal közül. Színház, koncert, kiállítás, felolvasóest stb. egy rakás kulturális rendezvény van Bp-n és az országban is.
nov. 2. 22:09
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
Járj el csoportokba, tanfolyamra (tánccspoport, improszínház vagy bármi).. koncert, szórakozóhely?
nov. 2. 22:12
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Hiába eljárni bárhová. Ez már nem az a társadalom, ahol kezdeményezni merne bárki. Inkább azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy miért akarsz mindenáron egy következő kapcsolatot? 19 éves korod óta nem voltál egyedül, inkább ragadd meg a lehetőséget és ismerd meg magad, úgy igazán. Mire vágysz, hogy képzeled el a jövődet, mi a prioritás, mi az amiből nem engedsz egy kapcsolatban sem, hol szeretnél élni, mik az álmaid... stb? Tudsz ezekre válaszolni? Ha igen, akkor kezdj el dolgozni rajtuk, és ne azt keresd, mivel tudod elterelni a figyelmedet. Ha valakinek helye van az életedben, az majd úgyis megtalál. De addig találd meg te ÖNMAGAD, és legyél annyira biztos benne, hogy senki ne tudjon elbizonytalanítani. EZ az igazi és örökké szóló erő. Kérlek, ne vesztegesd el az idődet férfiak felkutatására. Ha most úgy gondolod, nincs igazam, akkor majd 10 év múlva fognak a füledben csengeni ezek a szavak.
nov. 2. 22:29
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Végül is csak félig lehet hasznos egy olyan tanács, ahol azon van a hangsúly, hogy TE mit szeretnél, TE kivagy - egy kapcsolatfüggő, krónikus önbizalomhiányban szenvedő, egészségtelen kötődési mintákkal rendelkező társadalomban. Ebbe belegondolva nem is értem minek fecséreltem az időmet a válasz megírására😅
nov. 2. 22:42
 6/14 anonim ***** válasza:
23%
Megvan. A te igazi lelkitársad egy kőműves brigádban van. Pár feles után bármit elénekelnek. :D
nov. 2. 23:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez a bajom.
nov. 3. 04:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha baratnokkel eljarsz es ugy sem mennek oda, akkor akkor sem fognak, ha egyedul vagy. Hanyszor szolitottak le random kapcsolat alatt? Ma mar nemigy mukodik ez sajnos, a ferfiak nagyon nagyon kis szazaleka kezdemenyez.
nov. 3. 05:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

abban #4-nek igaza van, hogy nem fognak csak úgy odamenni ma már hozzád egy kávézóban, vagy egy képkiállításon vagy hasonlókon.

akár évek telhetnek el úgy h eljárogatsz és vársz h na talán majd ma....

Lehet, hogy 26 évesen fel kellene ébredned és rájönni, hogy lépéseket neked is tenned kellene, kezdeményezőbbnek lenned, nem konkrétan, de ha már elkezdesz valakivel beszélgetni már az több mint a semmi.

nov. 3. 06:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
4-nek igaza van. Miért nem pihensz? Néhány hónap az lófütty.
nov. 3. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!